Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 9ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 2–0
Ο Παλλαυρεωτικός νίκησε 2-0 στο γήπεδό του την αξιόμαχη Δόξα Αγ. Άννας και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.
Με την βοήθεια 200 περίπου φίλων τους, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ -κόντρα στην ροή του παιχνιδιού- στο 12’ με κτύπημα πέναλτυ (χέρι αμυνομένου εντός περιοχής) του Μήτσου Παπαγεωργίου (1-0). Η Δόξα Αγ. Άννας νωρίτερα, ανησύχησε την άμυνα των γηπεδούχων αφού μπήκε πιο δυνατά, κι έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες να προηγηθεί στο πρώτο δεκάλεπτο!
Ο Παλλαυρεωτικός σιγά-σιγά ισορρόπησε το ματς και στην συνέχεια κυριάρχησε στο γήπεδο. Η υπεροχή του επισφραγίσθηκε στο 72’ με γκολ του Πώχου. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα τέρματα.
Διαιτητές: Τριγάζης – Πειρασμάκης, Πολύδωρος.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Κάπα, Νικολαΐδης, Σπυρόπουλος (72’ Κωνσταντινίδης), Πώχος, Μπεργιάννης (55’ Θεοφανίδης), Πάνου, Μωραΐτης (86’ Αδάμης), Μπεζέρα, Κ. Παπαδόπουλος (76’ Τσιώλης), Παπαγεωργίου, Β. Γιαχάεβ.
ΔΟΞΑ Α.Α. (Γουργιώτης): Μπακανδρίτσος, Κουλέπης, Κορμπάκης, Τσούπης (65’ Νερούτσος), Καλλιανέζος, Γκιοϊντέσι, Μουγιολάρι (86’ Μπαντής), Θεοδώρου, Βλάμης (20’ λ.τρ. Παϊτέρης), Κωτσαδάμ (76’ Γουριώτης), Γκίνι.

ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ – ΩΡΩΠΟΣ 2–1
Εκπληκτικός ο Μαύρος Αετός, επεβλήθη γηπεδούχος του δυνατού Ωρωπού, που άργησε να «ξυπνήσει», με 2-1! Ήταν  η έκπληξη της αγωνιστικής… Ψυχωμένος ο Μαύρος Αετός, αναζήτησε και πήρε την νίκη-οξυγόνο, νίκη ψυχολογίας, στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία! Ο Ωρωπός, με αρκετές απουσίες, δεν τα κατάφερε μάλλον διότι υποτίμησε τον αντίπαλό του και όταν οι παίκτες του αποφάσισαν να αντιδράσουν ήταν πλέον αργά…
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 8’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Κατσαντώνη (1-0) και στο 61’ ο Παπαθανασίου σημείωσε το 2-0. Στο πρώτο ημίχρονο ο Μαύρος Αετός είχε φάσεις και για άλλο τέρμα ενώ ο Ωρωπός φάνηκε νωχελικός. Μετά το 2-0 οι φιλοξενούμενοι πήραν πρωτοβουλίες και μείωσαν στο 76’ με τον Τσέλια (2-1). Στο τελευταίο 15άλεπτο του αγώνα ο Ωρωπός πίεσε, έχασε ευκαιρίες και ο τερματοφύλακας Κανέλλος αναδείχθηκε σε σωτήρα της ομάδας του.
Ο πρόεδρος Κων. Παπαγιαννόπουλος και το Δ.Σ. του συλλόγου του Πολυδενδρίου, με ανακοίνωσή τους συνεχάρησαν τον προπονητή Γιώργος Διαμαντόπουλο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την σπουδαία νίκη τους!
Διαιτητές: Κουτρομάνος – Μπαλάγκα, Στάσης. Ο διαιτητής έδειξε 10 κίτρινες κάρτες (6-4)!
Μ. ΑΕΤΟΣ (Διαμαντόπουλος): Κανέλλος, Γκ. Γκιάτα, Τοτόμης, Βρέτος, Δ. Βασιλάκος, Σδράλιας (89’ Θαν. Μπουλέκος), Ελ. Γκιάτα (70’ Τζίκα), Λόης, Ουλής, Κατσαντώνης (64’ Σπ. Τσεβάς), Παπαθανασίου (90’ Πανανής).
ΩΡΩΠΟΣ (Σκαρμούτσος): Καγιώργης, Μπάρο, Αμπάζι, Θεοδώρου, Ζουβερέλης, Σκαρμούτσος, Τσέλια, Μανιώτης, Κρομμύδας (65’ Στεφανής), Φιλλής, Κανατάς.

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 1–2
Σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Νίκης Δροσιάς σημείωσε ο Παμπαιανικός. Η γηπεδούχος Νίκη δεν κατάφερε να κάνει το παιχνίδι της, αφού η μπάλλα έφθανε δύσκολα στην περιοχή του Παμπαιανικού και δεν δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν καλύτερα στοιχεία ομαδικής απόδοσης, ήταν πιο ουσιαστικοί και με απλό «στρωτό» ποδόσφαιρο, διατήρησαν την κατοχή της μπάλλας και τον έλεγχο του κέντρου. Το αποτέλεσμα τους δικαίωσε…
Μόλις στο 2’ ο Σέλβια δεν κατάφερε να πλασάρει σε τετ-α-τετ τον Πρωτοπαπά. Στο 15’ και στο 22’ σουτ των Τσιγάρα και Παπασωτηρίου «έφυγαν» άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και σουτ του Δρόσου στο 38’.
Στην αρχή του β’ μέρους (47’), σε σέντρα του Τσιγάρα, ο Χρ. Γκέσουρας έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του και στο 57’ νέο σουτ του Δρόσου πέρασε άουτ. Στο 65’ ο Σέλβια με σουτ σημείωσε το 0-1. Και στο 67’ ο Μίχας, επίσης με σουτ ισοφάρισε 1-1.
Στην συνέχεια, ο Παμπαιανικός πίεσε περισσότερο και κατάφερε να σκοράρει στο 75’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκόμπλια (οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι κακώς δόθηκε το φάουλ). Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, ο Παμπαιανικός κράτησε την κατοχή της μπάλας χωρίς να απειληθεί από τη Νίκη και πανηγύρισε το σπουδαίο τρίποντο.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Λάμπρου, Σοφιάς. Ο διαιτητής έδειξε 8 κίτρινες κάρτες (4-4).
ΝΙΚΗ (Ζορμπάς): Πρωτοπαπάς, Κούζας (30’ Κατσέρης), Παναγιωτίδης, Κλ. Μπέτσης, Χρ. Γκέσουρας (80’ Πολύζος), Γιαβρής, Μαρώλιας (57’ Μηλιώτης), Νταγκούλης, Μίχας, Ελευθερίου, Δρόσος (69’ Αγγελόπουλος).
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τσέρτος): Καραογλάνης, Νικολογιάννης, Λαλαούνης, Χατζής, Παπασωτηρίου, Λάβδας (62’ Κοτροζίνης), Σέλβια (92’ Κατσάι), Γκόμπλιας, Κατσικώστας (88’ Δημήτρουλας), Τσιγάρας, Παρθένης (61’ Λαγός).

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 2–0
Η καλή Άρτεμις νίκησε 2-0 στα Σπάτα τον πάντοτε επικίνδυνο Αχιλλέα, σημειώνοντας και τα δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν νωρίς τον στόχο τους και στην συνέχεια ήξεραν πώς να διαχειρισθούν το παιχνίδι ώστε να αποφύγουν το όποιο πρόβλημα. Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν άκαρπη υπεροχή στο β’ ημίχρονο, χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα.
Μόλις στο 2’ ο επανεμφανισθείς (από τραυματισμό) Τσούκα, με σουτ-λόμπα μέσα από την περιοχή, έκανε το 1-0. Και στο 18’ ο Τσουκαλάς, με καρφωτή κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της Αρτέμιδος (2-0). Ο Αχιλλέας έχασε στο 43’ την καλύτερη ευκαιρία του, όταν ο Σταματόπουλος πλάσαρε σε τετ-α-τετ τον Κόλλια, αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε εντυπωσιακά.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Μπουξμπάουμ, Μήταρης.
ΑΡΤΕΜΙΣ (Γεωργουλάς): Στέφ. Κόλλιας, Μπουλούμπασης, Καζάλας, Βασιλείου, Διαμάντης, Γκούτσιας (60’ Τογιάλλι), Τσούκα (72’ Μοιρασγεντής), Κολάγκι, Τσουκαλάς (87’ Μπουσδέκης), Ράσα, Γ. Παπάζογλου (80’ Αϊδώνης).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Τσιμιλιώτης): Λιώνας, Μπούλας, Λάνι, Θανόπουλος, Καρακάσης, Γιουλάτος (46’ Παγώνης), Καραγιαννίδης, Φουκαράς, Σταματόπουλος, Φούντας (69’ Μπιζάς), Γκίτζος (80’ Καπούλας).

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 1–0
Ο Αετός Πικερμίου νίκησε δύσκολα την Βουλιαγμένη με 1-0 στην Ραφήνα και σύμφωνα με δήλωση του προπονητή του Πέτρου Τσιγκούλη, έχει στόχο την άνοδο στην Α’ κατηγορία.
Ήταν η δεύτερη στη σειρά νίκη του Αετού, που είχαν καλή απόδοση άλλα όχι τόσο ώστε να μην κινδυνεύσουν.
Στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα η Βουλιαγμένη είχε μεγάλες ευκαιρίες να σημειώσει δύο τέρματα και να έβαζε πολύ δύσκολα στους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι κι αιφνιδίασαν στο 3’, όταν ο Παντελής Μαντακίδης εκμεταλλεύθηκε ασυνεννοησία των γηπεδούχων, αλλά το σουτ που έκανε έστειλε την μπάλλα απελπιστικά άουτ!
Ο Αετός από το 10’ μέχρι το 20’ έχασε τρεις καλές ευκαιρίες με Δογάνη, Σπηλιωτάκη και Πλάκα αντίστοιχα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αετός διατήρησε ελαφρά υπεροχή και στο 70’ ο Φυτιλής με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-0. Η Βουλιαγμένη προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Β. Τζαφόλιας, Σπίθας.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Τσιγκούλης): Βοτσίδης, Ραπολάρι, Δημητρίου, Φρίγγης, Μπαράκος (54’ Διοκμετζίδης), Άμερ, Φυτιλής (73’ Καραβατάκης), Δογάνης, Πλάκα (76’ Μαραγκουδάκης), Σπηλιωτάκης, Μποϊμπέι (88’ Νικηφοράκης).
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Καπίρης, Μπαϊρακτάρι (79’ Πρέλα, 91’ λ.τρ. Φωτογλίδης), Πλάκα, Αντωνόπουλος, Καρδαμίτσης, Κουφογιάννης (54’ Χαντάντ), Γιάννης (83’ Γκούμας), Παφίτης, Παντ. Μαντακίδης, Λάμπρ. Μαντακίδης.

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΣΤΑΜΑΤΑ 3–3
Τοπικό ντέρμπυ έγινε στο Κρυονέρι, με συνεχείς εναλλαγές του σκορ! Πολύ δυνατό παιχνίδι κι από τις δύο ομάδες. Η Σταμάτα πήρε παλληκαρίσια ισοπαλία μετά από αμφίρροπη αναμέτρηση. Το Κρυονέρι προσπάθησε περισσότερο στο β’ μέρος αλλά δεν κατάφερε τίποτε παραπάνω από την ισοπαλία…
Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι μόλις στο 5’ με τον Σαχίνη (1-0). Οι φιλοξενούμενοι με δύο τέρματα του Δημητρίου στο 24’ και το 34’ ανέτρεψαν το αποτέλεσμα (1-2) αλλά ο Ζερμπίνης μ’ ένα από εκείνα τα εκπληκτικά του κτυπήματα φάουλ στο 42’ ισοφάρισε 2-2. Στο β’ 45άλεπτο η μάχη συνεχίσθηκε καθώς στο 47’ ο Καμαρίτης έδωσε πάλι προβάδισμα στο Κρυονέρι με 3-2. Όμως, η Σταμάτα είπε την τελευταία της λέξη στο 78’ όταν ο Μπερμπάντης ισοφάρισε για το τελικό 3-3!
Διαιτητές: Φωστέρης – Μακρής, Παπαδιώτης. Ο διαιτητής έδειξε 9 κίτρινες κάρτες (4-5)!
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Σκούρας): Τσούνης, Βαμβάτσικος, Ζερμπίνης, Τουμπανάκης, Κανταρέλης, Μοσεσβίλι, Καμαρίτης (64’ Γκόντιος), Καλογήρου, Τουμάσης, Σιατραβάνης, Σαχίνης (61’ Κουτρώνας).
ΣΤΑΜΑΤΑ (Κουτσογιάννης): Μαμάης, Τσατσαράγκος, Σμυρναίος (58’ Ντούρας), Μπόρας, Χαμπέρης, Φαραντάκης, Χ. Μανουσάκης (66’ Παπάζης), Μπίντζος, Ρίζος (89’ Γιασιάς), Ιω. Μπερμπάντης (82’ Κ. Πέππας), Ιω. Δημητρίου.

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ 2–1
Ο Γέρακας επανήλθε στις νίκες έστω και δύσκολα, γηπεδούχος, επί του Πρωτέα, που παρατάχθηκε με 12 μόνο παίκτες! Οι γηπεδούχοι παρά την υπεροχή τους, υπέφεραν από τις «φαρμακερές» αντεπιθέσεις των φιλοξενουμένων.
Το 1-0 πέτυχε στο 26’ με πλασέ από την μικρή περιοχή του Θεοδώρου, που πήρε πάσα με τακουνάκι από τον Δριλάκη. Στο 56’ ο Τσιάτσιος εκτέλεσε φάουλ και ο Χύκα με γυριστό σουτ από πλάγια θέση ισοφάρισε 1-1. Ο Γέρακας συνέχισε να διατηρεί την πρωτοβουλία στις κινήσεις και κατάφερε στο 70’ να πάρει την νίκη με κεφαλιά του Δημητριάδη, μετά από εκτέλεση φάουλ του Κουτρομάνου (2-1).
Διαιτητές: Μπερέτας – Μαντάς, Αλεξοπούλου.
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Φελέσκουρας, Αντ. Θεοδώρου, Πατρινός (90’ Στεμιτσιώτης), Στέφ. Παπαδόπουλος, Αλ. Καλούδης, Ιω. Βλαχιώτης, Πάτσης (76’ Παναγιωτόπουλος), Δημητριάδης, Δριλάκης (76’ Μπερέτης), Κουτρομάνος (74’ Καγιάς), Αποστολίδης.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Χάλαρης): Γ. Παππάς, Ντούνι, Νίνα, Χύκα, Τσιάτσιος, Τσιαγκάνης, Βεϊζάι, Καλαθάς, Τσαλικίδης, Θάνος, Μπαλογιάννης (41’ λ.τρ. Παπαγεωργίου).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 1–3
Σε δυνατό παιχνίδι στις Αφίδνες, ο Σαρωνικός νίκησε τον Αφιδναϊκό με 3-1. Το σκορ άνοιξε στο 8’ ο Κρυεμάντι (0-1) και στο β’ ημίχρονο ο Μεγαγιάννης (53’) και ο Γκούτσε (59’) αύξησαν την διαφορά σε 0-3. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν επιθετικές λύσεις, σε αντίθεση με τον Αφιδναϊκό, που προσπάθησε για κάτι καλύτερο -ειδικά στο πρώτο μέρος- αλλά δεν είχε τύχη… Στο 83’ ο Λαγαστής μείωσε για το τελικό 1-3.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Γουργιώτης, Γκούβας. Στο τέλος (90’) απεβλήθη με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Δ. Κουτσούκος.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Αρμυριώτης): Θεολόγης, Ράπτης, Δήμας, Κυριλής, Μπαρούτι, Δαφνάς, Ζέγκος-Λακαφώσης, Σιαδήμας (70’ Λαγαστής), Μανουσογεωργάκης (46’ Κλίσι), Κοσμάς (66’ Δ. Κουτσούκος), Σκούρας (80’ Κρ. Γκιόλλα).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Τσομπανάκης): Χαντζάρας, Μπουκουβάλας, Κουφαλιάς (52’ Τ. Τσομπανάκης), Μεγαγιάννης, Στουραΐτης, Θαν. Τσούνης, Γκούτσε (78’ Λάγιο), Φ. Τσομπανάκης (80’ Θεοδωρίδης), Χαρίτος, Κρυεμάντι (65’ Κοτσίου), Παπαγιάνι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money