Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΚΟΡΩΠΙ 2–0



Μετά από καλή εμφάνιση, η γηπεδούχος Ατλαντίς νίκησε σχετικά εύκολα το μέτριο Κορωπί με 2-0, κι έφθασε τους 10 βαθμούς έναντι μόλις 5 του αντιπάλου του. Η πρεμιέρα του Θανάση Πετούρη στον πάγο του Κορωπίου δεν στέφθηκε από επιτυχία.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, δημιούργησαν κάποιες φάσεις, κι επεβλήθησαν δίκαια των φιλοξενουμένων, που δεν έπαιξαν καλά και είχαν μόνο ένα δοκάρι ως σημαντική ευκαιρία, σε κτύπημα φάουλ του Χαρίση, στο 28’.
Στο β’ μέρος η Ατλαντίς υπερίσχυσε καθαρά και σημείωσε δύο τέρματα. Στο 60’ ο Μαργέτης σε τετ-α-τετ, πλάσαρε σωστά τον Κονόμι για το 1-0. Και στο 62’ ο Σιούτης με πλασέ σε πάσα του Καββαδία, έκανε το 2-0.
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Καραθανάσης, Μανάλης.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσούνης): Τοντισάκης, Καββαδίας, Γιαννόπουλος, Κων. Παππάς, Μπενέκος, Μανιός (75’ Αναστασίου), Καρακώστας (91’ Θεοδωράκης), Μαργέτης, Σιούτης (89’ Τσαδήμας), Πανόπουλος, Καστής (65’ Κάτσι).
ΚΟΡΩΠΙ (Πετούρης): Κονόμι, Καπουράνη, Θ. Ράπτης, Στ. Αλεξίου, Β. Παπαδόπουλος (86’ Σταμέλος), Ντούνης, Χαρίσης, Χρ. Μπανάι (88’ Δήμας), Αλιβιζάτος (67’ Φουντοραδάκης), Πασάς, Μουρούτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money