Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ 1–1



Ο Αστέρας είχε αρχικά τον έλεγχο αλλά μέχρι την ολοκλήρωση του α’ μέρους το παιχνίδι έγινε αμφίρροπο με μάχες στο κέντρο και χωρίς σημαντικές φάσεις μπροστά στα τέρματα.
Στο β’ ημίχρονο το παιχνίδι «άνοιξε» και στο 53′ ο τερματοφύλακας Μαρινάκης πρόλαβε τον Κυριόπουλο, κι έδιωξε με τα πόδια εκτός περιοχής.
Στο 58’ ο Αστέρας πέτυχε γκολ (0-1) με πλασέ του Μαγγίνα, μετά από φάση διαρκείας (απέκρουσε αρχικά ο Ντάλλας, μετά έδιωξε ο Καραγιάννης, αλλά η μπάλλα πήγε στον σκόρερ που πλάσαρε εύστοχα). Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφ-σάιντ, αλλά μάλλον ο Κούτρος (που είχε άμεση εμπλοκή στη φάση) καλυπτόταν. Η εξέλιξη του αγώνα παιχνιδιού ανάγκασε τα Καλύβια να ενισχύσουν την επίθεσή τους αλλά το γκολ της ισοφάρισης σημείωσε αμυντικός. Στο 70’ ο Μαρινάκης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ, σουτ του Κυριόπουλου. Στο 78’ ο Πασκάλι εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση και ο προωθημένος Χριστόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-1.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Κάλλης, Βιτσεντζάτος.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Χριστοφιλέας): Ντάλλας, Καραγιάννης (75’ Αντ. Οικονομίδης), Χρυσοχόου, Χριστόπουλος, Κετέογλου, Ντίνος, Κάιδος (68’ Πασκάλι), Πάτσης, Κυριόπουλος, Ιω. Αλεξίου (60’ Δημ. Οικονομίδης), Χατζηστεφάνου (68’ Αναστόπουλος).
ΑΣΤΕΡΑΣ Β. (Κάτσικας): Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Μανάλης, Μαγγίνας, Σκουρλής, Τσακύρης (85′ Μαραγκός), Μαυροθαλασσίτης, Μίχος, Κούτρος (86′ Κριλής), Δ. Παπάζογλου (71′ Παπαγεωργίου), Γκιέργκι (58′ Γιαμάς).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money