Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΚΟΡΩΠΙ 3–1



Από τα πρώτα 18’ λεπτά του αγώνα διαμορφώθηκε το τελικό σκορ! Εμφανώς καλύτερος ο γηπεδούχος Ολυμπιακός, επεβλήθη άνετα 3-1 του μέτριου Κορωπίου. Σε διάστημα 6’ λεπτών σημειώθηκαν και τα 4 τέρματα!
Στο 12′ ο Κατσέρης πέτυχε το 1-0 και στο 15’ ο Ζουρούδης έκανε το 2-0. Στο 17’ ο Χαρίσης μείωσε 2-1 για λογαριασμό του Κορωπίου αλλά αμέσως μετά (18’) ο Παπαντζίμας ξαναέφερε την διαφορά στα δύο τέρματα (3-1). Στο 34’ ο Ζουρούδης κέρδισε πέναλτυ από τον τερματοφύλακα Κονόμι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος άουτ…
Το β’ ημίχρονο και ειδικά το τελευταίο 15άλεπτο του παιχνιδιού ήταν ένας μονόλογος του Ολυμπιακού, που έχασε πλειάδα ευκαιριών. Το Κορωπί δεν απείλησε.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Χριστόπουλος, Ντόστης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Αμανατίδης, Μπαλωμένος (69’ Μπαλόκας), Ποστόλλι, Χρ. Μπερμπάντης (78’ Παπιδάκης), Μπούμπας, Μπόσιος, Παπαντζίμας, Μαστρογιάννης (64’ Παπαγεωργίου), Ζουρούδης, Κατσέρης (91’ Κοσκινιώτης).
ΚΟΡΩΠΙ (Πετούρης): Κονόμι, Ράπτης, Καπουράνη, Στυλ. Αλεξίου, Καλαμάτας (46’ Αλιβιζάτος), Ντούνης (60’ Δήμας), Χαρίσης, Χρ. Μπανάι, Υφαντής (72’ Σταμέλος), Πασάς, Μουρούτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money