Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Η ΕΠΣΑΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΑΝΕΤΑΙ...



Ο έκπτωτος πρόεδρος που επιμένει να ασχολείται και να «οδηγεί» την Ένωση σε ανυποληψία, παρευρέθη και σε εκδήλωση της Μαρκό όπου -όπως συνηθίζει- φρόντισε να υποσχεθεί διάφορα στους φίλους της ιστορικής ομάδας του Μαρκοπούλου, μεταξύ των οποίων και την …κατάκτηση του Κυπέλλου (!) ανακοινώνοντας στους έκπληκτους συνδαιτυμόνες της εκδήλωσης ότι ο ίδιος θα της απονείμει το Κύπελλο!!!
Ο ιστορικός ηγέτης του Παλληνιακού και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον δήμο Παλλήνης Τάκης Μερτύρης, ο οποίος με την άδολη αθλητική του συμπεριφορά ήταν μεταξύ των παρόντων στην εκδήλωση, «βγήκε από τα ρούχα του» με την απαράδεκτη δήλωση του έκπτωτου Γιαρένη και δικαιολογημένα έγραψε στον ιστότοπό του: «Επειδή ήμουν παρών στην εκδήλωση του χορού της ομάδας της ΜΑΡΚΟ και έκπληκτος άκουσα κάποιον έκπτωτο πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ, νομίζω Γιαρένη τον λένε, να δηλώνει ότι θα δώσει το κύπελλο στην ΜΑΡΚΟ πριν ακόμη γίνουν οι αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων, τον πληροφορώ -τον συγκεκριμένο κύριο- ότι θα τον στενοχωρήσω. Γιατί το κύπελλο θα το δώσει (σ.σ. αν το δώσει) μόνο στον ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ»!
Τι άλλο μπορεί κανείς να περιμένει από τέτοιους ανθρώπους, θρασείς και στυγνούς καριερίστες, που δεν τους ενδιαφέρει τίποτε άλλο εκτός από την προσωπική τους ανέλιξη σ’ ένα χώρο που ασχολούνται (αθλούνται) νέοι άνθρωποι και προσπαθούν να δημιουργήσουν χαρακτήρες;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money