Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 1–1



Την 6η ισοπαλία στο πρωτάθλημα παραχώρησε η Άρτεμις στον Πρωτέα, γεγονός που φίλοι των γηπεδούχων χαρακτήρισαν ως «τάση αυτοκαταστροφής» έστω κι αν παραμένει αήττητη... Το παιχνίδι είχε ένταση, νεύρα και μέτρια διαιτησία, δεδομένου ότι η Άρτεμις διαμαρτύρεται για δύο περιπτώσεις καταφανών (κατά τους γηπεδούχους) πέναλτυ. Σε ανατροπή του Ράσα από τον τερματοφύλακα Παππά (44’) και επανάληψη της φάσης αυτής στο 70’ με τους ίδιους πρωταγωνιστές αλλά με πιο κραυγαλέο τρόπο. Ο Πρωτέας στάθηκε καλά, όσο χρειάσθηκε για να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας…
Το σκορ άνοιξε ο Πρωτέας στο 62' μετά από λάθος της άμυνας και ενέργεια του Τσαλικίδη (0-1). Η ισοφάριση ήλθε στο 76’ με κοντινό πλασέ του Τσουκαλά (1-1). Η Άρτεμις υπέστη βαριές απώλειες με δύο αποβολές: Στο 78’ απεβλήθη ο Ράσα με δεύτερη κίτρινη κάρτα ενώ στο 63’ είχε αποβληθεί από τον πάγκο και ο τερματοφύλακας Στέφ. Κόλλιας, για διαμαρτυρία.
Με σοβαρά λάθη η διαιτησία του Κακάνη (καλοί οι βοηθοί Μακρής, Μπαλάγκα).
ΑΡΤΕΜΙΣ (Γεωργουλάς): Μπλάνας, Μπουλούμπασης (72’ Κουτρούτσος), Καζάλας, Βασιλείου (72’ Γ. Γκούτσιας), Αθανασόπουλος, Τογιάλλι (82’ Αϊδώνης), Διαμάντης (46' Μπουσδέκης), Κολάγκι, Τσουκαλάς, Ράσα, Μοιρασγεντής.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Χάλαρης): Γ. Παππάς, Διακορώνας, Νίνα, Χύκα, Τσιάτσιος, Τσιαγκάνης, Βεϊζάι, Καλαθάς (54’ Ντούνι), Τσαλικίδης, Θάνος, Μπαλογιάννης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money