Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ



Στην ανακοίνωση παραίτησης του προέδρου Γιάννη Καμπουρίδη, απάντησαν τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου (χωρίς υπογραφές και άλλα ονόματα) με δική τους ανακοίνωση, με την οποία -εν ολίγοις- εγκαλούν τον κ. Καμπουρίδη, για την συμπεριφορά του. Ο τελευταίος, αμέσως μετά την δημοσίευση των άλλων μελών του Δ.Σ. μας κοινοποίησε ανταλλαγή μηνυμάτων που είχε με τον κ. Αναστασίου στις 20/10/2017, από τα οποία (μηνύματα) αποκαλύπτονται πολλά…
* Αναλυτικά η ανακοίνωση των μελών του Δ.Σ. του Παλληνιακού αναφέρει:
«Αγαπητά μέλη και φίλοι του Παλληνιακού, με έκπληξη πληροφορηθήκαμε μέσω ανάρτησης σε ιστοσελίδα, την παραίτηση του Προέδρου της ομάδος κυρίου Καμπουρίδη Γιάννη.
Διαβάζοντας προσεκτικά την ανακοίνωση παραίτησής του, αισθανόμαστε την υποχρέωση ως μέλη του Δ.Σ. να κάνουμε γνωστά τα κάτωθι: Όντως αποδεχθήκαμε ομόφωνα την πρόταση του χορηγού της ομάδος κυρίου Στασινόπουλου Γιάννη για αναδιάρθρωση του Δ.Σ. με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του, δεδομένων των αυξημένων απαιτήσεων της φετινής χρονιάς.
Στις 20 Οκτωβρίου 2017 μας κοινοποιήθηκε η πρόταση του χορηγού σχετικά με την σύνθεση του νέου Δ.Σ.
Ουδέποτε ο κύριος Στασινόπουλος έθεσε ως υποσημείωση ότι δεν θέλει να τον ενοχλεί κανείς πλέον. Αντιθέτως ενώπιον όλων δεσμεύθηκε ότι θα στηρίξει το νέο Δ.Σ. αναλαμβάνοντας εξολοκλήρου όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας. Δυστυχώς, όμως, ο απερχόμενος Πρόεδρος κύριος Καμπουρίδης, με την στάση του και την αντίδρασή του στάθηκε εμπόδιο στην αναδιάρθρωση του Δ.Σ. όπως ομόφωνα είχαμε αποφασίσει. Όφειλε ως επικεφαλής του Δ.Σ. να αποδεχθεί και να υλοποιήσει αυτό που είχαμε υποσχεθεί.
Ουδέποτε έθεσε γραπτώς την παραίτησή του ως όφειλε, με συνέπεια να παραμένει Πρόεδρος του Δ.Σ. μην διευκολύνοντας τις διαδικασίες. Αποτέλεσμα της ενέργειάς του αυτής, ήταν να αποσύρει ο χορηγός την εμπιστοσύνη του προς το Δ.Σ. Εις γνώσιν του -ενώ ήξερε ότι παραμένοντας Πρόεδρος αθετεί τα όσα είχε υποσχεθεί ενώπιον της ολομέλειας του Δ.Σ.- συνέχισε να κρατά μια στάση αδιάφορη ως προς τα τεκταινόμενα του Συλλόγου.
Αναμένουμε λοιπόν την γραπτή παραίτηση του κυρίου Καμπουρίδη και τον καλούμε να τακτοποιήσει τις διοικητικές και οικονομικές εκκρεμότητες που έχει προς τον σύλλογο.
Ως Δ.Σ. αναλογιζόμενοι την ευθύνη που έχουμε απέναντι στην ιστορία του συλλόγου αλλά και  σε όλη την κοινωνία της Παλλήνης, ομόφωνα στηρίζουμε και συντασσόμεθα με τον κύριο Στασινόπουλο ενώ παράλληλα δηλώνουμε ότι παραμένουμε στο πλευρό του, υπηρετώντας το κοινό όραμα για έναν Παλληνιακό στις Εθνικές κατηγορίες».
Με εκτίμηση,
Τα μέλη του Δ.Σ. Παλληνιακός Α.Ο.

* Η συζήτηση μέσω μηνυμάτων που έγινε στις 20/10/2017, όπως την κοινοποίησε ο κ. Καμπουρίδης:
Αναστασίου: Μίλησα με Στασινό και μου έστειλε το νέο ΔΣ. Μου είπε ότι σκέφτηκε αυτό που του είπες προχθές, αλλά δεν το θέλει. Θέλει να προχωρήσουμε με την νέα σύνθεση και να μην τον ενοχλεί κανένας για το παραμικρό. Τα ονόματα: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ), ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ), ΜΑΝΤΑΔΑΚΗΣ (ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ), ΘΕΟΧΑΡΗΣ (ΤΑΜΙΑΣ), ΦΩΣΚΟΛΟΣ (ΜΕΛΟΣ), ΛΑΓΚΩΝΗΣ (ΜΕΛΟΣ), ΖΑΛΩΝΗΣ (ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ), ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ (ΜΕΛΟΣ), ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΜΕΛΟΣ).
Καμπουρίδης: Ο.Κ. και πώς πάμε παρακάτω;
Αναστασίου: Όλοι όσοι μπήκαν καινούργιοι, είναι από τους επιλαχόντες των προηγούμενων εκλογών. Οπότε δεν πάμε σε ΓΣ.
«Αυτό είναι ότι δεν είπε ο Στασινόπουλος “μην με ενοχλεί κανείς”; Ακριβώς αυτά μου έστειλε ο Αναστασίου στις 20/10», σημείωσε ο κ. Καμπουρίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money