Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



Το ακυρωθέν τέρμα των Γλυκών Νερών

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΚΑΛΥΒΙΑ 1–1
Αφού έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, τα πολύ καλά Γλυκά Νερά υποχρεώθηκαν σε εντός έδρας ισοπαλία από τα οργανωμένα και σωστά «στημένα» Καλύβια. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν σαφή υπεροχή (ειδικά στο α’ μέρος) αλλά δεν πέτυχαν τέρμα μέχρι το 66’ που ο Χίσο εκτέλεσε εύστοχα πέναλτυ, το οποίο κέρδισε ο Μπουγατσιάς 8’ λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι. Το 1-1 σημείωσε ο νεοεισελθών Οικονομίδης στο 72’ με πλασέ στην κίνηση, ύστερα από σέντρα του Χατζηστεφάνου. Λίγο πριν την λήξη του αγώνα (87’) ακυρώθηκε γκολ των Γλυκών Νερών, διότι υποδείχθηκε ο σκόρερ Αλέξ. Αλεξίου σε θέση οφ-σάιντ. Οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες καλές ευκαιρίες αλλά τίποτε δεν άλλαξε…
Διαιτητές: Φωστέρης – Μπουξμπάουμ, Βιτσεντζάτος. Ο διαιτητής έδειξε 9 κίτρινες κάρτες (4-5).
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης): Καταχανάκης, Συμβουλίδης, Μπέντας, Βατίστας, Γεωργάκας, Βάρδας, Αλ. Αλεξίου, Νάνος, Μπελεβέτης (58’ Μπουγατσιάς), Χίσο, Στίσι (84’ Ρέκα).
ΚΑΛΥΒΙΑ (Χριστοφιλέας): Γαλανάκης, Χρυσοχόου, Πατσαούρας (71’ Δ. Οικονομίδης), Φάν. Χριστόπουλος, Χρ. Κετέογλου, Χατζής (88’ Κοτλίδας), Χατζηστεφάνου, Ιω. Αλεξίου, Κυριόπουλος (75’ Λ. Καραγιάννης), Κάιδος, Αναστόπουλος (80’ Πάτσης).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΚΟΡΩΠΙ 3–0
Την πρώτη του νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα (10η αγωνιστική) σημείωσε ο γηπεδούχος Θησέας, που επικράτησε 3-0 του αδύναμου Κορωπίου. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν όλα τα τέρματά τους στο πρώτο ημίχρονο και διατήρησαν την υπεροχή των κινήσεων και στα 90’ λεπτά του αγώνα.
Το σκορ άνοιξε στο 11’ ο Μηναδάκης, ο οποίος (μετά από συνδυασμό με τον Ζιάγκο) πλάσαρε σε τετ-α-τετ τον Παπαθεοδώρου (1-0). Ο προστρέξας για να σώσει την εστία του Ράπτης, δεν τα κατάφερε… Στο 23’ ο Μηναδάκης έδωσε πάσα στον Τσατσούλα, κι αυτός με δυνατό σουτ στο «Γ» πέτυχε το 2-0. Στο 41’ ο Ιωάννου έκανε σέντρα, ο Μηναδάκης έδωσε με κεφαλιά πάσα στον Ζιάγκο, ο οποίος με νέα κεφαλιά έκανε το 3-0.
Στο β’ μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε. Στο 77’ είχε δοκάρι ο Οικονόμου.
Διαιτητές: Μπερέτας – Κουτζιακουτζίδης, Σοφιάς.
ΘΗΣΕΑΣ (Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Γεωργιάδης (86’ Βλασσόπουλος), Μηναδάκης, Τασσόπουλος, Νικολέας, Τσατσούλας, Δ. Δημητρίου (72’ Σοφρόνι), Οικονόμου (77’ Πάπας), Ζιάγκος, Κατσούγκρης, Ιωάννου (84’ Κ. Τσέλιος).
ΚΟΡΩΠΙ (Πετούρης): Παπαθεοδώρου, Ράπτης, Φουντοραδάκης (77’ Ντόκας), Στυλ. Αλεξίου, Υφαντής (89’ Ορ. Μπανάι), Ντούνης, Χαρίσης, Χρ. Μπανάι, Σταμέλος (46’ Καλαμάτας), Μουρούτης, Καπουράνι.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 3–1
Ο Παλληνιακός νίκησε γηπεδούχος 3-1 την Μάχη Μαραθώνα, που έχει παράδοση καλών εμφανίσεων (και αποτελεσμάτων) στην Παλλήνη! Ο κακός αγωνιστικός χώρος εμπόδισε τις ομάδες να παίξουν καλύτερα…
Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι κι έχασαν πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν αρκετά καλά, ειδικά στο β’ ημίχρονο.
Ο Παλληνιακός είχε στο 12’ δοκάρι με τον Σάμιο, κι άλλες χαμένες ευκαιρίες ν’ ανοίξει το σκορ. Αυτό τελικά έγινε στο 38’ με κεφαλιά του Ελ Γκαμάλ, ύστερα από κτύπημα φάουλ του Χρυσάφη (1-0). Στο β’ μέρος παρ’ ότι ο Παλληνιακός συνέχιζε να υπερέχει, δέχθηκε στο 67’ την ισοφάριση από την μαχητική Μάχη. Σκόρερ ήταν ο νεαρός Φλώρος, που εκμεταλλεύθηκε αδράνεια της άμυνας και με σουτ πέτυχε το 1-1.
Οι γηπεδούχοι πείσμωσαν και στο 80’ ο Γεωργουδάκης έδωσε πάσα στον Καλιαμπάκα, κι αυτός με πλασέ σημείωσε το 2-1. Στις καθυστερήσεις του αγώνα (93’) ο Μουστόγιαννης με σουτ στην κίνηση -σε σέντρα του Κετσετζόγλου- διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Διαιτητές: Πανούτσος – Κουλοχέρης, Γκούβας.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χαντές): Φυλακτός, Χαλκιάς (67’ Γεωργουδάκης), Ν. Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Ανδρίκος, Μαλάι, Χρυσάφης (86’ Κολοτούρος), Σάμιος (75’ Μουστόγιαννης), Κετσετζόγλου, Καλιαμπάκας, Μπίτιλης (65’ Ηρ. Αλεξίου).
ΜΑΧΗ (Τασόπουλος): Δ. Παππάς, Κ. Σένε (90' Αναγνωστόπουλος), Κοροβέσης, Βούσουλας, Μακρόπουλος, Καραλής, Φλώρος, Παρούσος (46’ Κορώνης), Καρακοζίδης, Μίχας, Ελ. Παπαδόπουλος. 
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 0–1
Μετά από αμφίρροπο παιχνίδι, ο Κεραυνός νίκησε στην Ανθούσα την Ατλαντίδα με 1-0. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι υπερείχαν και πέτυχαν το γκολ της νίκης τους στο 12’. Από αμυντικό λάθος, βρέθηκε μέσα στην περιοχή με την μπάλλα ο έμπειρος Κακαράς, ο οποίος με σουτ σκοράρισε. Στο 30’ ο Κεραυνός είχε την ευκαιρία να πετύχει το 2-0 αλλά μετά από απόκρουση του Τοντισάκη σε σουτ του Βίλα, ο Μουσαράι έπιασε σουτ άουτ!
Στο δεύτερο 45άλεπτο η Ατλαντίς πήρε πρωτοβουλίες και στο 58’ ο Κάτσι βρέθηκε αμαρκάριστος στην άκρη της περιοχής αλλά το διαγώνιο σουτ που εξαπέλυσε έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ. Λίγο αργότερα (70’) οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλη ευκαιρία να σκοράρουν αλλά αυτή την φορά το διαγώνιο σουτ του Μαργέτη απέκρουσε ο Τσούκας σε κόρνερ. Όσο περνούσε η ώρα τόσο περισσότερο πίεζε η Ατλαντίς για την ισοφάριση, που δεν ήλθε ποτέ! Όμως, στο 88’ έχασε τετ-α-τετ ο Κακαράς, όταν έφυγε μόνος σε αντεπίθεση αφού όλοι σχεδόν οι παίκτες της γηπεδούχου είχαν προωθηθεί…
Μέτριοι οι διαιτητές Αντ. Βλάχος – Δουλγεράκης, Γκόντα.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσούνης): Τοντισάκης, Καββαδίας (82’ Κοτσώνης), Γιαννόπουλος, Περιβολάρης, Κων. Παππάς, Καλφακάκος (46’ Αναστασίου), Καρακώστας (46’ Κάτσι), Μαυράκης (71’ Τσαδήμας), Καστής, Μαργέτης, Πανόπουλος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μακροδημήτρης): Τσούκας, Ν. Βανγκέλι, Κατσίκης, Τσίκλος, Ξένος, Δ. Λιούμης, Έλενας, Κακαράς, Μουσαράι (89’ Σότα), Βίλα, Ντάι (85’ Μπρότσι).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΑΝΟΙΞΗ 4–2
Επανήλθε στις νίκες ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου, αφού επικράτησε γηπεδούχος στο τοπικό ντέρμπυ της δυνατής Άνοιξης με 4-2. Πιο αποφασιστικοί και διατηρώντας την υπεροχή σο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι νίκησαν δίκαια, παρά τις προσπάθειες των παικτών της Άνοιξης, που προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ… Στο πρώτο ημίχρονο έγινε καλό και γρήγορο παιχνίδι από τους αντιπάλους, με πολλές φάσεις, 4 γκολ, κι ένα δοκάρι.
Στο 8’ ο Κωβαίος πήρε πάσα του Γεωργούση και με πλασέ πέτυχε το 0-1. Στο 15’ ο Μπόσιος με εντυπωσιακό σουτ στην κίνηση εκτός περιοχής ισοφάρισε 1-1. Οι φιλοξενούμενοι ξαναπήραν προβάδισμα στο 28’, όταν ο Δαρζέντας πάσαρε στον Πούφλη, ο οποίος με πλασέ έγραψε το 1-2. Ο Ολυμπιακός «απάντησε» στο 34’ με ψηλοκρεμαστό σουτ του Μπαλωμένου από το ύψος της μεγάλης περιοχής (2-2). Στο 36’ είχε δοκάρι ο Ζουρούδης με απευθείας κτύπημα φάουλ.
Στο β’ μέρος η υπεροχή των γηπεδούχων ήταν καθολική και φυσιολογικά έφθασαν στην επικράτηση. Στο 57’ ο Ζουρούδης έδωσε για πρώτη φορά την πρωτοπορία στον Ολυμπιακό με πλασέ από την μικρή περιοχή (3-2). Στο 82’ ο Κωβαίος σημείωσε τέρμα (για το 3-3) που ο διαιτητής ακύρωσε ως οφ-σάιντ. Και στο 88’ πάλι ο Ζουρούδης, με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ, στο οποίο υπέπεσε ο τερματοφύλακας Μανουσάκης, διαμόρφωσε το τελικό 4-2.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Λάμπρου, Καραθανάσης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Κατσέρης, Μπαλωμένος, Ποστόλλι, Μπερμπάντης, Μπούμπας, Μπαλόκας (78’ Αμανατίδης), Παπαντζίμας (81’ Παπαγεωργίου), Μαστρογιάννης (88’ Ράλλης), Ζουρούδης, Μπόσιος.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Β. Μανουσάκης, Τρακάκης (75’ Ξένος), Άλι (65’ Μιχαηλίδης), Ιωσήπου, Δρόσος, Κυριάκης, Πούφλης, Γεωργούσης, Δρακόπουλος, Δαρζέντας (65’ Καραχάλιος), Κωβαίος.

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 2–2
Η ισοπαλία 2-2 σφράγισε τις προσπάθειες του Νικολακάκη και του Άρη Βούλας, στο γήπεδο του Κόκκινου Μύλου. Ήταν παιχνίδι για γερά νεύρα, ισορροπημένο από πλευράς κατοχής μπάλλας, με πολλές χαμένες ευκαιρίες για κάθε πλευρά. Ο Νικολακάκης έπαιξε καλύτερα κατά διαστήματα και προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ. Όμως, ο Άρης Βούλας βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει και να πάρει τον πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό.
Στο 39’ ο Μαβίδης, μετά από εξαιρετική ενέργεια και αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πλάσαρε τον τερματοφύλακα Κάρσο, άνοιξε το σκορ (1-0). Πολύ γρήγορα (41’) οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτυ που κέρδισε ο Μήτρος και ο ίδιος μετέτρεψε σε γκολ (1-1). Στο β’ μέρος (54’) ο Πάσσαρης με συρτό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έγραψε το 2-1 υπέρ του Νικολακάκη. Όμως στο 61’ με δυνατή κεφαλιά του Βιδάλη μέσα από την περιοχή -ύστερα από κτύπημα φάουλ του Βελλή- ο Άρης Βούλας ισοφάρισε 2-2. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Δαμιανίδη στο 88’, απευθείας με κόκκινη κάρτα, για εξύβριση αντιπάλου.
Διαιτητές: Ρεντίφης – Β. Τζαφόλιας, Χόικας. Ο διαιτητής έδειξε 8 κίτρινες κάρτες (4-4) και ξέχασε να τηρήσει ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα…
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Δημητρόπουλος): Κατσάνος, Δαμιανίδης, Τσαβουσιάν (62’ Σοφιάνοβ), Πάσσαρης, Νίκας (85’ Καβάσης), Βαφειάδης, Κουμουλίδης (71’ Νταγιάντας), Κων. Παπαδόπουλος, Πεΐδης, Μαβίδης, Μουκάνης.
ΑΡΗΣ Β. (Δαγγούλης): Κάρσος, Κολτσίδας (70’ Χούντα), Βελλής, Πλίτσης, Βιδάλης (78’ Κωστόπουλος), Λιόσης, Κοτζάι, Μήτσιος (70’ Γιαννόπουλος), Σπυρόπουλος, Τρίμπος, Μήτρος.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΜΑΡΚΟ – ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ 0–0
Παιχνίδι δυνατό με ελάχιστες φάσεις μπροστά στα δύο τέρματα, έγινε στον επιεικώς κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Μαρκοπούλου, που ήταν και γεμάτος λάσπη… Οι αντίπαλοι μοιράστηκαν τους βαθμούς αλλά και τις εντυπώσεις. Ο Αστέρας διατήρησε το αήττητό του και η Μαρκό δεν κατάφερε πάλι να νικήσει σ’ έναν εντός έδρας αγώνα, λόγω και των ελλείψεών της. Το τελικό 0-0 θεωρείται δίκαιο.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Μπουξμπάουμ, Μήταρης. Ο διαιτητής έδειξε 7 κίτρινες κάρτες (4-3).
ΜΑΡΚΟ (Μαγγίνας): Κύρκος, Γκριμέκης, Σιδέρης, Αναγνώστου, Πάντου, Ρεντζής, Δημογιάννη (92’ Ν. Γκρουστιώτης), Δημητρακόπουλος, Μασκλαβάνος, Λάπας (83’ Γκιούζι), Θ. Βλάχος (79’ Μάτι).
ΑΣΤΕΡΑΣ Β. (Κάτσικας): Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Μανάλης, Μαγγίνας, Σκουρλής, Τσακίρης (90’ Κόντι), Μαυροθαλασσίτης, Μίχος, Κριλής (59’ Παπαγεωργίου), Δ. Παπάζογλου, Γιαμάς (37’ λ.τρ. Γκιέργκι).

* Στιγμιότυπα του αγώνα:


ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 1–3
Σημαντική (και πρώτη) εκτός έδρας νίκη του Παθιακάκη στο Λαύριο επί της μέτριας Λαυρεωτικής με 3-1. Οι φιλοξενούμενοι που ήταν εξαιρετικοί στις αντεπιθέσεις τους, προηγήθηκαν στο 9’ με διαγώνιο σουτ του Αγγελίνα, μέσα από την περιοχή (0-1). Στο 16’ μετά από κτύπημα κόρνερ και απόκρουση της άμυνας, ο Σπαγής με σουτ στο «Γ» έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι στο α’ μέρος είχαν δύο ευκαιρίες: Με τον Κορωνιά (κεφαλιά άουτ) και τον Βελετάκο (σουτ που απέκρουσε ο Μουλάς).
Στο β’ ημίχρονο η Λαυρεωτική βελτιώθηκε και στο 78’ μείωσε το σκορ με αυτογκόλ του Ταμάμη, σε γύρισμα του Χρήστου (1-2). Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Όμως στο 86’ ο Νικήτας Αθανασόπουλος, στην πρώτη του εφετινή εμφάνιση με τον Παθιακάκη, πήρε μπαλλιά του Ντάση και πλάσαρε τον Λάμπρο για το τελικό 1-3.
Διαιτητές: Δραγάτης – Πολυχρονιάδης, Γουργιώτης.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Παπαϊωάννου): Λάμπρος, Χουσεΐν, Καλαβρός (46’ Π. Βανγκέλι), Κορωνιάς, Παντελιάς, Κετέογλου, Σαλίβερος (46’ Βουκελάτος), Ζατσελλάρι, Αντόνιο Μπάστος, Βελετάκος, Ζουμάς (79’ Χρήστου).
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Μουλάς, Φωτίκας, Β. Γερογιάννης, Σπαγής, Ταμάμης, Θεοδώρου, Ανεζύρης (90’ Τζάος), Κατσιγιάννης (79’ Ν. Αθανασόπουλος), Κωστένογλου (60’ Ντάσης), Ρόμπολας (70’ Διαμαντόπουλος), Αγγελίνας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money