Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 1–0



Ο Αετός Πικερμίου νίκησε δύσκολα την Βουλιαγμένη με 1-0 στην Ραφήνα και σύμφωνα με δήλωση του προπονητή του Πέτρου Τσιγκούλη, έχει στόχο την άνοδο στην Α’ κατηγορία.
Ήταν η δεύτερη στη σειρά νίκη του Αετού, που είχαν καλή απόδοση άλλα όχι τόσο ώστε να μην κινδυνεύσουν.
Στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα η Βουλιαγμένη είχε μεγάλες ευκαιρίες να σημειώσει δύο τέρματα και να έβαζε πολύ δύσκολα στους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι κι αιφνιδίασαν στο 3’, όταν ο Παντελής Μαντακίδης εκμεταλλεύθηκε ασυνεννοησία των γηπεδούχων, αλλά το σουτ που έκανε έστειλε την μπάλλα απελπιστικά άουτ!
Ο Αετός από το 10’ μέχρι το 20’ έχασε τρεις καλές ευκαιρίες με Δογάνη, Σπηλιωτάκη και Πλάκα αντίστοιχα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αετός διατήρησε ελαφρά υπεροχή και στο 70’ ο Φυτιλής με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-0. Η Βουλιαγμένη προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Β. Τζαφόλιας, Σπίθας.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Τσιγκούλης): Βοτσίδης, Ραπολάρι, Δημητρίου, Φρίγγης, Μπαράκος (54’ Διοκμετζίδης), Άμερ, Φυτιλής (73’ Καραβατάκης), Δογάνης, Πλάκα (76’ Μαραγκουδάκης), Σπηλιωτάκης, Μποϊμπέι (88’ Νικηφοράκης).
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Καπίρης, Μπαϊρακτάρι (79’ Πρέλα, 91’ λ.τρ. Φωτογλίδης), Πλάκα, Αντωνόπουλος, Καρδαμίτσης, Κουφογιάννης (54’ Χαντάντ), Γιάννης (83’ Γκούμας), Παφίτης, Παντ. Μαντακίδης, Λάμπρ. Μαντακίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money