Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

«ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ» ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΥ!


«Είμαστε μια ομάδα φιλάθλων του ιστορικού σωματείου Α.Π.Ο. Παμπαιανικός. Αυτό που ζήσαμε ακολουθώντας την ομάδα στο γήπεδο του Λαυρίου, για το παιχνίδι Παλλαυρεωτικού – Παμπαιανικού δεν έχει προηγούμενο…
Όταν έφθασε το πούλμαν με την αποστολή της ομάδας μας, τους παίκτες και τον Γεν. Αρχηγό, τους υποδέχθηκαν μέλη της διοίκησης του Παλλαυρεωτικού με «ανθρώπους» με μεγάλη σωματική διάπλαση, με υβρεολόγιο ακατανόμαστο, πετώντας συνέχεια δίπλα τους δυναμίτες και διάφορες άλλες κροτίδες. Αυτό συνεχίστηκε και στην διάρκεια παραμονής της ομάδας στα αποδυτήρια, προκαλώντας μεγάλη ψυχική αναστάτωση στην νεανική ομάδα της Παιανίας, δεδομένου ότι οι υπεύθυνοι της διοργανώτριας και οι διαιτητές ήλθαν πολύ αργότερα στο γήπεδο!
Ο αγώνας «κύριοι» του Παλλαυρεωτικού κερδίζεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο… Είμαστε πάρα πολύ θυμωμένοι -και όχι μόνο- από την απαράδεκτη και μεσαιωνική συμπεριφορά της Διοίκησης και των «φιλάθλων» της τοπικής ομάδας. Δεν αξίζουν στην ιστορική περιοχή του Λαυρίου τέτοιες αλητείες…
Ζητούμε επιμόνως από την διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ να καταδικάσει αμέσως την απαράδεκτη συμπεριφορά της διοίκησης του Παλλαυρεωτικού. Αν ανεχθεί την συμπεριφορά αυτή, θα είναι και η ίδια υπόλογη! Επίσης, «κύριε» Νίκο Ζαγουρή, «κύριε» Γεν. Αρχηγέ Κώστα Στρατή, κι ευτυχώς λίγοι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Λαυρίου, είστε ποδοσφαιρικά απαράδεκτοι στα μάτια των φιλάθλων που ήταν στο γήπεδο. Θα παραμείνετε ως αρνητικό σημείο αναφοράς!
Ζητούμε επιμόνως από την διοίκηση του συλλόγου μας να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ενημερωθούν όλοι οι αρμόδιοι παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου για τις ντροπιαστικές -και όχι μόνο- συμπεριφορές του Παλλαυρεωτικού. Κύριοι έλεος, θα θρηνήσουμε θύματα!!!
Καλό Πάσχα στους υγιείς φιλάθλους».

Μετά τιμής
Γεώργιος Καραουλάνης
Σταύρος Λαγός

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money