Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 1–2



Ομάδα συνόλου τα Γλυκά Νερά, έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία απέναντι στους μέτριους γηπεδούχους και νίκησαν 2-1 με σχετική ευκολία… Ο Κεραυνός δεν ήταν προετοιμασμένος για τόσο δύσκολη αναμέτρηση και φάνηκε ότι οι παίκτες του εξεπλάγησαν από την απόδοση των αντιπάλων τους. Έτσι, μετά από 13 αγωνιστικές, ο Κεραυνός υπέστη ήττα γηπεδούχος!
Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν δυνατά, πειθαρχημένα και διέθεταν δύο πολύ γρήγορους επιθετικούς: Τον Χίσο και τον Στίσι. Από την πλευρά του ο Νάνος πέτυχε δύο τέρματα.
Στο α’ μέρος, παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο, τα Γλυκά Νερά δημιούργησαν ευκαιρίες, με κορυφαία αυτή του 40’ που ο αμαρκάριστος Νάνος, από καλή θέση δεν κατάφερε να πιάσει κεφαλιά και να σκοράρει.
Στο β’ ημίχρονο η πίεση συνεχίσθηκε και στο 61’ με ατομική ενέργεια και πλασέ ο Νάνος πέτυχε το 0-1. Στο 66’ πάλι ο Νάνος αξιοποίησε με κεφαλιά την σέντρα του Χίσο για το 0-2. Στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι είχαν τετ-α-τετ του Χίσο με τον Τσούκα, που τον πρόλαβε. Στο 89’ ο Κεραυνός είχε δοκάρι με τον Μουσαράι και στο 91’ μείωσε (1-2) ο Τσίκλος με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και λάθος του Καταχανάκη. Στο 94’ οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν όταν βολίδα του Κακαρά έστειλε την μπάλλα άουτ.
Διαιτητές: Μανιώτης – Βιτσεντζάτος, Πολυχρονιάδης.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μακροδημήτρης): Τσούκας, Ν. Βαγγέλης, Δημ. Λιούμης (66’ Κατσίκης), Σότα, Ξένος (75’ Θαν. Λιούμης), Κοντογιάννης, Έλενας (77’ Μπρότσι), Κακαράς, Τσίκλος, Βίλα (56’ Μουσαράι), Ντάη.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης): Καταχανάκης, Συμβουλίδης, Μπέντας, Βατίστας, Γεωργάκας, Βάρδας, Αλεξίου (67’ Κλωνάρης), Νάνος (80’ Λαναράς), Στίσι (91’ Λάζαρης), Χίσο, Γιουβανέλλης (94’ Ρέκα).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money