Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ 4 ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 0–2
Με δύο τέρματα που σημείωσε στο 51’ και στο 92’ του αγώνα, ο Παλληνιακός νίκησε στον Άγιο Στέφανο τον τοπικό Ολυμπιακό με 2-0, μπροστά σε πολυπληθές φίλαθλο κοινό.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι κι έχασαν δύο καλές ευκαιρίες έναντι μιας των γηπεδούχων… Στο δεύτερο μέρος ο Παλληνιακός έγινε πιο πιεστικός και προηγήθηκε στο 51’ με προβολή του Κολοτούρου, μετά από απόκρουση του Ντογκοτάρι σε πλασέ του Καλιαμπάκα (0-1). Είχε ακόμη δύο ευκαιρίες να σημειώσει κι άλλο γκολ.
Ο Ολυμπιακός προσπάθησε με αντεπιθέσεις να ισοφαρίσει, κι έχασε μια καλή ευκαιρία σε φάση διαρκείας και σουτ που αποκρούσθηκαν από αμυντικούς. Στο 92’ ο τερματοφύλακας Ντογκοτάρι ανέτρεψε τον Κετσετζόγλου και ο διαιτητής έδωσε πέναλτυ, που μετέτρεψε σε γκολ ο Αλεξίου για το τελικό 0-2.
Διαιτητές: Δραγάτης – Μπουξμπάουμ, Καραθανάσης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Αμανατίδης, Μπαλωμένος, Ποστόλλι, Παπαγεωργίου (56’ Μαστρογιάννης), Μπούμπας, Κατσέρης (68’ Μπαλόκας), Παπαντζίμας, Παπιδάκης (78’ Μπερμπάντης), Ζουρούδης, Μπόσιος.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χαντές): Φυλακτός, Χαλκιάς, Αρκούδας, Ανδρίκος, Κολοτούρος, Ηρ. Αλεξίου, Μουστόγιαννης (67’ Μαλάι), Σάμιος, Καλιαμπάκας (86’ Κετσετζόγλου), Γεωργουδάκης (84’ Ελ Γκαμάλ), Ν. Βλάχος (76’ Κούσης).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΜΑΡΚΟ 1–1
Δυνατό ματς έγινε στον Κόκκινο Μύλο (με 9 κίτρινες κάρτες), χωρίς νικητή… Ο γηπεδούχος Νικολακάκης προηγήθηκε στο 44’ με απευθείας κτύπημα φάουλ του Κίτσιου (1-0). Η Μαρκό ισοφάρισε στο 74’ με κτύπημα πέναλτυ (χέρι εντός περιοχής του Γκίτζου) που εκτέλεσε εύστοχα ο Σάντρια (1-1).
Οι γηπεδούχοι έπαιξαν αρκετά καλά και πρόσεξαν περισσότερο την άμυνά τους. Οι φιλοξενούμενοι έγιναν πιο πιεστικοί στο β’ ημίχρονο αλλά δεν είχαν αποτελεσματικότητα… Στο 78’ ο Νικολακάκης είχε ευκαιρία να πετύχει γκολ με σουτ του Σοφιάνοβ αλλά απέκρουσε ο Κύρκος. Η Μαρκό στο 86’ είχε ευκαιρία όταν ο Γκαβασιάδης δεν πρόλαβε την μπάλλα σε γύρισμα του Σάντρια ενώ και ο Λάπας απέτυχε να πλασάρει. Και στο 94’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, κεφαλιά του Πολυμενάκου έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Λάμπρου, Σπυρόπουλος. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν δεύτερη κίτρινη κάρτα (60’) στον Σάντρια για «θέατρο».
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Δημητρόπουλος): Στουραΐτης, Βαφειάδης, Νίκας, Πάσσαρης, Σοφιάνοβ, Καλλέρης (79’ Καβάσης), Κίτσιος (86’ Κουμουλίδης), Κωστόπουλος (67’ Γκίτζος), Μαβίδης, Πιτσούνης, Παρ. Μουκάνης (90’ Τσαβουσιάν).
ΜΑΡΚΟ (Μαγγίνας): Κύρκος, Γκριμέκης, Σιδέρης (83’ Πολυμενάκος), Πλίτσης, Πάντου, Ρεντζής, Δημογιάννι, Μάτι (87’ Λάπας), Γκαβασιάδης, Σάντρια, Μασκλαβάνος.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΑΝΟΙΞΗ 1–3
Πιο ουσιαστική η Άνοιξη, νίκησε στην Ανθούσα την γηπεδούχο Ατλαντίδα με 3-1. Οι φιλοξενούμενοι -παρά τις απουσίες τους- έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και πήραν δίκαια την νίκη. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για το καλύτερο αλλά «ατύχησαν» στα «στημένα» κτυπήματα…
Η Άνοιξη άνοιξε το σκορ στο 14’ με κεφαλιά του Δρακόπουλου (0-1). Η Ατλαντίς ισοφάρισε στο 33’ με σουτ εκτός περιοχής του νεαρού Αναστασίου (1-1). Λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο (40’) με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κωβαίου έξω από την περιοχή (αιφνιδιάσθηκε ο Αραχωβίτης), η Άνοιξη ξαναπήρε το προβάδισμα στο σκορ (1-2). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 71’ και πάλι ο Δρακόπουλος με καρφωτή κεφαλιά.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Μήταρης, Δουλγεράκης.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσούνης): Αραχωβίτης, Θεοδωράκης (65’ Δημ. Παπαδόπουλος), Γιαννόπουλος (79’ Γεωργιόπουλος), Περιβολάρης, Μπενέκος, Καββαδίας (78’ Θεοδώρου), Καρακώστας, Καστής, Σιούτης, Μαργέτης (72’ Κιούρκος), Αναστασίου.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Β. Μανουσάκης, Τσιούμας (76’ Νίκολλι), Τρακάκης, Ιωσήπου, Ζαχαρόπουλος, Κυριάκης, Πούφλης (87’ Τόσκα), Γεωργούσης, Δρακόπουλος (89’ Ξένος), Δαρζέντας (91’ Ριζάβας), Κωβαίος.

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 2–0
Πολύ καλός ο Άρης Βούλας, επεβλήθη γηπεδούχος του Παθιακάκη με 2-0 και πέτυχε την πρώτη εφετινή του νίκη στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι δεν έκαναν καλή εμφάνιση και δεν δημιούργησαν ευκαιρίες.
Το σκορ άνοιξε στο 30’ ο Μήτρος με κοντινό πλασέ μετά από εκτέλεση κόρνερ (1-0). Στο 65’ ο Βιδάλης, με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ που κέρδισε ο Βελλής, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Διαιτητές: Μπερέτας – Κάλλης, Σπίθας.
ΑΡΗΣ Β. (Δαγγούλης): Κάρσος, Κολτσίδας, Γιαννόπουλος, Βιδάλης, Κωστόπουλος (88’ Πράστος), Λιόσης (70’ Μουστεράκης), Μήτσιος, Μήτρος (80’ Θάνος), Χούντα, Σπυρόπουλος (63’ Σταμάτης), Βελλής.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Σπανός, Ανεζύρης (65’ Ντάσης), Αγγελίνας, Ξενάκης, Ταμάμης, Θεοδώρου (60’ Σπαγής), Γερογιάννης, Κατσιγιάννης, Διαμαντόπουλος (46’ Ιορδανίδης), Ρόμπολας, Φωτίκας (75’ Κότσαλος).
* Ο 38χρονος παίκτης του Άρη Βούλας Γιώργος Βιδάλης, βρέθηκε σε καλή ημέρα και σκοράρησε λίγο πριν βάλει γκολ και στην ζωή του! Παντρεύεται σήμερα Κυριακή και βαφτίζει την κόρη του. Η οικογένεια του Άρη Βούλας -κι εμείς- του ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτον.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money