Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 1–0


Ο Πιτσούνης μόλις έχει πετύχει το 1-0 και πανηγυρίζει

Με την είσοδο του Πιτσούνη στο παιχνίδι, ο Νικολακάκης άλλαξε προς το καλύτερο και νίκησε τελικά την ισοδύναμη Λαυρεωτική 1-0. Ήταν αμφίρροπο το ματς στο γήπεδο της Αγίας Άννας, με τους γηπεδούχους να μην έχουν ρυθμό στο α’ μέρος και την Λαυρεωτική να χάνει μοναδική ευκαιρία με τον Γκόντζο στο 38’ (σουτ άουτ μέσα από την περιοχή κι από πολύ ευνοϊκή θέση).
Στο 46’ ο Πιτσούνης με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή πέτυχε το 1-0 και στην συνέχεια οδήγησε την ομάδα του στην τελική επικράτηση. Στο 48’ ευθύβολο σουτ του Μαβίδη, απέκρουσε με μεγάλη δυσκολία ο Λάμπρος και μέχρι το τέλος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν αλλά δεν είχαν σημαντικές ευκαιρίες.
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Πολυχρονιάδης, Χριστόπουλος.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Δημητρόπουλος): Κατσάνος, Τσαβουσιάν (46’ Πιτσούνης), Κωστόπουλος, Πάσσαρης (46’ Παρ. Μουκάνης), Νίκας, Βαφειάδης, Δαμιανίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Πεΐδης, Μαβίδης (89’ Πιτέλης), Καβάσης (80’ Τσαπανίδης).
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Παπαϊωάννου): Λάμπρος, Χουσεΐν, Καλαβρός, Κορωνιάς, Βουκελάτος (70’ Τζώρας), Χάσκα, Χρήστου, Ιω. Κετέογλου (70’ Παπακωνσταντίνου), Γκόντζος, Βελετάκος, Ζατσελλάρι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money