Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΜΑΡΚΟ 0–1



Η εκτός έδρας νίκη της Μαρκό επί του δυνατού Παθιακάκη, την έφερε πάλι στο προσκήνιο της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες από το 57’ λόγω αποβολής απευθείας με κόκκινη κάρτα του Χρ. Δημητρακόπουλου. Η Μαρκό αντιστάθηκε με επιτυχία στην αρχική πίεση των γηπεδούχων και πέτυχε γκολ στο 16’ με πλασέ του Ιάσονα Μασκλαβάνου, ο οποίος πήρε πάσα του Λάπα (0-1). Μάλιστα, μετά το 57’ θα μπορούσε να σημειώσει κι άλλο τέρμα.
Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες στο διάστημα 20’-45’ αλλά εκεί επενέβη κι έσωσε την εστία του ο Κύρκος. Μάλιστα, στο 28’ ο Παθιακάκης κέρδισε πέναλτυ που εκτέλεσε άουτ ο Ξενάκης!
Επίσης, είχαν σουτ του Ανεζύρη στην εκπνοή του α’ μέρους στο κάθετο δοκάρι! Στο β’ ημίχρονο μόνο μια φορά απείλησαν, με σουτ του Αθανασόπουλου που απέκρουσε ο Κύρκος.
Η Μαρκό είχε ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ, ενώ στο 82’ σουτ του Μερκούρη έστειλε την μπάλλα στο κάθετο δοκάρι του Σπανού.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Μήταρης, Γουρνιάς.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Σπανός, Φωτίκας (67’ Ντάσης), Γερογιάννης (46’ Θεοδώρου), Ξενάκης, Σπαγής, Αγγελίνας, Ανεζύρης (57’ Νικ. Αθανασόπουλος), Κατσιγιάννης, Κωστένογλου (46’ Ιορδανίδης), Ρόμπολας, Ταμάμης.
ΜΑΡΚΟ (Μαγγίνας): Κύρκος, Γκριμέκης, Σιδέρης, Αναγνώστου, Πάντου, Ρεντζής (95’ Κ. Γκρουστιώτης), Δημογιάννης, Χρ. Δημητρακόπουλος, Μασκλαβάνος (94’ Πολυμενάκος), Λάπας (86’ Γκιούζι), Μάτι (84’ Μερκούρης).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money