Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...



Σκάνδαλο αποτελεί πλέον η συμπεριφορά των αξιολογημένων (κυρίως)  διαιτητών της Ένωσης, σε αγώνες που ορίζονται να διευθύνουν. Το τελευταίο Σαββατοκύριακο αρκετά σωματεία διαμαρτυρήθηκαν για «αγγαρεία» των διαιτητών στους αγώνες τους και λάθη με βάση τον εγωισμό τους και όχι την καλή διαχείριση των παιχνιδιών… Εντάξει, αν κρίνουν ότι μας κάνουν χάρη που διαιτητεύουν αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος, ας μας ενημερώσουν κι εμάς τους απλούς θεατές, ώστε να μην ασχολούμεθα με τα τοπικά!
Από την άλλη, αρκετοί νεαροί διαιτητές είναι τόσο άπειροι, που προκαλούν με την ασχετοσύνη τους το κοινό …αίσθημα. Ακόμη και στα πρωταθλήματα υποδομών. Αρκετά πια με την αδιαφορία των λεγόμενων υπευθύνων, που …σφυρίζουν κι αφήνουν τα πράγματα ως έχουν. Χρειάζεται μεγαλύτερη ενασχόληση με το υπάρχον διαιτητικό δυναμικό και επιπλέον προσπάθεια με τους νεότερους.
Όσο για τους αξιολογημένους (και καλά έμπειρους), καλό θα είναι να λαμβάνονται υπ’ όψιν και οι παρατηρήσεις των παρατηρητών διαιτησίας (όπου υπάρχουν). Ας μην προστατεύονται οι «εκλεκτοί» και τιμωρούνται τα «πρόβατα»… Τελικά, όλα φαίνονται σαν να είναι προφτιαγμένα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money