Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: Η ΕΠΣΑΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟ …ΣΤΟΙΧΗΜΑ!


Κορυφαίο ήθος και αίσθηση του «ευ αγωνίζεσθαι» διακρίνει προφανώς τους διοικούντες την ΕΠΣΑΝΑ ώστε να αποφασίσουν να βάλουν διαφήμιση στοιχηματικής εταιρίας στον ιστότοπο της Ένωσης!!! Γιατί κύριοι προσπαθείτε με κάθε τρόπο να εθίσετε τον κόσμο στην αθλητική συναλλαγή, το «στήσιμο» και το κέρδος από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο;
Δεν ντρέπεστε να διαφημίζετε επίσημα το στοίχημα στην ιστοσελίδα της ΕΠΣΑΝΑ; Δεν υπάρχει προηγούμενο. Μόνο η Ανατολική Αττική «ξεπουλήθηκε»! Οι αγώνες Κυπέλλου της Ένωσης περιλαμβάνονται κανονικά στα στοιχηματικά κουπόνια (βλέπε Goalbet), κι έχουν πλήρη ηλεκτρονική κάλυψη για την εξέλιξή τους!
Ποιος κερδίζει απ’ όλα αυτά; Η Ένωση ή κάποιοι άλλοι; Δεν πρόκειται να το μάθουμε ποτέ… Τι κι αν η όποια εταιρία στοιχηματισμού λέει ότι είναι νόμιμη. Ποιος προφυλάσσει τους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες από την όποια εκμετάλλευση; Η εμπορευματοποίηση του ερασιτεχνισμού δεν επιτρέπεται σε κανένα επίπεδο. Τι κι αν υπάρχει -λένε- ρήτρα να μην συμπεριλαμβάνονται αγώνες της ΕΠΣΑΝΑ στο κουπόνι της συγκεκριμένης εταιρίας; Αφού ήδη μπαίνουν στα κουπόνια άλλων εταιριών! Κάποιοι μας κοροϊδεύουν ασύστολα και νομίζουν ότι θα «πλουτίσουν» εις βάρος των τοπικών σωματείων. Δεν πρόκειται κύριοι… Θα σας σταματήσουμε!
Εμείς το γράφουμε πολύ καιρό τώρα, αλλά έγινε φανερό πλέον ότι οι διοικούντες την ΕΠΣΑΝΑ δεν ενδιαφέρονται τόσο για την καλλιέργεια και διάδοση του ποδοσφαίρου όσο για την προσωπική τους εμβέλεια… Αυτό αποδεικνύει και η συγκεκριμένη διαφημιστική συμφωνία. Ποιος άραγε την θεωρεί ηθική; Αλλά από τέτοιες συμπεριφορές γνωρίζει πολύ καλά η παρούσα διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ, με τον έκπτωτο πρόεδρο (για στήσιμο αγώνων) που δεν τολμά να αντικαταστήσει!

* Δείτε και την δημοσίευσή μας στις 22/9/2017 με τίτλο ΕΠΣΑΝΑ: ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money