Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


Η λεγόμενη Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ σε μια ακόμη μνημειώδη συνεδρίασή της (με δύο μέλη αντί για 3, οπότε οι αποφάσεις της στην Εφέσεων κρίνονται άκυρες), την Τρίτη 10/4/2018 επέβαλε τις ακόλουθες απίστευτες (!) ποινές:
* Ποινές παραγόντων και σωματείων
- Το σωματείο ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ απηλλάγη, όπως και ο προπονητής του ΠΑΝ. ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ επειδή με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο δεν διέπραξε πειθαρχικό παράπτωμα αλλά βοήθησε το διαιτητικό τρίο με την παρέμβασή του ώστε να ηρεμήσουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του.
- Το σωματείο ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 150 ευρώ (!) για παράβαση από αξιωματούχο του εντός του αγωνιστικού χώρου! Επίσης, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό έξη (6) αγωνιστικών εκτός αγωνιστικών χώρων – αποδυτηρίων και πρόστιμο 60 ευρώ ο εκπρόσωπός του Κ. ΣΤΡΑΤΗΣ, για πειθαρχικά αδικήματα (εξύβριση διαιτητών) που αναφέρονται στο φύλλο αγώνα. Ακόμη, ο προπονητής του Παλλαυρεωτικού Ν. ΖΑΓΟΥΡΗΣ -αν και υπότροπος- τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής (όπως και την περασμένη εβδομάδα) εκτός αγωνιστικού χώρου – αποδυτηρίων και πρόστιμο 10 ευρώ.
- Το σωματείο ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ απηλλάγη αλλά ο βοηθός προπονητής του Ι. ΚΑΔΙΑΝΑΚΗΣ τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών εκτός αγωνιστικών χώρων – αποδυτηρίων και πρόστιμο 20 ευρώ, επειδή δεν μετείχε σε επεισόδια παρά τις προκλήσεις που δέχθηκε, αλλά αναφέρθηκε αδίκως στο φύλλο αγώνα!
- Το σωματείο ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ απηλλάγη αλλά ο εκπρόσωπός του Δ. ΜΑΓΓΙΝΑΣ τιμωρήθηκε μα ποινή δύο (2) αγωνιστικών εκτός αγωνιστικών χώρων – αποδυτηρίων και πρόστιμο 20 ευρώ.
- Το σωματείο ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ απηλλάγη αλλά ο γυμναστής του Θ. ΠΑΝΤΟΣ τιμωρήθηκε με ποινή μιας (1) αγωνιστικής εκτός αγωνιστικών χώρων – αποδυτηρίων και πρόστιμο 10 ευρώ.



ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
- Συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη 11/4/2018 το Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ με διάφορα θέματα. Θα είναι άραγε μεταξύ των θεμάτων και η αντικατάσταση του έκπτωτου Δ. Γιαρένη;  
- Κατατέθηκε χθες στην ΕΠΟ η έφεση της Βουλιαγμένης επί της αποφάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΑΝΑ που απέρριψε την προσφυγή κατά του κύρους του αγώνα Βουλιαγμένης – Σταμάτας. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα αποφανθεί σχετικά μέσα στις επόμενες ημέρες, αφού προηγηθεί η συζήτηση της υπόθεσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money