Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 1–0



Τα Καλύβια στο γήπεδό τους επικράτησαν της Λαυρεωτικής με 1-0, ύστερα από αμφίρροπο (στο μεγαλύτερο διάστημα) αγώνα. Σε «χρυσή αλλαγή» αναδείχθηκε ο Δημ. Οικονομίδης, ο οποίος μπήκε στο 72’ και στο 76’ σκόραρε, χαρίζοντας στην ομάδα του ένα πολύτιμο τρίποντο.
Στο α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι διατήρησαν την κατοχή της μπάλλας και δημιούργησαν ευκαιρίες, με σημαντικότερη αυτή στο 35’, που ο Αλεξίου σούταρε επάνω στον τερματοφύλακα Λάμπρο. Οι φιλοξενούμενοι στο ίδιο διάστημα προσπάθησαν με αντεπιθέσεις αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Στο β’ μέρος η Λαυρεωτική προσπάθησε να πιέσει «ψηλά» στην άμυνα των γηπεδούχων αλλά από τα μέσα του β’ 45λέπτου ο έλεγχος των κινήσεων ανήκε πάλι στα Καλύβια. Δημιούργησαν τρεις ευκαιρίες και στο 76’ ο Δημήτρης Οικονομίδης με σουτ μέσα από την περιοχή, σημείωσε το 1-0.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Κουτζιακουτζίδης, Χόικας.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Χριστοφιλέας): Γαλανάκης, Χατζηστεφάνου, Πατσαούρας, Χριστόπουλος, Χρ. Κετέογλου, Χατζής, Κάιδος (70’ Πασκάλι), Ντίνος, Κυριόπουλος (86’ Κοτλίδας), Αλεξίου (72’ Οικονομίδης), Αναστόπουλος (75’ Πάτσης).
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Παπαϊωάννου): Λάμπρος, Χουσεΐν, Καλαβρός, Κορωνιάς, Ιω. Κετέογλου (87’ Παπακωνσταντίνου), Π. Βανγκέλι, Σαλίβερος, Ζατσελλάρι (90’ Φετολλάρι), Αντόνιο Μπάστος (73’ Χρήστου), Βελετάκος, Μιχαηλίδης (79’ Ζουμάς).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money