Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΑΡΤΕΜΙΣ 1–0



Ο Παλλαυρεωτικός πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη αφού φάνηκε πιο αποφασιστικός και τυχερός (με ήρωα τον τερματοφύλακα Κάπα). Η Άρτεμις υπέστη άδικα την πρώτη ήττα της (άξιζε καλύτερο αποτέλεσμα) αλλά δεν έδειξε την απαραίτητη ψυχραιμία στα κρίσιμα σημεία του αγώνα. Το ντέρμπυ παρακολούθησαν πολλοί θεατές (300 περίπου) και διεξήχθη σε αθλητικά πλαίσια. Με αυτή την νίκη ο Παλλαυρεωτικός πέρασε δεύτερος στην βαθμολογία (πήρε τρίποντο μετά από τρεις αγωνιστικές). Η Άρτεμις εντυπωσίασε (παρ’ ότι έχασε) και παραμένει στην τρίτη προνομιούχο θέση της βαθμολογίας.
Το παιχνίδι είχε γκολ, πέναλτυ, δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το πολύτιμο τέρμα τους στο 32’ με εκτέλεση πέναλτυ του Κ. Παπαδόπουλου, στην μοναδική ευκαιρία της στο α’ ημίχρονο.
Η Άρτεμις είχε οριζόντιο δοκάρι (14’) σε κτύπημα φάουλ του Ράσα, χαμένο τετ-α-τετ του Μοιρασγεντή (22') όταν από κοντινή απόσταση έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας, χαμένο τετ-α-τετ του Τσουκαλά στο 26' (από λάθος κοντρόλ, πρόλαβε ο τερματοφύλακας Κάπα).
Στο β’ μέρος έγινε παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς! Στο 65' κεφαλιά του Γιαχάεβ (μετά από εκτέλεση κόρνερ) έστειλε την μπάλλα στο κάθετο δοκάρι του Μπλάνα.
Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έγιναν πιο επιθετικοί κι έχασαν ανεπανάληπτες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν. Αρχικά, με διπλή ενέργεια ο Κολάγκι στο 72' δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλλα στα δίχτυα, αναγκάζοντας τον Κάπα σε σωτήρια επέμβαση. Στο 76' είχαν δεύτερο δοκάρι, πάλι σε κτύπημα φάουλ του Ράσα (!) και χαμένη κοντινή κεφαλιά του Τσούκα σε κενή εστία!  Στο 84' σε ανατροπή του Ράσα, εκτέλεσε το πέναλτυ ο Διαμάντης, αλλά έπεσε στην γωνία του ο Κάπα κι έδιωξε σε κόρνερ. Επιπλέον, στο 91' πλασέ του Ράσα από πλάγια θέση, απέκρουσε ο τερματοφύλακας αλλά ο επερχόμενος Μπουσδέκης δεν κατάφερε να σκοράρει σε κενή εστία!
Οι γηπεδούχοι από το 78’ αγωνίσθηκαν με τον τρίτο τους τερματοφύλακα (Πιτσικάλη) σε θέση επιθετικού αφού δεν υπήρχε άλλος «μικρός» στην ομάδα!
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Καραθανάσης, Μήταρης.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Κάπα, Καυκιάς (80’ Σπυρόπουλος), Σάμιος, Πώχος, Μπεργιάννης (86’ Σουλιώτης), Πάνου, Μωραΐτης (78’ Πιτσικάλης), Αδάμης, Κ. Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Β. Γιαχάεβ (79’ Ασλάνι).
ΑΡΤΕΜΙΣ (Γεωργουλάς): Μπλάνας, Μπουλούμπασης (46’ Ράπτης), Καζάλας, Βασιλείου, Διαμάντης (86’ Μπουσδέκης), Τογιάλλι, Τσούκα (75’ Αθανασόπουλος), Κολάγκι, Τσουκαλάς (65’ Γ. Παπάζογλου), Ράσα, Μοιρασγεντής.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money