Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 1–2



Σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Νίκης Δροσιάς σημείωσε ο Παμπαιανικός. Η γηπεδούχος Νίκη δεν κατάφερε να κάνει το παιχνίδι της, αφού η μπάλλα έφθανε δύσκολα στην περιοχή του Παμπαιανικού και δεν δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν καλύτερα στοιχεία ομαδικής απόδοσης, ήταν πιο ουσιαστικοί και με απλό «στρωτό» ποδόσφαιρο, διατήρησαν την κατοχή της μπάλλας και τον έλεγχο του κέντρου. Το αποτέλεσμα τους δικαίωσε…
Μόλις στο 2’ ο Σέλβια δεν κατάφερε να πλασάρει σε τετ-α-τετ τον Πρωτοπαπά. Στο 15’ και στο 22’ σουτ των Τσιγάρα και Παπασωτηρίου «έφυγαν» άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και σουτ του Δρόσου στο 38’.
Στην αρχή του β’ μέρους (47’), σε σέντρα του Τσιγάρα, ο Χρ. Γκέσουρας έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του και στο 57’ νέο σουτ του Δρόσου πέρασε άουτ.
Στο 65’ ο Σέλβια με σουτ σημείωσε το 0-1. Και στο 67’ ο Μίχας, επίσης με σουτ ισοφάρισε 1-1.
Στην συνέχεια, ο Παμπαιανικός πίεσε περισσότερο και κατάφερε να σκοράρει στο 75’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκόμπλια (οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι κακώς δόθηκε το φάουλ). Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, ο Παμπαιανικός κράτησε την κατοχή της μπάλας χωρίς να απειληθεί από τη Νίκη και πανηγύρισε το σπουδαίο τρίποντο.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Λάμπρου, Σοφιάς. Ο διαιτητής έδειξε 8 κίτρινες κάρτες (4-4).
ΝΙΚΗ (Ζορμπάς): Πρωτοπαπάς, Κούζας (30’ Κατσέρης), Παναγιωτίδης, Κλ. Μπέτσης, Χρ. Γκέσουρας (80’ Πολύζος), Γιαβρής, Μαρώλιας (57’ Μηλιώτης), Νταγκούλης, Μίχας, Ελευθερίου, Δρόσος (69’ Αγγελόπουλος).
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τσέρτος): Καραογλάνης, Νικολογιάννης, Λαλαούνης, Χατζής, Παπασωτηρίου, Λάβδας (62’ Κοτροζίνης), Σέλβια (92’ Κατσάι), Γκόμπλιας, Κατσικώστας (88’ Δημήτρουλας), Τσιγάρας, Παρθένης (61’ Λαγός).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money