Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 0–2



Με πολύ καλή εμφάνιση η Μάχη Μαραθώνα πέτυχε την 3η εφετινή της νίκη και μάλιστα εκτός έδρας επί του δυνατού Παθιακάκη με 2-0. Στο παιχνίδι επικράτησε φανατισμός. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 0-1 στο 35’ με απευθείας κτύπημα φάουλ του Παρούσου (όπως και στο ματς με την Ατλαντίδα).
Στο β’ μέρος ο Παθιακάκης μπήκε δυνατά και κέρδισε πέναλτυ στο 62’, στο οποίο υπέπεσε ο Καρακοζίδης (ανέτρεψε αντίπαλο). Το πέναλτυ εκτέλεσε άουτ ο Ιορδανίδης.
Η Μάχη διεύρυνε την διαφορά στο 76’ με τέρμα του Καραλή, που βγήκε στην αντεπίθεση με τον Παπαδόπουλο (0-2).
Στην εκπνοή του αγώνα (89’) οι γηπεδούχοι κέρδισαν δεύτερο πέναλτυ (μάλλον ήταν επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα Παππά) αλλά και πάλι ο Ιορδανίδης που ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την μπάλλα άουτ!!
Στο μεταξύ, υπήρξε διακοπή του αγώνα λόγω λεκτικής αντιπαράθεσης των δύο προπονητών (Παπασταματίου και Σιδηρά) στους πάγκους των ομάδων. Ο διαιτητής τους απέβαλε, όπως και τον έφορο της Μάχης Θαν. Σιδέρη. Η διακοπή δημιούργησε καθυστερήσεις και συνολικά κρατήθηκαν 11’ επιπλέον λεπτά παιχνιδιού.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Σοφιάς, Χριστόπουλος. Η Μάχη διατύπωσε σοβαρά παράπονα για τον διαιτητή και σε σχετική ανάρτηση στο διαδίκτυο, σημείωσε: «Οι παίκτες μας κατάφεραν να ξεπεράσουν έναν αξιόλογο αντίπαλο αλλά κι έναν περίεργο διαιτητή (4 πέναλτυ εναντίον μας σε 2 αγώνες)». Πάντως, ο διαιτητής (εκτός των αποβολών των (προπονητών) έδειξε 9 κίτρινες κάρτες σε παίκτες (2-7)!
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Μουλάς, Φωτίκας (72’ Ανεζύρης), Στέφ. Γιώτης (87’ Γερογιάννης), Ξενάκης (47’ Τομπουλίδης), Λαζαρίδης, Αγγελίνας, Νικ. Αθανασόπουλος, Κατσιγιάννης, Ιορδανίδης, Ρόμπολας, Ντάσης (46’ Θεοδώρου).
ΜΑΧΗ (Σιδηράς): Δ. Παππάς, Καρακοζίδης, Άγγ. Σιδέρης, Βούσουλας, Μακρόπουλος, Παρούσος (60’ Φλώρος), Καπράλος, Νταή, Σελαμάι (83’ Νάτσης), Μίχας (65’ Καραλής), Ελ. Παπαδόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money