Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 4–1



Με τρία κτυπήματα πέναλτυ διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας. Ο Θησέας Νέας Μάκρης επικράτησε της Λαυρεωτικής με 4-1. Η Λαυρεωτική προηγήθηκε στο 12’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Βελετάκου (0-1). Ο Θησέας ισοφάρισε σχεδόν άμεσα (14’) με κεφαλιά του Τασσόπουλου (1-1).
Στο β’ μέρος έγινε γρήγορα (48’) και η ανατροπή, με πέναλτυ που κέρδισε ο Μουλλάκης και στο οποίο ευστόχησε ο Ζιάγκος (2-1). Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι διατήρησαν το ψυχολογικό αβαντάζ και στο 60’ κέρδισαν νέο πέναλτυ με τον Ιωάννου και ο Μουλλάκης το εκτέλεσε επιτυχώς για το 3-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ζιάγκος στο 68’ με σουτ από πλάγια θέση (4-1).
Έτσι, ο Θησέας σημείωσε την τρίτη εφετινή του νίκη και βελτίωσε την βαθμολογική θέση του, ύστερα από δύο συνεχόμενες ήττες. Η Λαυρεωτική έμεινε στις χαμηλές θέσεις του πίνακα και ελπίζει σε καλύτερα αποτελέσματα μετά και την σχετική ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Δ. Τζαφόλιας, Ντόστης.
ΘΗΣΕΑΣ (Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Γεωργιάδης, Μηναδάκης, Τασσόπουλος, Τσατσούλας, Αρβανιτίδης, Οικονόμου (77’ Νικολέας), Μουρούτης, Ζιάγκος (82’ Δημητρίου), Μουλλάκης (70’ Καραγιάννης), Ιωάννου (65’ Διασίτης).
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Παπαϊωάννου): Τζιτζιφάτος, Χουσεΐν, Καλαβρός, Κορωνιάς, Ιω. Κετέογλου (76’ Τζώρας), Παπακωνσταντίνου (63’ Ζουμάς), Χάσκα, Χαμόλι (73’ Γκάγκωσης), Χρήστου (63’ Γκόντζος), Βελετάκος, Ζατσελλάρι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money