Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΩΡΩΠΟΣ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 2–1
Ευχάριστο, δυνατό παιχνίδι, που κέρδισε με ανατροπή ο γηπεδούχος Ωρωπός. Αγώνας και νίκη αφιερωμένη στην μνήμη του Θανάση Κατερίνη, πρώην προέδρου, ποδοσφαιριστή, φίλου και αγωνιστή του συλλόγου! Ο Αετός δεν ήταν τυχερός όπως σε προηγούμενες περιπτώσεις, παρ’ ότι άνοιξε το σκορ στο 27’ με τον Δογάνη (0-1).
Οι παίκτες του Ωρωπού είχαν ψυχή και διάθεση να ανατρέψουν το αποτέλεσμα, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, όπως ήταν ο Αετός Πικερμίου. Και τα δύο τέρματα σημείωσε ο Κώστας Φιλλής. Στο 41’ το 1-1 με προβολή, μετά από σουτ του Μπραχιμάι στο δοκάρι και στο 57’ το 2-1 με σουτ, μετά από πάσα του Κανάρη.
Το ματς διεξήχθη σε συγκινητική ατμόσφαιρα, αφού πριν την έναρξή του η διοίκηση του Ωρωπού τίμησε την μνήμη του αλησμόνητου παράγοντα Θανάση Κατερίνη, που χάθηκε πρόωρα πριν από λίγους μήνες.
Διαιτητές: Τριγάζης – Βουδούρης, Νίκας.
ΩΡΩΠΟΣ (Φάν. Σκαρμούτσος): Οσμάν Λουτφή, Στ. Μήτρου (90’ Θεοδώρου), Αμπάζι, Αλιάι, Μπραχιμάι (90’ Κρομμύδας), Εδ. Σκαρμούτσος, Μανιώτης, Ζουβερέλης, Φιλλής (88’ Γιόνι), Κανάρης (78’ Τσαγκαράκης), Κανατάς.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Τσιγκούλης): Βοτσίδης, Δημητρίου, Διοκμετζίδης, Φρίγγης (65’ Μάργαρης), Μπαράκος (75’ Καραβατάκης), Άμερ, Μποϊμπέι, Δογάνης (65’ Φυτιλής),
Πλάκα, Σπηλιωτάκης, Μαραγκουδάκης.
* Στιγμιότυπα του αγώνα με τα γκολ του Ωρωπού:

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 1–0
Χωρίς να είναι εμφανώς καλύτερη, η Άρτεμις νίκησε την αρκετά καλή Νίκη Δροσιάς 1-0 και παρέμεινε για δωδέκατη αγωνιστική αήττητη!
Στο 5’ έγινε εμφανές πέναλτυ σε υψωμένο χέρι αμυνόμενου εντός περιοχής των γηπεδούχων αλλά ο διαιτητής δεν το έκρινε ως πέναλτυ! Και στο 7’ με την βοήθεια και του αέρα, ο Μπουσδέκης πέτυχε με σουτ μέσα από την περιοχή το μοναδικό τέρμα της συνάντησης, μετά από πάσα του Μάριου Μοιρασγεντή (1-0).
Η Άρτεμις έπαιξε με αλλαγές στο βασικό της σχήμα και σε οικογενειακό επίπεδο στο 87’ ο Νίκος Μοιρασγεντής (γεν. 1996) αντικατέστησε τον αδελφό του Μάριο (γεν. 1999)!
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Κουλοχέρης, Β. Τζαφόλιας. 4ος: Καραπέτσας. Η Νίκη Δροσιάς διαμαρτυρήθηκε για την μη υπόδειξη του καταφανέστατου πέναλτυ, που ίσως θα άλλαζε την εικόνα και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Και να σκεφθεί κανείς ότι οι διαιτητές ήταν 4!
ΑΡΤΕΜΙΣ (Γεωργουλάς): Ροζάκος, Αϊδώνης, Καζάλας, Βασιλείου, Διαμαντής, Τογιάλλι (84’ Ιω. Αθανασόπουλος), Μάρ. Μοιρασγεντής (87’ Νικ. Μοιρασγεντής), Κολάγκι, Τσουκαλάς, Κουτρούτσος (70’ Μασσαράς), Μπουσδέκης (57’ Γκούτσιας).
ΝΙΚΗ (Ζορμπάς): Πρωτοπαπάς, Μητρόπουλος, Παναγιωτίδης, Κλ. Μπέτσης (61’ Καλαμάρας), Χρ. Γκέσουρας, Γιαβρής, Ελευθερίου (75’ Ασημακόπουλος), Καρατσίκος (78’ Πολύζος), Μίχας, Απ. Γκέσουρας (46’ Μηλιώτης), Αγγελόπουλος.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 2–1
Ο Παμπαιανικός απέδειξε στο ματς αυτό ότι είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας! Με τρομερή εμφάνιση υποχρέωσε τον Παλλαυρεωτικό στην δεύτερη εφετινή του ήττα και πέρασε πρώτος στην βαθμολογία…
Το 2-1 επετεύχθη με ανατροπή, καθώς το ντέρμπυ των πρωτοπόρων κρίθηκε στο τέλος, κι αφού οι παίκτες της γηπεδούχου ομάδας δεν σταμάτησαν να τρέχουν σαν μηχανάκια και να περιορίζουν τους φιλοξενούμενους -τουλάχιστον στο διάστημα αυτό- σε ρόλο κομπάρσου. Ο Παλλαυρεωτικός είχε την βοήθεια 50-70 φίλων του, στο σύνολο των 300 περίπου θεατών.
Στο α’ ημίχρονο ο Παμπαιανικός διατήρησε την υπεροχή αλλά σε αρκετές περιπτώσεις ο Παλλαυρεωτικός βγήκε στην επίθεση επικίνδυνα. Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με τους Τσιγάρα, Παπασωτηρίου και Λαγό. Οι φιλοξενούμενοι πρόσεχαν ιδιαίτερα την άμυνά τους και μάλιστα κατάφεραν να προηγηθούν στο 21’ με απευθείας κτύπημα φάουλ του Κώστα Παπαδόπουλου από 30 μέτρα (0-1).
Στο β’ μέρος ο Παμπαιανικός πίεσε αφόρητα τον Παλλαυρεωτικό, κι αφού η διαιτητής του αρνήθηκε πέναλτυ στο 50’ (καθαρό σπρώξιμο και ανατροπή εντός περιοχής), έχασε σειρά ευκαιριών (ο Κάπα ήταν καλός στις επεμβάσεις του) και φαινόταν πλέον ότι με το ουσιαστικό του ποδόσφαιρο, ο Παμπαιανικός ήλεγχε απόλυτα το κέντρο.
Στο 72’ ο Τσιγάρας εκτέλεσε κόρνερ και ο προωθημένος Παπασωτηρίου με εξαιρετικό άλμα και κεφαλιά ισοφάρισε 1-1. Δεν πέρασε πολλή ώρα (79’), ήλθε και η ανατροπή. Ο Μυρτάι έκλεψε την μπάλλα από τον Πώχο, έδωσε πάσα στον Λαγό, κι αυτός μπήκε στην περιοχή και με αριστερό σουτ πέτυχε το 2-1, που πανηγυρίσθηκε έξαλλα από παίκτες και οπαδούς της ομάδας της Παιανίας...
Διαιτητές: Αντωνίου, Γκούβας – Παπαδιώτης. Η διαιτητής έδειξε μόνο 6 κίτρινες κάρτες (3-3) ενώ έπρεπε να έχει δείξει τουλάχιστον 3-4 ακόμη (και να αποβάλλει 1-2 παίκτες). Πολλά τα λάθη της σε μαρκαρίσματα από πίσω και πλήρης ανοχή στα δυναμικά (βίαια) κτυπήματα κυρίως από πλευράς φιλοξενουμένων, τους οποίους προστάτευσε και στην εξόφθαλμη περίπτωση του πέναλτυ, με ευθύνη και του α’ βοηθού.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τσέρτος): Καραογλάνης, Νικολογιάννης, Λαλαούνης, Χατζής, Παπασωτηρίου, Κοτροζίνης, Σέλβια (93’ Κολλάτος), Γκόμπλιας (91’ Κατσάι), Λαγός (78’ Παρθένης), Τσιγάρας, Μυρτάι (87’ Δημήτρουλας).
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Κάπα, Νικολαΐδης, Κωνσταντινίδης (81’ Σπυρόπουλος), Πώχος (88’ Τσιώλης), Μπεργιάννης (76’ Θεοφανίδης), Πάνου (89’ Σουλιώτης), Αδάμης, Μπεζέρα, Κ. Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Β. Γιαχάεβ.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΠΡΩΤΕΑΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 1–0
Ο Πρωτέας νίκησε γηπεδούχος και την μέτρια Βουλιαγμένη 1-0. Ήταν καλύτεροι οι γηπεδούχοι, δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες και δίκαια επικράτησαν της άνευρης και χωρίς σημαντικές επιθετικές λύσεις Βουλιαγμένης. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε στο 18’ ο Τσαλικίδης ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν κι άλλες καλές ευκαιρίες να σκοράρουν με τον Μπαλογιάννη και τον Βεϊζάι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την δυνατότητα να πετύχουν κάποιο γκολ, δύο φορές με τον Παφίτη και μία με τον Χαντάντ αλλά δεν τα κατάφεραν.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Γκόντα, Σοφιάς. Στο 91’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ντούνι.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Χάλαρης): Γ. Παππάς, Διακορώνας, Νίνα, Χύκα, Τσιάτσιος, Τσιαγκάνης, Βεϊζάι (81’ Ντούνι), Καλαθάς, Τσαλικίδης, Θάνος, Μπαλογιάννης.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Καπίρης, Μπαϊρακτάρι (85’ Παπαβασιλείου), Πλάκα, Αντωνόπουλος, Καρδαμίτσης, Χαντάντ (46’ λ.τρ. Πρέλα), Παντ. Μαντακίδης (75’ Φωτογλίδης), Παφίτης, Λάμπρ. Μαντακίδης, Κουφογιάννης (81’ Γκούμας).

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 3–0
Δυνατό παιχνίδι στο οποίο επικράτησε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ποτέ σοβαρά την εστία του Χαντζάρα ενώ έμειναν με 10 παίκτες από το 42᾿.
Το 1-0 έγινε στο 33’ μετά από καλά εκτελεσμένο κτύπημα κόρνερ του Παπακωνσταντίνου, ασθενή απόκρουση του Τσούνη και κεφαλιά από κοντά του Ζουμπουρλή.
Στο 42’ απεβλήθη απευθείας με κόκκινη κάρτα ο Άννινος, με υπόδειξη του α’ βοηθού, επειδή κτύπησε αντίπαλο εκτός φάσης. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (46’) ο Παπακωνσταντίνου διπλασίασε τα τέρματα του Σαρωνικού, μετά από σουτ του Γκούτσε και προσωρινή απόκρουση του Τσούνη.
Ο εξαιρετικός Γκούτσε, σε δύο περιπτώσεις στο β’ ημίχρονο, επέλεξε να πασάρει αντί να ολοκληρώσει μόνος του τις φάσεις! Στο 76’ ο Τίμος Τσομπανάκης σκόραρε από ελεγχόμενη θέση οφ-σάιντ, μετά από φάση διαρκείας στην μικρή περιοχή του Τσούνη, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.
Η τελευταία αξιόλογη φάση έγινε στο 79’ από τον Kρυεμάντι, που σούταρε ελάχιστα άουτ. Στο τέλος του αγώνα υπήρξε ένταση μεταξύ παικτών των δύο ομάδων αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων δεν δόθηκε συνέχεια.
Με λάθη οι διαιτητές Πανούτσος – Κουλοχέρης, Μαντάς.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Τσομπανάκης): Χαντζάρας, Μπουκουβάλας, Ε. Τσομπανάκης, Μεγαγιάννης, Ζουμπουρλής, Ναυπλιώτης, Γκούτσε, Θ. Τσομπανάκης, Παπαγιάνι (86’ Λάγιο), Παπακωνσταντίνου (66’ Αθ. Τσούνης), Kρυεμάντι (80’ Χάσκα).
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Σκούρας): Τσούνης, Βαμβάτσικος, Κουτρώνας, Τουμπανάκης, Κανταρέλης (81’ Βασ. Κολώτας), Moσεσβίλι (75’ Ζήβας), Άννινος, Καλογήρου, Τουμάσης (88’ Βαλλιάνος), Ζερμπίνης, Σιατραβάνης (46’ Καμαρίτης).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 3–0
Εύκολη επικράτηση του Αχιλλέα, που έχασε σωρεία ευκαιριών για μεγαλύτερο σκορ. Αδύναμος ο Αφιδναϊκός, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις ανάγκες του αγώνα με επιτυχία. Το 1-0 στο 11’ ο Γιώργος Καλογερόπουλος. Ο ίδιος παίκτης στις αρχές του β’ μέρους (49’) σημείωσε  το 2-0. Ο Γκίτζος στο 68’ έκλεισε το σκορ (3-0).
Διαιτητές: Καραπέτσας – Μαραγκού, Βλαχόπουλος.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Τσιμιλιώτης): Τόλιας, Μπούλιας, Λάνι, Θανόπουλος, Γιουλάτος (46’ Ιω. Καλογερόπουλος), Ζούνα, Μπιζάς (57’ Γκίτζος), Φουκαράς (62’ Καπούλας), Σταματόπουλος, Γεώργ. Καλογερόπουλος (68’ Καραγιαννίδης), Φέκας.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Αρμυριώτης): Πέτρο, Αλετράς, Κρ. Γκιόλλα, Μπαρούτι, Χρ. Κουτσούκος (46’ Λούρος), Μπιτζηλαίος, Ζέγκος-Λακαφώσης, Σιαδήμας, Σκούρας, Δήμας, Ράπτης.

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ 1–0
Αρκετά πιο δύσκολα απ’ ότι περίμεναν, οι γηπεδούχοι του Γέρακα κατάφεραν να νικήσουν τον ισοδύναμο Μαύρο Αετό Πολυδενδρίου, χάρη σ’ ένα γκολ που πέτυχε στο 66’ ο Μπερέτης (1-0). Ο αγώνας εξελίχθηκε αμφίρροπος.
Διαιτητές: Βαρσαμίδης – Μπέκας, Χουλιάρας. Για άγνωστο λόγο ο αρχικά ορισθείς διαιτητής Γ. Κάντζος αντικαταστάθηκε με τον νεαρό Βαρσαμίδη.
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Φελέσκουρας, Αντ. Θεοδώρου, Πατρινός (80’ Ζαμάνης), Ιω.  Βλαχιώτης, Αλ. Καλούδης, Δημητριάδης, Μερέτης, Παναγιωτόπουλος (46’ Στεμιτσιώτης), Μουτζακάς, Κουτρομάνος (63’ Δριλάκης), Αποστολίδης (72’ Χριστοφυλόπουλος).
Μ. ΑΕΤΟΣ (Διαμαντόπουλος): Σεϊντής, Γκ. Γκιάτα, Τοτόμης (52’ Παπαθανασίου), Βρέτος, Δ. Βασιλάκος, Καμάρας, Ουλής, Λόης, Σπ. Τσεβάς, Ελ. Γκιάτα (68’ Σωτήρχος), Τρ. Σδράλιας.

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ 1–3
Καλύτερη η Σταμάτα, επεβλήθη της γηπεδούχου Δόξας με 3-1 αφού προηγήθηκε 2-0. Σε διάστημα 3’ λεπτών σημειώθηκαν 3 γκολ! Στο 18’ ο Χ. Μανουσάκης έδωσε προβάδισμα 1-0 στην Σταμάτα και στο 20’ ο Δημητρίου με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ έκανε το 2-0. Αμέσως (21’) μείωσε σε 2-1 ο Μουγιολάρι για λογαριασμό της Δόξας και ακολούθησε δυνατό παιχνίδι και πίεση κατά διαστήματα των γηπεδούχων, ώστε να ισοφαρίσουν. Αντίθετα όμως, ο Δημητρίου στο 56’ πέτυχε το 3-1 υπέρ της Σταμάτας και το παιχνίδι κρίθηκε παρά τις προσπάθειες εκατέρωθεν για περισσότερα τέρματα.
Διαιτητές: Φωστέρης – Τσέλιος, Βάλλας.
ΔΟΞΑ Α.Α. (Γουργιώτης): Παναγόπουλος, Νερούτσος (63’ Κορμπάκης), Μπίστας, Τσούπης, Διονυσάτος, Γκιοϊντέσι (56’ Στρατής), Μουγιολάρι (70’ Αν. Παϊτέρης), Κουλέπης, Γ. Θεοδώρου, Κωτσαδάμ, Σάββας (55’ Νταλάνι).
ΣΤΑΜΑΤΑ (Κουτσογιάννης): Μαμάης, Τσατσαράγκος, Σμυρναίος (80’ Χατζής), Μπόρας, Χαμπέρης, Μπίντζος, Χ. Μανουσάκης (66’ Παπάζης), Φαραντάκης, Ρίζος (46’ Ιω. Μπερμπάντης), Ιορδ. Ιορδανίδης (90’ Γιασιάς), Ιω. Δημητρίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money