Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑΝ. ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ



Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά του Παλληνιακού και τα σχόλια που ακολούθησαν, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του σωματείου Γιάννης Καμπουρίδης, έδωσε στην δημοσιότητα την παρακάτω ανακοίνωση:
Όλοι βγήκαν ξαφνικά στα …κεραμίδια για το καλό του Παλληνιακού… Στον Παλληνιακό, εδώ και 2 μήνες δεν υπάρχει ουσιαστικά Δ.Σ. Στις 20 Οκτωβρίου ηλεκτρονική ιστοσελίδα έγραψε: «Η επιστροφή Στασινόπουλου από το εξωτερικό, θα φέρει νέα διοίκηση στον Παλληνιακό»... Την ίδια ημέρα μας εστάλη μήνυμα, με το οποίο μας ανακοινώθηκε απόφαση Στασινόπουλου για νέα διοίκηση, με πρόεδρο Αναστασίου, αντιπρόεδρο Σταμούλη, ταμία Θεοχάρη, γεν. αρχηγό Ζαλώνη, γραμματέα Μανταδάκη και μέλη Σταυρουλάκη, Αποστολόπουλο, Φώσκολο, Λαγκώνη και την υποσημείωση ότι δεν θέλει να τον ενοχλεί στο εξής κανείς! Ποιός τον ενόχλησε από τότε; Ποιός μπήκε εμπόδιο και κάποιοι είπαν ότι δεν αφήσαμε τον «άγιο άνθρωπο», όπως μερικοί λένε, να κάνει την δουλειά του; Οι παραιτήσεις ήταν όλες στην διάθεσή του. Αυτά, για να μην νομίζουν οι φίλοι του Παλληνιακού ότι κάποιοι έβαζαν τάχα τρικλοποδιές. Χθες πάλι, γράφτηκε ότι «ο Καμπουρίδης ήθελε να είναι επικεφαλής στο Δ.Σ. Γι’ αυτό ο χορηγός την έκανε»!
Στις μέρες όμως και στην εποχή που ζούμε, πρέπει να υπάρχουν αξίες και θέσεις σταθερές και αμετάβλητες. Να δημιουργούνται Διοικητικά Συμβούλια με στόχους, πλάνο, καθαρές σκέψεις και έχοντας ως γνώμονα την προάσπιση, το συμφέρον και την διασφάλιση του συλλόγου. Μια αποστολή δύσκολη, ένα έργο με πολλούς πρωταγωνιστές, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε την κοινωνική τάξη που ανήκουμε και τι αντιπροσωπεύουμε.
Για να συμβεί αυτό χρειάζεται ειλικρίνεια, ταύτιση απόψεων, διαφάνεια, νομιμότητα -και όχι νομιμοφάνεια- και σε αυτό το σημείο υπάρχουν προσωπικές ενστάσεις, ανυπέρβλητες, που δεν μου επιτρέπουν να κοιτώ με παρωπίδες και να συμβιβαστώ με τις δάφνες και τα οφέλη της θέσεώς μου, συμμετέχοντας σε ένα θέατρο σκιών.
Κατά την προσωπική μου άποψη -χωρίς να διεκδικώ το αλάθητο- εξαιτίας της μη τήρησης των συγκεκριμένων αρχών και των προβλεπόμενων, παραιτούμαι από πρόεδρος του Παλληνιακού, ακολουθώντας το παρακάτω γνωμικό του Πυθαγόρα: «Να κάνεις αυτό που νομίζεις πως είναι σωστό, έστω κι αν κάνοντας αυτό πρόκειται να σε κακολογήσουν. Γιατί ο όχλος είναι κακός κριτής κάθε καλού πράγματος».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money