Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Η ΕΝΩΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΔΙΝΗΣΗ»!!!


Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για χθες (Τετάρτη 11/4/2018) συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ λόγω έλλειψης απαρτίας… Σύμφωνα με πληροφορίες, ορίσθηκε νέα συνεδρίαση για την ερχόμενη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018.
Φυσικά δεν υπήρξε εξέλιξη στο θέμα της αντικατάστασης του έκπτωτου Δ. Γιαρένη, ο οποίος φαίνεται ότι έπεισε τους 6 συμβούλους που έλειψαν, να μην παρευρεθούν στην συνεδρίαση!
Πάντως, ο εκτελών χρέη προέδρου και α’ αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Βαγγέλης Καραμολέγκος, δήλωσε σχετικά: «Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η Ένωση έχει μπει σε περιδίνηση για την αντιμετώπιση της οποίας χρειάζεται συλλογική βούληση από το διοικητικό συμβούλιο. Είμαι υποχρεωμένος να σέβομαι τους νόμους και τις δικαστικές αποφάσεις, πόσω μάλλον όταν κατέχω κι ένα αξίωμα. Δεν μπορώ παρά να θεωρήσω το σημερινό γεγονός (μη απαρτία) τυχαίο και όχι επιτηδευμένο. Να είστε σίγουροι πως στο επόμενο συμβούλιο, που θα περιέχει συγκεκριμένα θέματα, θα πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν. Να μη ξεχνάμε πως εξυπηρετούμε τα συμφέροντα της Ένωσης, των σωματείων και κανενός άλλου. Η ΕΠΣΑΝΑ υπήρχε πριν από εμάς και θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά από εμάς. Τα αξιώματα και οι θέσεις συμβούλου σε θεσμούς είναι τρόπος επίλυσης προβλημάτων της κοινωνίας και όχι για να καυχιέται ο καθένας ότι τις έχει. Εγώ είμαι έτοιμος να αναλάβω τις δικές μου… Είμαι σίγουρος πως και οι συνάδελφοί μου θα κάνουν το ίδιο».
Στον χώρο της συνεδρίασης παρέστησαν μόνο οι Γιάννης Νάκας, Γιώργος Πέππας, Βαγγέλης Καραμολέγκος και Τάσος Μπερτόλης. Τα υπόλοιπα μέλη Ξενοφών Ρούσσης, Κώστας Κοντούλας, Τάσος Μεντζαφός, Δημήτρης Κορμανιώτης, Χρήστος Μασούρας και Στάθης Μεντεσίδης απουσίασαν επιδεικτικά! Άλλωστε είχε διαρρεύσει διαδικτυακά αρκετή ώρα πριν την συνεδρίαση του Δ.Σ. ότι δεν θα υπήρχε απαρτία…
Η αναβολή της συνεδρίασης προκάλεσε εύλογα ερωτηματικά σε παράγοντες και φιλάθλους σωματείων της περιοχής, που περίμεναν …αποφάσεις.
Το Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ, όπως έχουμε γράψει επανειλημμένα, εκλέγεται από τα σωματεία για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους. Όμως, αυτή η διοίκηση παραμένει εδώ και 7 μήνες χωρίς πρόεδρο και δεν υποστηρίζει (αντικαταστατικά) τα συμφέροντα των συλλόγων. Μάλιστα, τα μέλη του Δ.Σ. δεν αντιδρούν στην έλλειψη σωστής διοικητικής μέριμνας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money