Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΠΑΛΛΑ! ΑΔΥΝΑΜΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ



Χάθηκε η μπάλλα το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ. Η γνωστή ερμαφρόδιτη κατάσταση στα διοικητικά της Ένωσης που δεν διοικείται αλλά …«άγεται και φέρεται», δεν αφήνει περιθώρια για άλλους ελιγμούς. Η όποια διοίκηση, πρέπει ή να παραιτηθεί ή να ανασυγκροτηθεί σε όλα της τα επίπεδα.
Η Επιτροπή Διαιτησίας έχει χάσει τον έλεγχο και γίνονται πλέον όργια στα περισσότερα παιχνίδια από τους ανέλεγκτους και αδιάφορους διαιτητές. Τι περιμένουν οι ανευθυνοϋπεύθυνοι; Να θρηνήσουμε θύματα; Αν δεν μπορούν ας παραιτηθούν. Ας μη μας ταλαιπωρούν κι άλλο με τις αδυναμίες τους και τις ολιγωρίες τους.
Ήδη τα σωματεία διαμαρτύρονται έντονα για την μεταχείριση που τυγχάνουν από τα όργανα της Ένωσης. Είτε αναφέρονται σε διαιτητές είτε σε υπαλλήλους και μέλη του λεγόμενου Δ.Σ.
Πολύ σωστά έγραψε στον ιστότοπό του ο Γιώργος Νικολάου (πρώην παράγοντας του Σαρωνικού Αναβύσσου): «Τελικά κύριοι της ΕΠΣΑΝΑ θα τιμωρηθεί κάποιος διαιτητής ή μόνο παράγοντες και ποδοσφαιριστές θα τιμωρούνται για να βάζετε λεφτά στα ταμεία σας, να κάνετε λεζάντες στην πλάτη μας! Έχει χαθεί η μπάλα και κοιτάξτε να το μαζέψετε».
Θυμίζουμε ότι μόνο το τελευταίο Σαββατοκύριακο, εξέδωσαν ανακοινώσεις διαμαρτυρίας ο Παθιακάκης, ο Ωρωπός, ο Σαρωνικός ενώ άφησαν εμμέσως πλην σαφώς υπονοούμενα για την διαιτησία στα παιχνίδια τους η Μαρκό, η Μάχη Μαραθώνα και άλλες ομάδες…
Κύριοι, δεν μπορείτε να διοικήσετε την Ένωση. Δεν είναι μόνο το πρόβλημα της διαιτησίας που δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε αλλά και αδυναμίες στον τομέα της οργάνωσης και λειτουργίας. Στα δελτία, στην έκδοση ταυτοτήτων, στις καταστάσεις υγείας, στις συνεχείς αναβολές έναρξης των πρωταθλημάτων υποδομής… Δεχθείτε την αδυναμία σας και δώστε λύση στο αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί. Αφού δεν γνωρίζετε το παιχνίδι μην προσπαθείτε να το παίξετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money