Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

ΜΑΡΚΟ – ΚΑΛΥΒΙΑ 3–0


Βελτιωμένη η γηπεδούχος Μαρκό, σημείωσε δύο τέρματα στην αρχή και το τέλος του α’ ημιχρόνου, υποχρεώνοντας τα Καλύβια σε ήττα τελικά με 3-0. Ήταν η δεύτερη συνεχής νίκη -και μάλιστα άνετη- της Μαρκό. Τα Καλύβια αντέδρασαν μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα.
Οι γηπεδούχοι που είχαν πολλές χαμένες ευκαιρίες, άνοιξαν το σκορ στο 3’ με κεφαλιά του Μασκλαβάνου (ύστερα από πλάγιο άουτ) και στο 45’ ο Ρεντζής πάλι με κεφαλιά (ύστερα από κτύπημα κόρνερ) πέτυχε το 2-0. Με την έναρξη του β’ μέρους (47’) ο Μασκλαβάνος είχε κεφαλιά στο δοκάρι του Ντάλλα και στο 60’ ο Μάτι (ύστερα από κτύπημα φάουλ του Πάντου και προσωρινή αντίδραση του Ντάλλα) διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Ο Κύρκος έσωσε την εστία του σε δύο δύσκολες φάσεις. Στο 83’ σε σουτ του Χατζηστεφάνου και στο 90’ σε κοντινή κεφαλιά του Χριστόπουλου.
Διαιτητές: Μανιώτης – Σπυρόπουλος, Δουλγεράκης. Ο διαιτητής έδειξε 10 κίτρινες κάρτες (3-7).
ΜΑΡΚΟ (Μαγγίνας): Κύρκος, Γκριμέκης, Σιδέρης (82’ Πολυμενάκος), Αναγνώστου, Πάντου, Ρεντζής, Δημογιάννη, Χρ. Δημητρακόπουλος, Μασκλαβάνος (77’ Γκιούζι), Λάπας (89’ Κ. Γκρουστιώτης), Μάτι (67’ Μερκούρης).
ΚΑΛΥΒΙΑ (Χριστοφιλέας): Ντάλλας, Λ. Καραγιάννης (46’ Κυριόπουλος), Πατσαούρας, Χριστόπουλος, Κετέογλου, Ιω. Αλεξίου, Χατζηστεφάνου, Πάτσης (58’ Πασκάλι), Δ. Οικονομίδης (75’ Χρυσοχόου), Κάιδος (60’ Ντίνος), Αναστόπουλος.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money