Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 0–3


Το 0-1 από τον Μυρτάι (11)

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-0 πέτυχε ο πρωτοπόρος Παμπαιανικός επί του δυνατού Αετού Πικερμίου, στο γήπεδο Ραφήνας. Στο α’ ημίχρονο ο Αετός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχε δύο ευκαιρίες σε σουτ-φάουλ του Δογάνη (8’) και κεφαλιά του Καραβατάκη (11’) που πέρασαν άουτ. Ο Παμπαιανικός μετά το 30’ πίεσε τους μέσους του Αετού, που δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους, και κατάφερε να πάρει τα ηνία του αγώνα.
Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στον ρυθμό τους και στο 58’ μετά από συνδυασμό Λαγού με Τσιγάρα, ο τελευταίος έβγαλε σέντρα και ο Μυρτάι με κεφαλιά-ψαράκι έγραψε το 0-1. Στο 61’ ο Γκόμπλιας με ωραίο απευθείας κτύπημα φάουλ (που εκτέλεσε δύο φορές πετυχημένα!) σημείωσε το 0-2, κι έδειξε τις διαθέσεις του Παμπαιανικού για ακόμη πιο επιθετικό ποδόσφαιρο.
Στο 71’ ο Μυρτάϊ έδωσε την πάσα στον Γκόμπλια, ο οποίος με μακρινό σουτ σημείωσε το τελικό 0-3. Στη συνέχεια ο Παμπαιανικός έπαιξε με ωραίες και γρήγορες εναλλαγές της μπάλλας, κέρδισε το χειροκρότημα των φιλάθλων και δεν απειλήθηκε παρά μόνο σε ένα μακρινό σουτ του Παυλίδη (89’) το οποίο βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Καραογλάνη.
Μέτριος και μάλλον αδιάφορος ο διαιτητής Κορδολαίμης. Καλοί οι βοηθοί Β. Τζαφόλιας – Κουλοχέρης. 4ος: Ν. Κορωνιάς.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Τσιγκούλης): Βοτσίδης, Δημητρίου (46’ Παυλίδης), Μαραγκουδάκης, Φρίγγης (65’ Γκιντίδης), Μπαράκος (46’ Διοκμετζίδης), Άμερ, Μάργαρης, Δογάνης, Καραβατάκης (69’ Πλάκα), Σπηλιωτάκης, Φυτιλής.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τσέρτος): Καραογλάνης, Νικολογιάννης, Κοτροζίνης, Χατζής, Παπασωτηρίου, Λάβδας, Παρθένης (86’ Κομπότης), Γκόμπλιας, Λαγός (84’ Κολλάτος), Τσιγάρας (88’ Γερμανός), Μυρτάι (78’ Δημήτρουλας).
Το 0-2 από τον Γκόμπλια (8)




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money