Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

ΜΑΡΚΟ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 1–1



Η Μαρκό χωρίς Γκαβασιάδη και Σάντρια δεν πείθει… Και φυσικά κάθε αντίπαλος που διαθέτει «ζωντάνια» και ταλέντο, μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στο Μαρκόπουλο. Η Ατλαντίς έπαιξε όπως έπρεπε για να πάρει την ισοπαλία.
Στο 28’ ο Σιούτης έδωσε προβάδισμα στην Ατλαντίδα, με πλασέ από πάσα του Πανόπουλου (0-1). Η Μαρκό ισοφάρισε με κεφαλιά του Δημητρακόπουλου στο 76', ύστερα από κτύπημα κόρνερ του Δημογιάννη.
Σε πολύ καλή ημέρα ο τερματοφύλακας Τοντισάκης, έσωσε την εστία του από αρκετές απειλές των γηπεδούχων. Στην καλύτερη απ’ αυτές (45’) ο Τοντισάκης απέκρουσε πλασέ σε τετ-α-τετ με τον Μερκούρη. Η Μαρκό ζήτησε πέναλτυ στο 65’ για χέρι αμυνόμενου σε σουτ του Μασκλαβάνου. Στο υπόλοιπο διάστημα οι γηπεδούχοι πίεσαν αλλά δεν κατάφεραν τίποτε περισσότερο ενώ και οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο χαμένες ευκαιρίες (ο Κύρκος επενέβη όποτε χρειάσθηκε).
Διαιτητές: Καρράς – Δ. Τζαφόλιας, Κουλοχέρης.
ΜΑΡΚΟ (Μαγγίνας): Κύρκος, Γκριμέκης, Σκόρδας, Αναγνώστου, Πάντου, Ρεντζής (87’ Ορούτσι), Δημογιάννης, Δημητρακόπουλος, Μασκλαβάνος, Μάτι (59’ Πολυμενάκος), Μερκούρης (78’ Ν. Γκρουστιώτης).
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσούνης): Τοντισάκης, Καββαδίας (62’ Θεοδωράκης), Γιαννόπουλος, Παππάς, Μπενέκος, Καλφακάκος (68’ Μαυράκης), Καρακώστας (89’ Κάτσι), Μαργέτης, Σιούτης, Πανόπουλος, Μανιός.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money