Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ «ΟΙΚΟΥ ΤΕΛΕΤΩΝ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΥ»



Ο «Οίκος Τελετών» του πρώην προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ Γιώργου Παπαμακάριου, μαζί με τα παιδιά του Στέλιο και Τάσο, εγκαινίασε τα κεντρικά του νέα υπερσύγχρονα γραφεία στο 17ο χλμ. της Λεωφόρου Μαραθώνος, στην Παλλήνη, κοντά στην πρώην Νομαρχία.
Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 7/2/2018, πραγματοποιήθηκε εκεί αγιασμός και κοπή πίτας, παρουσία των ιδιοκτητών, μελών της οικογένειας και των εργαζομένων στην επιχείρηση.
Τα νέα γραφεία του «Οίκου Τελετών Παπαμακάριου», δημιουργήθηκαν σε πρότυπα νέων τεχνολογιών, σε σύγχρονο κτήριο 750 τ.μ., που όμοιό του δεν υπάρχει στην Αττική.
Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1957 από τον Αναστάσιο Παπαμακάριο στο κέντρο της Αθήνας και επί δεκαετίες ανέδειξε με τον σεβασμό των πελατών, την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό στην εργασία, όπως και το κοινωνικό της έργο, την ποιότητα και την προσφορά υπηρεσιών υψηλού κύρους στις τελετές κάθε είδους (διότι εκτός από κηδείες και μνημόσυνα, αναλαμβάνει και λοιπές κοινωνικές εκδηλώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις κλπ). Έτσι, ο «Οίκος Τελετών Παπαμακάριος» έγινε πανελληνίως γνωστός και χαίρει εκτίμησης από όλο το κοινωνικό φάσμα.
Από τότε μέχρι σήμερα, άξιοι αντικαταστάτες του πατέρα Παπαμακάριου, ανέλαβαν οι υιοί Γιώργος και Χρήστος. Πλέον, την παράδοση συνεχίζουν τα εγγόνια Αναστάσιος (Τάσος) και Στέλιος, οι οποίοι άπλωσαν την εταιρία σε όλη την Ανατολική Αττική, με γραφεία στις περιοχές των Μεσογείων, δημιουργώντας για πρώτη φορά έναν «Οίκο Τελετών» και αντικαθιστώντας το παλιό «Γραφείο Τελετών». Σύνθημα της εταιρείας αλλά και της οικογένειας, είναι: «Πιστεύοντας σε αυτό που τελούμε και αξιοποιώντας τις γνώσεις και τον σεβασμό προς τον συνάνθρωπό μας, συνεχίζουμε την προσφορά μας, βελτιώνοντας πάντα τις υπηρεσίες μας».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money