Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 3–0



Δυνατό παιχνίδι στο οποίο επικράτησε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ποτέ σοβαρά την εστία του Χαντζάρα ενώ έμειναν με 10 παίκτες από το 42᾿.
Το 1-0 έγινε στο 33’ μετά από καλά εκτελεσμένο κτύπημα κόρνερ του Παπακωνσταντίνου, ασθενή απόκρουση του Τσούνη και κεφαλιά από κοντά του Ζουμπουρλή.
Στο 42’ απεβλήθη απευθείας με κόκκινη κάρτα ο Άννινος, με υπόδειξη του α’ βοηθού, επειδή κτύπησε αντίπαλο εκτός φάσης. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (46’) ο Παπακωνσταντίνου διπλασίασε τα τέρματα του Σαρωνικού, μετά από σουτ του Γκούτσε και προσωρινή απόκρουση του Τσούνη.
Ο εξαιρετικός Γκούτσε, σε δύο περιπτώσεις στο β’ ημίχρονο, επέλεξε να πασάρει αντί να ολοκληρώσει μόνος του τις φάσεις! Στο 76’ ο Τίμος Τσομπανάκης σκόραρε από ελεγχόμενη θέση οφ-σάιντ, μετά από φάση διαρκείας στην μικρή περιοχή του Τσούνη, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.
Η τελευταία αξιόλογη φάση έγινε στο 79’ από τον Kρυεμάντι, που σούταρε ελάχιστα άουτ. Στο τέλος του αγώνα υπήρξε ένταση μεταξύ παικτών των δύο ομάδων αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων δεν δόθηκε συνέχεια.
Με λάθη οι διαιτητές Πανούτσος – Κουλοχέρης, Μαντάς.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Τσομπανάκης): Χαντζάρας, Μπουκουβάλας, Ε. Τσομπανάκης, Μεγαγιάννης, Ζουμπουρλής, Ναυπλιώτης, Γκούτσε, Θ. Τσομπανάκης, Παπαγιάνι (86’ Λάγιο), Παπακωνσταντίνου (66’ Αθ. Τσούνης), Kρυεμάντι (80’ Χάσκα).
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Σκούρας): Τσούνης, Βαμβάτσικος, Κουτρώνας, Τουμπανάκης, Κανταρέλης (81’ Βασ. Κολώτας), Moσεσβίλι (75’ Ζήβας), Άννινος, Καλογήρου, Τουμάσης (88’ Βαλλιάνος), Ζερμπίνης, Σιατραβάνης (46’ Καμαρίτης).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money