Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 1–0



Συνεχίζοντας την καλή του πορεία μετά την αποχώρηση αρκετών στελεχών του, ο Πρωτέας επεβλήθη γηπεδούχος του μέτριου Κρυονερίου με 1-0. Το παιχνίδι εξελίχθηκε αμφίρροπο, χωρίς ακρότητες στις διεκδικήσεις και λίγες φάσεις.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Πρωτέας φάνηκε πιο απειλητικός και είχε δύο ευκαιρίες στο 19’ και στο 39’ με πρωταγωνιστή τον Μπαλογιάννη. Στην πρώτη προσπάθησε με σουτ-λόμπα να «κρεμάσει» τον Βέκιο αλλά έστειλε την μπάλλα άουτ και στην δεύτερη έπιασε γυριστή κεφαλιά από καλή θέση, αλλά η μπάλλα έφυγε πάλι άουτ.
Στο δεύτερο 45λεπτο το Κρυονέρι προσπάθησε για κάτι καλύτερο αλλά στο 67’ σε ολιγωρία της άμυνας του Πρωτέα, ο Σαχίνης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την φάση... Στο επόμενο λεπτό (68’) Άννινος και Διακορώνας απεβλήθησαν (απευθείας κόκκινες κάρτες) για ανταλλαγή «κοσμητικών επιθέτων» και συνέχισαν απτόητοι την αντιδικία μέχρι τα αποδυτήρια...
Ο έμπειρος Μπαλογιάννης στο 77’ δέχθηκε εξαιρετική πάσα από τον Xύκα, πέρασε την αντίσταση των αμυντικών μέσα στην περιοχή, κι έδωσε πάσα πάρε- βάλε στον Βεϊζάι, ο οποίος με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα (1-0). Το Κρυονέρι πίεσε και προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Σπυρόπουλος, Πολυχρονιάδης.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Χάλαρης): Γ. Παππάς, Διακορώνας, Νίνα, Χάλαρης (42’ Βεϊζάι), Χύκα, Τσιαγκάνης, Καπάτος, Ντούνι, Τσαλικίδης (73’ Παπαγεωργίου), Θάνος, Μπαλογιάννης.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Σκούρας): Βέκιος, Βαμβάτσικος, Ζερμπίνης, Τουμπανάκης, Κανταρέλης, Μοσεσβίλι, Άννινος, Καλογήρου, Θανασούλης (46’ Καμαρίτης), Σιατραβάνης (74’ Κολώτας), Σαχίνης (83’ Βαλλιάνος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money