Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 1–0



Στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων (98’), ο Αετός Πικερμίου πέτυχε γκολ με κοντινό πλασέ του Σπηλιωτάκη και νίκησε τον ισάξιο -αν όχι καλύτερό του- Σαρωνικό με 1-0.
Και οι δύο ομάδες υστέρησαν στην τελική προσπάθεια. Το ματς ήταν μέτριο ποιοτικά και μόνο στο β’ ημίχρονο παίχθηκε κάπως καλό ποδόσφαιρο… Ο Αετός διατήρησε την εδαφική υπεροχή ενώ ο Σαρωνικός είχε περισσότερες χαμένες ευκαιρίες.
Οι φιλοξενούμενοι στο 11’ απείλησαν για πρώτη φορά με σουτ του Παπακωνσταντίνου και οι γηπεδούχοι στο 18’ είχαν σουτ με τον Καραβατάκη, άουτ. Ο Σαρωνικός στο 20’ είχε σουτ του Κρυεμάντι που κόπηκε από αμυντικό, στο 41’ ο Σπηλιωτάκης έπιασε σουτ άουτ και στο 45’ ο Φρίγγης είχε κεφαλιά επίσης άουτ.
Στο β’ ημίχρονο ο Αετός πίεσε με κύριους εκφραστές τους Μποϊμπέι, Σπηλιωτάκη και Δογάνη αλλά και πάλι ο Σαρωνικός έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 84’ με σουτ των Παπαγιάνι και Κρυεμάντι. Τελικά, στο 98’ ο Αετός σκοράρισε με τον Σπηλιωτάκη και πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης!
Διαιτητές: Φωστέρης – Σοφιάς, Χριστόπουλος.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Τσιγκούλης): Βοτσίδης, Γ. Δημητρίου, Διοκμετζίδης, Φρίγγης, Παναγόπουλος (64' Πράπας), Άμερ, Μποϊμπέι (76' Μπαξεβάνης), Δογάνης, Καραβατάκης (76' Φυτιλής), Σπηλιωτάκης, Πλάκα (64' Μαραγκουδάκης).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Τσομπανάκης): Χαντζάρας, Μπουκουβάλας, Τίμος Τσομπανάκης, Μεγαγιάννης, Ζουμπουρλής, Ναυπλιώτης, Φάνης Τσομπανάκης (76' Ρόθος), Παπαγιάνι, Γκούτσε, Παπακωνσταντίνου (85' Τσούνης), Κρυεμάντι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money