Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

ΩΡΩΠΟΣ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 1–1



Δυνατό παιχνίδι, που εξελίχθηκε αμφίρροπο καθ’ όλη σχεδόν την διάρκειά του αλλά περισσότερο στο β’ ημἰχρονο, ιδιαίτερα αφ’ ότου απεβλήθη ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Οσμάν Λουτφή (λόγω εξύβρισης αντιπάλου) και δεν υπήρχε αναπληρωματικός τερματοφύλακας στον πάγκο των γηπεδούχων!
Ο Ωρωπός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε 1-0 στο 21’ με σκόρερ τον Μανιώτη. Όμως στο δεύτερο 45λεπτο η διάθεση των δύο ομάδων έφερε το ματς σε άγρια κόντρα, με πολλές προσωπικές μονομαχίες.
Στο 59’ απεβλήθη (απευθείας με κόκκινη κάρτα) ο έμπειρος Καρατσίκος των φιλοξενουμένων, γιατί φάνηκε να απωθεί αντιπάλους του. Στο 73’ ακολούθησε η αποβολή του Οσμάν Λουτφή και την θέση του πήρε ο Κανάρης, που είχε μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι λίγα λεπτά νωρίτερα… Οι φιλοξενούμενοι είχαν (ακριβώς πριν την αποβολή του Οσμάν) ευκαιρία να σκοράρουν με σουτ του Ελευθερίου στο δοκάρι και τον Δρόσο να πετυχαίνει γκολ αλλά αφού είχε χρησιμοποιήσει και το χέρι του…
Πάντως, η Νίκη Δροσιάς δεν άφησε ποτέ το παιχνίδι στην τύχη του. Πάλαιψε μέχρι τέλους, διεκδικώντας ακόμη και την νίκη. Έτσι, στο 85’ ο Δρόσος ισοφάρισε 1-1 και στο 88’ ο Κ. Μίχας είχε πλασέ που έκοψε με υπερένταση επί της γραμμής τέρματος ο οπισθοχωρημένος Μανιώτης!
Διαιτητές: Τριγάζης – Βουδούρης, Βλαχόπουλος. Ο διαιτητής έδειξε 9 κίτρινες κάρτες (5-4). Το ωραίο είναι ότι ο αποβληθείς Καρατσίκος τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές ενώ ο επίσης αποβληθείς Οσμάν μόνο με μία!
ΩΡΩΠΟΣ (Σκαρμούτσος): Οσμάν Λουτφή, Στ. Μήτρου, Αμπάζι (76’ Τσαγκαράκης), Αλιάι, Μπραχιμάι, Σκαρμούτσος, Τσέλια, Ζουβερέλης, Κρομμύδας (70’ Κανάρης), Μανιώτης, Κανατάς.
ΝΙΚΗ ΔΡ. (Ζορμπάς): Πρωτοπαπάς, Μητρόπουλος (81’ Κατσέρης), Μπαμπιάν, Κλ. Μπέτσης, Χρ. Γκέσουρας (78’ Μαρώλιας), Νταγκούλης, Ασημακόπουλος (73’ Μηλιώτης), Καρατσίκος, Πολύζος (51’ Κων. Μίχας), Ελευθερίου, Δρόσος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money