Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΓΕΡΑΚΑΣ 2–2



Ο Αετός Πικερμίου προηγήθηκε 1-0 στο α’ ημίχρονο και «βολεύτηκε» αφήνοντας στην συνέχεια το παιχνίδι! Ο Γέρακας ανέτρεψε το σκορ στο β’ μέρος, κι έχασε την νίκη στο 90’, που κατάφεραν να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι… Πάντως, ο Γέρακας παραμένει αήττητος για 7η αγωνιστική!
Στο 30′ έγινε το 1-0 με σουτ του Παναγόπουλου, ύστερα από σέντρα του Δογάνη. Στην επόμενη φάση ο Καραβατάκης έχασε νέα εξαιρετική ευκαιρία για το 2-0.
Στο β’ μέρος ο Γέρακας κατάφερε να ανατρέψει το σκορ μέσα σε 4’ λεπτά! Στο 48′ ο Μουτζακάς με κοντινή κεφαλιά ανάγκασε τον Βοτσίδη να παραχωρήσει κόρνερ, μετά την εκτέλεση του οποίου ο Κουτρομάνος με σουτ ισοφάρισε 1-1. Ο Κουτρομάνος στο 52′ πέτυχε και το 1-2, πάλι με σουτ μέσα από την περιοχή…
Ο Αετός έχασε σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 70’, όταν ο Δογάνης είχε δοκάρι σε απευθείας κτύπημα φάουλ. Και το 2-2 έγινε στο 90’ με προσπάθεια του Παυλίδη.
Διαιτητές: Πανούτσος – Σταμάτης Νίκας.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Τσιγκούλης): Βοτσίδης, Δημητρίου (83′ Παυλίδης), Μαραγκουδάκης (75′ Γκιντίδης), Παναγόπουλος (59′ Φρίγγης), Μπαράκος, Άμερ, Φυτιλής (59′ Μάργαρης), Δογάνης, Καραβατάκης, Σπηλιωτάκης, Μποϊμπέι.
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Φελέσκουρας, Θεοδώρου (82′ Ζαμάνης), Πατρινός, Στέφ. Παπαδόπουλος, Αλ. Καλούδης, Ιω. Βλαχιώτης (46′ Καγιάς), Αποστολίδης, Δημητριάδης, Μουτζακάς, Κουτρομάνος (71′ Χριστοφυλόπουλος), Πίτσιος (55′ Παναγιωτόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money