Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

ΤΑ …ΑΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!


Είναι από τα …άγραφα του ελληνικού ποδοσφαίρου: Η ΕΠΟ βράβευσε τον Αχιλλέα Μπέο! Στο πλαίσιο φιλικού αγώνα της εθνικής Ελπίδων που έγινε στον Βόλο την Μ. Τετάρτη 4/4/2018, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που είχε αποκλείσει ισοβίως τον κ. Μπέο από το ποδόσφαιρο, τον τίμησε κι όλας! Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος παρέλαβε τιμητική πλακέτα «για την συμβολή του στην ανάπτυξη του υγιούς αθλητισμού»!!!
Βέβαια, την βράβευση του προσφάτως καταδικασθέντα για δωροδοκία-δωροληψία και στημένα παιχνίδια δημάρχου Βόλου, ανέλαβε ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΠΟ και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Παναγιώτης Παπαχρήστος, ο οποίος -κι αυτός- τιμωρήθηκε πρόσφατα ως πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, με τρίμηνη έκπτωση από το αξίωμά του για οικονομικές υποθέσεις, από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ!
Να τους χαιρόμαστε! Μαζί και τον έγκριτο νομικό κ. Γραμμένο, πρόεδρο της Ομοσπονδίας, που συνεχίζει να διατηρεί ως συνεργάτες τιμωρημένους παράγοντες, ηθικά στιγματισμένους, όπως και ο έκπτωτος Δ. Γιαρένης της ΕΠΣΑΝΑ, που δεν λέει να φύγει από το …μέλι.
Τελικά, όλα αλλάζουν κι όλα τα ίδια μένουν…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money