Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΣΜΟΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ



Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των αειμνήστων ιδρυτών της ΕΠΣΑΝΑ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9/12/2017 στην Αρτέμιδα, με πρωτοβουλία των 3 επιζώντων μελών κ.κ. Αγάλου, Βελτανιώτη και Φλαμπούρη. Ο πρώτος δεν παρέστη λόγω απουσίας εκτός Αθηνών αλλά οι άλλοι δύο και αρκετοί συγγενείς και φίλοι των αποβιωσάντων παρέστησαν και τίμησαν την μνήμη των οικείων τους, μαζί με μερικές δεκάδες φίλους της Ένωσης…
Η πρώτη Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ συστάθηκε στις 7/12/1999 από 9 παράγοντες: Ήταν οι Στέφανος Bακιρτζής, Γιώργος Φλαμπούρης, Δημήτρης Bελτανιώτης, Άγγελος Θηβαίος, Τάσος Bρούστης, Φάνης Kατσούλης, Νίκος Bούλγαρης, Βαγγέλης Aγάλου και Hλίας Iωακείμ.
Στην επέτειο 18 ετών από την σύσταση, τα ιδρυτικά μέλη Γιώργος Φλαμπούρης, Δημήτρης Βελτανιώτης και Eυάγγελος Αγάλου κάλεσαν μέλη και φίλους της ΕΠΣΑΝΑ, για την τέλεση μνημοσύνου ώστε να διατηρηθεί ζωντανή η μνήμη των αποθανόντων ιδρυτικών μελών, το οποίο έγινε στον ιερό ναό Παναγίας Γιάτρισσας Aρτέμιδος. Έτσι, τιμήθηκε και το έργο που πρόσφεραν ως πρωτεργάτες στην ίδρυση της Ένωσης.
Το μνημόσυνο τέλεσε ο ιερέας της Παναγίας Γιάτρισσας πατήρ Βασίλειος Καζάλας, ο οποίος μίλησε για την ωραία πρωτοβουλία των επιζώντων ιδρυτικών μελών και ζήτησε την συνέχιση της προσπάθειας μνήμης όσων έχουν προσφέρει στον τοπικό και γενικά τον αθλητισμό της ευρύτερης περιοχής.
Επίσης, τον λόγο πήραν τόσο ο Δημήτρης Βελτανιώτης όσο και ο Γιώργος Φλαμπούρης, οι οποίοι αφού ευχαρίστησαν τους παρόντες, θύμισαν στοιχεία της αρχικής περιόδου της Ένωσης και παρακάλεσαν όλους τους φιλάθλους να βρίσκονται κοντά στην «νεαρή» Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής, ξεπερνώντας τις προσωπικές τους βλέψεις και υπηρετώντας την διάδοση και καλλιέργεια του ποδοσφαίρου στους νέους, όπως είναι και ο βασικός στόχος δημιουργίας της Ένωσης.
Μεταξύ των παρευρεθέντων στην εκδήλωση -εκτός των οργανωτών- ήταν εκ μέρους της σημερινής διοίκησης ο α’ αντιπρόεδρος Βαγγέλης Καραμολέγκος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ηλίας Ντάφλος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Πέτρος Τσιγκούλης, οι πρώην πρόεδροι Φώτης Μαγουλάς, Γιώργος Παπαμακάριος, Γρηγόρης Αποστολίδης, ο δήμαρχος Ραφήνας Βαγγέλης Μπουρνούς, ο δημοτικός σύμβουλος Σπάτων-Αρτέμιδος Πέτρος Πουλάκης και οι Ντίνος Ίσσαρης, Νίκος Ξαγοράρης, Σταύρος Χρυσάφης, Κοσμάς Λεπατατζής, Κώστας Κώτσαινας, Λουκάς Αντωνολουκάς, συγγενείς των εκλιπόντων όπως η σύζυγος και ο γιός του Άγγελου Θηβαίου, η σύζυγος και ο αδελφός του Νίκου Βούλγαρη, ο γιός του Τάσου Βρούστη. Ακόμη, συγγενείς και φίλοι των Στέφανου Βακιρτζή, Φάνη Κατσούλη και Ηλία Ιωακείμ, τίμησαν την μνήμη τους με την παρουσία τους.
Στο εντευκτήριο του ιερού ναού ακολούθησε ο σχετικός καφές, στην διάρκεια του οποίου ο Γ. Φλαμπούρης μοίρασε ακριβή αντίγραφα του Πρακτικού Ιδρύσεως Αθλητικής Ένωσης, με όλα τα ονόματα των εκπροσώπων που έχουν υπογράψει την Συστατική Πράξη σύνταξης του πρώτου καταστατικού της ΕΠΣΑΝΑ.
Όλοι είχαν μια καλή κουβέντα για την πρωτοβουλία της ανάμνησης των τεθνεώτων, πρωτοπόρων της δημιουργίας της Ένωσης, κι ευχήθηκαν να επαναληφθεί το μνημόσυνο σε ετήσια βάση.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money