Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

ΦΩΝΤΑ ΡΟΥΣΣΗ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ!!!


Ο επιστήμων Ξενοφών Ρούσσης, ταμίας και πρόεδρος της Οικονομικής, όπως και της Υγειονομικής Επιτροπής της ΕΠΣΑΝΑ, με ανακοίνωσή του πήρε θέση στο θέμα της αντικατάστασης του έκπτωτου Δ. Γιαρένη από την διοίκηση της Ένωσης. Δήλωσε σχετικά: «Με τον Δ. Γιαρένη είχα πολλές αντιπαλότητες στο παρελθόν. Όμως αναγνωρίζω ότι δουλεύει νυχθημερόν για τα συμφέροντα της Ένωσης. Πιστεύω ότι είναι δίκαιο, το συμβούλιο να περιμένει την τελεσίδικη απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου και μετά να προχωρήσει. Προσωπικά ελπίζω και εύχομαι να δικαιωθεί, γιατί έχει να προσφέρει πολλά στο χώρο»!
Εν ολίγοις ο κ. Ρούσσης, που έχει αναγκασθεί (με βαρείς χαρακτηρισμούς) παλαιότερα από τον Γιαρένη σε παραίτηση από μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης, κάνει κλασική κωλοτούμπα κι εκτιμά ότι ο καταδικασμένος και τιμωρημένος από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ αλλά και από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ Γιαρένης, έχει πολλά να προσφέρει στο χώρο!!!
Ο υπεύθυνος που στέλνει πολλές φορές στα γήπεδα αντί για γιατρούς, τραυματιοφορείς και νοσηλευτές, έχει την άποψη ότι ο Γιαρένης μπορεί να συνεχίσει το «θεάρεστο» έργο του, παρά την ηθικά εξευτελιστική τιμωρία και τον διετή αποκλεισμό του από κάθε δραστηριότητα σχετική με το άθλημα του ποδοσφαίρου!
Δηλαδή, σύμφωνα με τον κ. Ρούσση, που συγκεντρώνει ποσοστά από τους γιατρούς – μέλη της Αθλητιατρικής του Εταιρίας, ο έκπτωτος Δ. Γιαρένης θα μπορούσε να συνεχίσει να διοικεί την ΕΠΣΑΝΑ και πιθανότατα να συνεχίσει να παρεμβαίνει στους διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας των πρωταθλημάτων, υπερβαίνοντας κάθε αρμοδιότητα (προφανώς για το καλό του αθλήματος!), όπως έκανε στις αρχές των πρωταθλημάτων της περιόδου 2016-2017. Οπότε καταγγέλθηκε και τελικά με αργές διαδικασίες τιμωρήθηκε όπως του άξιζε…
Σήμερα, λοιπόν, ο κ. Ρούσσης δίνει «συγχωροχάρτι» στον έκπτωτο Γιαρένη, ποιος ξέρει για ποιο λόγο! Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ηγετικό στέλεχος της ΕΠΣΑ τηλεφωνούσε τις περασμένες εβδομάδες σε παράγοντες σωματείων της ΕΠΣΑΝΑ για να υποστηρίξουν (καθένας με τον τρόπο του) την προεδρική υποψηφιότητα του Ξ. Ρούσση, στην θέση του Δ. Γιαρένη. Τι έγινε τελικά; Το σχέδιο απέτυχε; Δεν ήταν αυτός το φαβορί για νέος πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ;
Φίλε γιατρέ, σε παρακαλούμε στο εξής να ασχοληθείς με το ιατρικό κι επιστημονικό σου έργο… Άφησε την καρέκλα σου. Αρκετά με τα σωματεία της ΕΠΣΑΝΑ. Σε καταλάβαμε κι εσένα!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money