Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 9ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 1–3
Στο γήπεδο Γραμματικού τα Γλυκά Νερά επικράτησαν «κατά κράτος» της τυπικά γηπεδούχου Μάχης Μαραθώνος με 3-1. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν αρκετά καλά και οι γηπεδούχοι υπέκυψαν στην ανωτερότητα των αντιπάλων τους.
Στο 43’ άνοιξε το σκορ ο Μπουγατσιάς με κεφαλιά, ύστερα από κτύπημα κόρνερ του Αλεξίου (0-1). Ο ίδιος παίκτης στο 63’, με σουτ έξω από την περιοχή, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (0-2). Πολύ γρήγορα (66’) ο Χίσο με σουτ-λόμπα έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα (0-3). Η Μάχη αντέδρασε και μείωσε σε αντεπίθεση, με πλασέ του Λευτ. Παπαδόπουλου (1-3).
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Μήταρης, Κάλλης.
ΜΑΧΗ (Φαράκος): Δ. Παππάς, Κ. Σένε, Καρακοζίδης (81’ Φλώρος), Βούσουλας, Μακρόπουλος, Καραλής, Κοροβέσης, Νταή (71’ Σελαμάι), Παρούσος (61’ Σιδέρης), Μίχας, Λευτ. Παπαδόπουλος.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης): Καταχανάκης, Συμβουλίδης, Μπέντας, Βατίστας, Γεωργάκας, Βάρδας, Αλ. Αλεξίου (66’ Γάσπαρης), Νάνος (90’ Ρέκα), Μπουγατσιάς (83’ Μπελεβέτης), Χίσο, Στίσι (92’ Λάζαρης).

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 0–0
Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το ντέρμπυ Αστέρα Βάρης – Παλληνιακού. Το ματς ήταν πιο πολύ δυνατό και με λίγες φάσεις, καθώς και οι δύο ομάδες πρόσεξαν περισσότερο τις άμυνές τους. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες να σκοράρουν ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν στο φινάλε την ευκαιρία να φύγουν νικητές.
Στο 43’ ο Δημ. Παπάζογλου έδωσε στον νεοεισελθόντα Παπαγεωργίου, το πλασέ του οποίου έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ. Στο β’ μέρος ο Παλληνιακός μπήκε πιο δυνατά, αλλά δεν είχε ευκαιρία… Αντίθετα, ο Αστέρας στο 63’ είχε σουτ του Βεϊόγλου, από καλή θέση, που έφυγε πάλι λίγο άουτ. Πάντως, στο 64’ οι φιλοξενούμενοι συνδυάστηκαν (Μουστόγιαννης, Κετσετζόγλου, Αλεξίου) αλλά ο τερματοφύλακας Μαρινάκης κατάφερε τελικά να σώσει την εστία του, μπλοκάροντας την μπάλλα. Στο 72’ ο Παπαγεωργίου έχασε την καλύτερη ευκαιρία του αγώνα. Βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή, μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά η κεφαλιά του ήταν -και πάλι- άουτ. Στο φινάλε, ο Σάμιος έπιασε κοντινό σουτ αλλά ο Μαρινάκης μπλόκαρε -και πάλι- την μπάλλα. Στις καθυστερήσεις συγκρούσθηκαν οι Σκουρλής και Μαγγίνας, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν στο κεφάλι. Μετά το τέλος του αγώνα ο Σκουρλής μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας και του έγιναν ράμματα.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Λάμπρου, Πολυχρονιάδης. Ο διαιτητής έδειξε 7 κίτρινες κάρτες (3-4).
ΑΣΤΕΡΑΣ Β. (Κάτσικας): Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Μανάλης, Μαγγἰνας, Σκουρλής, Τσακύρης (86’ Κριλής), Μαυροθαλασσίτης, Μίχος, Κούτρος (40’ λ.τρ. Παπαγεωργίου), Δ. Παπάζογλου (83’ Μαραγκός), Γιαμάς (71’ Γκιέργκι).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χαντές): Φυλακτός, Χαλκιάς, Αρκούδας (78’ Ν. Βλάχος), Ελ Γκαμάλ, Κολοτούρος, Μαλάι, Ηρ. Αλεξίου, Αργ. Σάμιος, Κετσετζόγλου (68’ Καλιαμπάκας), Μπίτιλης (69’ Γεωργουδάκης), Μουστόγιαννης (88’ Χρυσάφης).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 3–3
Ματσάρα έγινε στην Βούλα, μεταξύ του γηπεδούχου Άρη και του Θησέα. Στο α’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 3-1 και στο τέλος οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν 3-3, μετά από γενναία αντεπίθεση… Υπήρξε ατελείωτη γκρίνια στους πάγκους και την εξέδρα, με αποτέλεσμα την αποβολή τόσο του Μουλλάκη στο 92’ από τον πάγκο του Θησέα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφού είχε δεχθεί και την πρώτη -πάλι στον πάγκο- στο 87’ για τον ίδιο λόγο (!) όσο και των δύο προπονητών για συνεχείς διαμαρτυρίες.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Θησέας διατήρησε σαφή υπεροχή, δημιούργησε αρκετές φάσεις και μπορούσε να σημειώσει (εκτός των τριών) κι άλλα τέρματα! Στο β’ μέρος ο Άρης Βούλας βελτιώθηκε και ισοφάρισε αφού εκμεταλλεύθηκε και τις δύο αναγκαστικές αλλαγές των φιλοξενουμένων.
Το σκορ άνοιξε στο 15’ ο Ζιάγκος με κεφαλιά, ύστερα από κτύπημα φάουλ του Μουλλάκη (0-1). Ο Σπυρόπουλος των γηπεδούχων, στο 25’ πέρασε και την αντίσταση του Κατσιούλη και ισοφάρισε με πλασέ (1-1). Όμως οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν και πάλι στο 29’ με σουτ του Ιωάννου (1-2). Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου (44’) ο Δημητρίου με πλασέ πέτυχε το 1-3, διευρύνοντας την διαφορά και σοκάροντας τους αντιπάλους του.
Στο β’ ημίχρονο ο Άρης μπήκε πιο αποφασιστικός, πίεσε και στο 60’ κέρδισε πέναλτυ, που εκτέλεσε ο νεοεισελθών Μήτρος και μείωσε 2-3. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 85’ ο Χούντα, με πλασέ, ύστερα από εκτέλεση φάουλ (3-3).
Διαιτητές: Πανούτσος – Βιτσεντζάτος, Ντόστης. Ο διαιτητής έδειξε 9 κίτρινες κάρτες (4-5) και μία κόκκινη!
ΑΡΗΣ Β. (Δαγγούλης): Κάρσος, Κωστόπουλος, Γιαννόπουλος (46’ Κοτζάι), Πλίτσης, Βιδάλης, Λιόσης, Βελλής (81’ Χούντα), Μήτσιος, Σπυρόπουλος, Τρίμπος, Κολτσίδας (55’ Μήτρος).
ΘΗΣΕΑΣ Ν.Μ. (Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Μάρ. Γεωργιάδης, Μηναδάκης, Τασσόπουλος, Νικολέας, Τσατσούλας, Δημ. Δημητρίου (67’ Σοφρόνι), Μουλλάκης (56’ λ.τρ. Βλασσόπουλος), Ζιάγκος, Κατσούγκρης, Ιωάννου (87’ λ.τρ. Ανδρουτσόπουλος).

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 2–1
Ο Παθιακάκης νίκησε 2-1 τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου στην κοινή τους έδρα. Για τέταρτη συνεχή αγωνιστική ο Ολυμπιακός έμεινε χωρίς νίκη. Το παιχνίδι δεν ικανοποίησε ποιοτικά και κρίθηκε στη δύναμη των προσωπικών διεκδικήσεων.
Ο Ιορδανίδης με κεφαλιά (είχε παρέμβαση και ο τερματοφύλακας Ντογκοτάρι), άνοιξε το σκορ (1-0) στο 44’ αφού στο 17’ είχε ακυρωθεί γκολ του Κατσιγιάννη ως οφ-σάιντ.
Το 2-0 σημείωσε ο Κατσιγιάννης στο 63’, πάλι με κεφαλιά, ύστερα από προσπάθεια και σέντρα του Ρόμπολα. Ο Ολυμπιακός μείωσε στο 85’ με τον Ποστόλλι, σε πάσα του Ζουρούδη.
Ο Παθιακάκης έμεινε με 10 παίκτες στο 89’ λόγω αποβολής του Ιορδανίδη με 2η κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία. Στο 92’ ο Μπούμπας έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει αφού πλάσαρε άουτ σε τετ-α-τετ με τον Μουλά (οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ στη φάση αυτή).
Διαιτητές: Μπερέτας – Γκόντα, Μανάλης. Ο διαιτητής έδειξε 10 κίτρινες κάρτες (6-4) και μία κόκκινη!
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Μουλάς, Φωτίκας, Β. Γερογιάννης (47’ Κασιόλας, 86’ Κωστένογλου), Σπαγής, Ταμάμης, Θεοδώρου, Ανεζύρης, Κατσιγιάννης (93’ Διαμαντόπουλος), Ιορδανίδης, Ρόμπολας (81’ Ντάσης), Αγγελίνας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Αμανατίδης, Μπαλωμένος, Ποστόλλι, Χρ. Μπερμπάντης (77’ Μαστρογιάννης), Μπούμπας, Κατσέρης (53’ Μπαλόκας), Παπαντζίμας, Παπαγεωργίου (65’ Παπιδάκης), Ζουρούδης, Μπόσιος.

ΜΑΡΚΟ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 1–1
Η Μαρκό χωρίς Γκαβασιάδη και Σάντρια δεν πείθει… Και φυσικά κάθε αντίπαλος που διαθέτει «ζωντάνια» και ταλέντο, μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στο Μαρκόπουλο. Η Ατλαντίς έπαιξε όπως έπρεπε για να πάρει την ισοπαλία.
Στο 28’ ο Σιούτης έδωσε προβάδισμα στην Ατλαντίδα, με πλασέ από πάσα του Πανόπουλου (0-1). Η Μαρκό ισοφάρισε με κεφαλιά του Δημητρακόπουλου στο 76', ύστερα από κτύπημα κόρνερ του Δημογιάννη.
Σε πολύ καλή ημέρα ο τερματοφύλακας Τοντισάκης, έσωσε την εστία του από αρκετές απειλές των γηπεδούχων. Στην καλύτερη απ’ αυτές (45’) ο Τοντισάκης απέκρουσε πλασέ σε τετ-α-τετ με τον Μερκούρη. Η Μαρκό ζήτησε πέναλτυ στο 65’ για χέρι αμυνόμενου σε σουτ του Μασκλαβάνου. Στο υπόλοιπο διάστημα οι γηπεδούχοι πίεσαν αλλά δεν κατάφεραν τίποτε περισσότερο ενώ και οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο χαμένες ευκαιρίες (ο Κύρκος επενέβη όποτε χρειάσθηκε).
Διαιτητές: Καρράς – Δ. Τζαφόλιας, Κουλοχέρης.
ΜΑΡΚΟ (Μαγγίνας): Κύρκος, Γκριμέκης, Σκόρδας, Αναγνώστου, Πάντου, Ρεντζής (87’ Ορούτσι), Δημογιάννης, Δημητρακόπουλος, Μασκλαβάνος, Μάτι (59’ Πολυμενάκος), Μερκούρης (78’ Ν. Γκρουστιώτης).
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσούνης): Τοντισάκης, Καββαδίας (62’ Θεοδωράκης), Γιαννόπουλος, Παππάς, Μπενέκος, Καλφακάκος (68’ Μαυράκης), Καρακώστας (89’ Κάτσι), Μαργέτης, Σιούτης, Πανόπουλος, Μανιός.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΑΝΟΙΞΗ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 1–0
Η Άνοιξη (αήττητη σε 6 αγώνες) επεβλήθη γηπεδούχος 1-0 του Νικολακάκη, μετά από δυνατή αναμέτρηση, με αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν.
Πιο αποτελεσματικοί οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ στο 34’ με τον Γεωργούση (βολίδα εκτός περιοχής), το οποίο κράτησαν μέχρι τέλους, ενώ είχαν κι άλλες καλές φάσεις για μεγαλύτερο σκορ.
Ο Νικολακάκης (πάλι χωρίς Πιτσούνη και Τσαπανίδη) απείλησε δύο φορές με τον Καβάση και μία στο τέλος του παιχνιδιού με τον Πεΐδη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Διαιτητές: Φωστέρης – Δουλγεράκης, Γουρνιάς.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Β. Μανουσάκης, Άλι, Ζαχαρόπουλος, Ιωσήπου, Δρόσος, Κυριάκης, Πούφλης (77’ Μιχαηλίδης, 94’ Ξένος), Γεωργούσης, Δρακόπουλος, Δαρζέντας (60’ Καραχάλιος), Κωβαίος (91’ Κότσαλος).
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Δημητρόπουλος): Κατσάνος, Δαμιανίδης (52’ Κουμουλίδης), Νίκας (89’ λ.τρ. Μαρμαράς), Πάσσαρης, Βαφειάδης, Πεΐδης, Κωστόπουλος, Μαβίδης, Καβάσης (86’ λ.τρ. Νταγιάντας), Κων. Παπαδόπουλος, Ανδρ. Μουκάνης (74’ Τσαβουσιάν).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 1–0
Τα Καλύβια στο γήπεδό τους επικράτησαν της Λαυρεωτικής με 1-0, ύστερα από αμφίρροπο (στο μεγαλύτερο διάστημα) αγώνα. Σε «χρυσή αλλαγή» αναδείχθηκε ο Δημ. Οικονομίδης, ο οποίος μπήκε στο 72’ και στο 78’ σκόραρε, χαρίζοντας στην ομάδα του ένα πολύτιμο τρίποντο.
Στο α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι διατήρησαν την κατοχή της μπάλλας και δημιούργησαν ευκαιρίες, με σημαντικότερη αυτή στο 35’, που ο Αλεξίου σούταρε επάνω στον τερματοφύλακα Λάμπρο. Οι φιλοξενούμενοι στο ίδιο διάστημα προσπάθησαν με αντεπιθέσεις αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Στο β’ μέρος η Λαυρεωτική προσπάθησε να πιέσει «ψηλά» στην άμυνα των γηπεδούχων αλλά από τα μέσα του β’ 45λέπτου ο έλεγχος των κινήσεων ανήκε πάλι στα Καλύβια. Δημιούργησαν τρεις ευκαιρίες και στο 78’ ο Δημήτρης Οικονομίδης με σουτ μέσα από την περιοχή, σημείωσε το 1-0.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Κουτζιακουτζίδης, Χόικας.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Χριστοφιλέας): Γαλανάκης, Χατζηστεφάνου, Πατσαούρας, Χριστόπουλος, Χρ. Κετέογλου, Χατζής, Κάιδος (70’ Πασκάλι), Ντίνος, Κυριόπουλος (86’ Κοτλίδας), Ιω. Αλεξίου (72’ Οικονομίδης), Αναστόπουλος (75’ Πάτσης).
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Παπαϊωάννου): Λάμπρος, Χουσεΐν, Καλαβρός, Κορωνιάς, Ιω. Κετέογλου (87’ Νέανδρ. Παπακωνσταντίνου), Π. Βανγκέλι, Σαλίβερος, Ζατσελλάρι (90’ Φετολλάρι), Αντόνιο Μπάστος (73’ Χρήστου), Βελετάκος, Μιχαηλίδης (79’ Ζουμάς).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΚΟΡΩΠΙ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1–3
Ο Κεραυνός νίκησε στο Κορωπί την τοπική ομάδα, παίζοντας καλύτερα. Το παιχνίδι άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για το Κορωπί αφού στο 6’ προηγήθηκε 1-0 με πλασέ του Πασά. Ο σκόρερ ήταν τελικός αποδέκτης οργανωμένης επίθεσης, με τρεις διαδοχικές πάσες μέσα στην περιοχή του Κεραυνού. Οι γηπεδούχοι στην συνέχεια υποχώρησαν, κι άφησαν χώρους στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι εκδήλωναν διαδοχικές επιθέσεις, κυρίως με τον Έλενα. Στο 35’ μετά από κτύπημα κόρνερ, ο Κονόμι απέκρουσε εντυπωσιακά κεφαλιά του Τσίκλου και στο 42’ ο Νίκος Βανγκέλι με ωραίο βολέ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε 1-1.
Στο β’ μέρος ο Κεραυνός συνέχισε να υπερέχει και στο 48’ πήρε την πρωτοβουλία του σκορ με πλασέ του Μουσαράι, σε φάση που δημιουργήθηκε και πάλι από πλάγια θέση (1-2). Μέχρι το τέλος του αγώνα, το Κορωπί προσπάθησε για κάτι καλύτερο αλλά δεν είχε σημαντική ευκαιρία. Πέτυχε ένα γκολ, που ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ. Ο Κεραυνός στο 80’ παραλίγο να πετύχαινε γκολ από «το πουθενά», αλλά στο 86’ το πέτυχε εύκολα με τον Κακαρά, για το τελικό 1-3. Προηγήθηκε προσπάθεια του Μουσαράι, ο οποίος πέρασε δύο αμυντικούς και τον τερματοφύλακα, κι έδωσε πάσα στον Κακαρά, που έσπρωξε την μπάλλα στο κενό τέρμα...
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Δ. Τζαφόλιας, Β. Τζαφόλιας. Ο διαιτητής έδειξε 8 κίτρινες κάρτες (6-2).
ΚΟΡΩΠΙ (Πετούρης): Κονόμι, Ράπτης, Καπουράνη, Στυλ. Αλεξίου, Σταμπέλος (58’ Ντόκας), Ντούνης, Χαρίσης, Φουντοραδάκης, Μουρούτης, Πασάς, Χρ. Μπανάι.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μακροδημήτρης): Τσούκας, Ν. Βανγκέλι, Κατσίκης, Ξένος, Τσίκλος, Δ. Λιούμης (69’ Κοντογιάννης), Έλενας (88’ Μαγγανάς), Κακαράς, Mουσαράι (93’ Σότα), Βίλα, Ντάι (81’ Μαν. Σάμιος).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money