Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 1–3



Επέστρεψε στις νίκες ο Αετός Πικερμίου, που επεβλήθη εκτός έδρας της Σταμάτας με 3-1. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 20’ όταν μετά από κτύπημα φάουλ του Δογάνη η μπάλλα βρήκε αρχικά το δοκάρι και στην συνέχεια ο Σπηλιωτάκης την έσπρωξε στα δίχτυα (0-1). Το παιχνίδι εξελίχθηκε μέτριο σε ποιότητα αλλά χωρίς μεγάλες ευκαιρίες. Ο Δογάνης και η αλλαγή στησίματος της ομάδας από τον Πέτρο Τσιγκούλη βοήθησαν τον Αετό στο συγκεκριμένο ματς. Η Σταμάτα προσπάθησε αλλά δεν ήταν αποτελεσματική.
Στο 63’ και πάλι ο Σπηλιωτάκης αναδείχθηκε σκόρερ της ομάδας του σημειώνοντας το 0-2 ενώ στο 72’ απεβλήθη ο Κολώτας με κόκκινη κάρτα (απευθείας) και η Σταμάτα έμεινε με 10 παίκτες. Στο 83’ ο Καραβατάκης πέτυχε το 0-3. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 86’ με γκολ του Φαραντάκη (1-3), που έμελε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.
Διαιτητές: Κουτρομάνος – Ντόστης, Νίκας.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Κουτσογιάννης): Μαμάης, Παπάζης (46’ Ντούρας), Σμυρναίος, Μπόρας, Χαμπέρης (75’ Ρίζος), Φαραντάκης, Τσατσαράγκος, Κ. Πέππας (46’ Μπίντζος), Δημητρίου, Μπερμπάντης, Στάθ. Κολώτας.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Τσιγκούλης): Βοτσίδης, Ραπολάρι, Μπαξεβάνης (82’ Τσέλα), Φρίγγης, Μπαράκος, Άμερ, Ρακιπλάρι (67’ Διοκμετζίδης), Δογάνης, Πλάκα (73’ Μποϊμπέι), Σπηλιωτάκης, Φυτιλής (61’ Καραβατάκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money