Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΜΑΡΚΟ 2–0



Ο Παλληνιακός ήταν ανώτερος κι επικράτησε γηπεδούχος 2-0 της δυναμικής Μαρκό, που υπέφερε από την απουσία του Γκαβασιάδη και τους τραυματισμούς παικτών του στην διάρκεια του αγώνα. Οι γηπεδούχοι δεν ήταν σπουδαίοι αλλά δεν αντιμετώπισαν και ιδιαίτερη πίεση.
Ο Παλληνιακός άνοιξε το σκορ στο 22’ μετά από ενέργεια και σουτ του Μπίτιλη (1-0). Η Μαρκό μετά το 30’ είχε ευκαιρίες με κυριότερη μια κοντινή κεφαλιά του Μασκλαβάνου, άουτ. Επίσης, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου σουτ του Κετσετζόγλου έφυγε άουτ.
Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν στοιχεία βελτίωσης και οι γηπεδούχοι υπερείχαν, οπότε στο 61’ ο Μπίτιλης έδωσε στον Κετσετζόγλου μέσα στην περιοχή, κι αυτός με πλασέ πέτυχε το 2-0.
Διαιτητές: Δραγάτης – Κάλλης, Γουργιώτης. Σε κακή φόρμα ο διαιτητής, ήταν αργός στις αποφάσεις του και υπέπεσε σε σωρεία λαθών ως προς την ερμηνεία των κανονισμών και για τις δύο ομάδες.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χαντές): Κουβέλης, Χαλκιάς, Αρκούδας, Ελ Γκαμάλ, Κολοτούρος, Μαλάι (90’ Νικηφοράκης), Αλεξίου, Σάμιος, Κετσετζόγλου (78’ Καλιαμπάκας), Μπίτιλης (65’ Γεωργουδάκης), Μουστόγιαννης (83’ Χρυσάφης).
ΜΑΡΚΟ (Μαγγίνας): Κύρκος, Γκριμέκης, Σκόρδας (88’ λ.τρ. Πολυμενάκος), Αναγνώστου, Πάντου (73’ Μερκούρης), Ρεντζής, Δημογιάννι, Δημητρακόπουλος, Μασκλαβάνος, Σάντρια (12’ λ.τρ. Μάτι), Θ. Βλάχος (76’ Γκιούζι).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money