Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ




Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ στην συνεδρίαση της Τρίτης 3/10/2017 έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
Η ένσταση του σωματείου ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ κατά του κύρους του αγώνα ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΜΑΡΚΟ που διεξήχθη στις 24-9-2017 απερρίφθη για τυπικούς και ουσιαστικούς λόγους με ομόφωνη απόφαση των μελών της Πειθαρχικής Επιτροπής. Σύμφωνα με αυτή «δεν υφίσταται παράβαση του πειθαρχικού κώδικα και του ΚΑΠ από το σωματείο Α.Ο. ΜΑΡΚΟ».
Διετάχθη η κατάπτωση του καταβληθέντος παραβόλου ενστάσεως υπέρ του ταμείου της ΕΠΣΑΝΑ.
Παρεπέμφθη ο διαιτητής Ανδρέας Βλάχος στην Επιτροπή Διαιτησίας ΕΠΣΑΝΑ για πλημμελή τέλεση των καθηκόντων του.

* Ποινές αποβληθέντων ποδοσφαιριστών:
AΛΗ E. (ΑΝΟΙΞΗΣ) 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ πρόστιμο.
ΔΡΟΣΟΣ Π. (ΑΝΟΙΞΗΣ) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο.
ΝΤΑΗ Σ. (ΚΕΡΑΥΝΟΥ) 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ πρόστιμο.
ΚΟΥΤΡΟΣ Ι. (ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ) 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ πρόστιμο.
ΔΙΓΑΛΑΚΗΣ Κ. (ΚΟΡΩΠΙΟΥ) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο.
ΤΣΑΠΑΝΙΔΗΣ Μ. (ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο.
ΔΕΣΥΛΛΑΣ Δ. (ΣΤΑΜΑΤΑΣ) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο.
ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ Θ. (ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο.
ΔΑΜΑΣΚΟΣ Ε. (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ
ΣΤΑΜΟΣ Α. (ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ) 1 αγωνιστική.
ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ Π. (ΚΟΡΩΠΙΟΥ) 1 αγωνιστική.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α. (ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ) 1 αγωνιστική.

* Κλήσεις σε απολογία:
Κλήθηκαν σε απολογία την Τρίτη 10/10/2017, ώρα 18.00 οι κάτωθι παράγοντες και τα σωματεία:
- Το σωματείο Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗ και ο προπονητής του Θ. ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ.
- Το σωματείο Α.Ο. ΑΡΤΕΜΙΣ και ο προπονητής του Δ. ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ.
- Το σωματείο ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ και ο βοηθός προπονητής του Γ. ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ.

* Ποινές σωματείων και παραγόντων:
- Το σωματείο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ τιμωρήθηκε για παραβάσεις των οπαδών του και του μέλους του Δ.Σ. του κ. Ι. ΑΔΑΜΗ στον αγώνα ΚΕΡΑΥΝΟΥ-ΜΑΡΚΟ με πρόστιμο 125 ευρώ (100+50) για συνθήματα και φράσεις προσβλητικού περιεχομένου προς αξιωματούχους αγώνα και ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης, το μέλος του Δ.Σ. του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΙΩ. ΑΔΑΜΗΣ τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους – αποδυτήρια για 1 μήνα και πρόστιμο 100 ευρώ, για απρεπή και υβριστικά συνθήματα προς αξιωματούχους του αγώνα και προς την διοργανώτρια αρχή.
- Το σωματείο ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ απηλλάγη για τον αγώνα Κυπέλλου ΑΕΤΟΥ-ΠΑΘΙΑΚΑΚΗ αλλά ο βοηθός προπονητής του Γ. ΓΚΙΟΚΑΣ τιμωρήθηκε με ποινή επίπληξης και πρόστιμο 20 ευρώ, για ανάρμοστη διαγωγή.
- Ο αγώνας Γ’ κατηγορίας ΕΘΝΙΚΟΥ Ν. ΜΑΚΡΗΣ-ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 30/9/2017 στο γήπεδο Ν. Μάκρης, δεν διεξήχθη διότι η ομάδα του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ δεν κατήλθε να αγωνισθεί, χωρίς να συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας. Ο αγώνας κατακυρώθηκε υπέρ του ΕΘΝΙΚΟΥ Ν. ΜΑΚΡΗΣ με τέρματα 3-0 και στο σωματείο ΑΠΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ επεβλήθη πρόστιμο 500 ευρώ. Επίσης, του αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.
- Ο αγώνας πρωταθλήματος νέων Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ-ΚΩΣΤΕΑ ΓΕΙΤΟΝΑ που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 30/9/2017 στο γήπεδο Άνοιξης, δεν διεξήχθη διότι η γηπεδούχος ομάδα της ΑΝΟΙΞΗΣ δεν κατήλθε να αγωνισθεί, χωρίς να συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας. Ο αγώνας κατακυρώθηκε υπέρ του ΚΩΣΤΕΑ ΓΕΙΤΟΝΑ με τέρματα 3-0 και στο σωματείο Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗ επεβλήθη πρόστιμο 100 ευρώ. Επίσης, της αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.
- Ο αγώνας πρωταθλήματος νέων Α.Ο. ΑΥΛΩΝΟΣ-ΩΡΩΠΟΥ που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 30/9/2017, δεν διεξήχθη διότι η ομάδα του Α.Ο. ΑΥΛΩΝΟΣ είχε γνωστοποιήσει ότι δεν θα κατέλθει να αγωνισθεί, χωρίς να συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας. Ο αγώνας κατακυρώθηκε υπέρ του ΩΡΩΠΟΥ με τέρματα 3-0 και στο σωματείο Α.Ο. ΑΥΛΩΝΟΣ επεβλήθη πρόστιμο 100 ευρώ. Επίσης, του αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.
- Ο αγώνας του πρωταθλήματος παίδων ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ-ΚΟΥΒΑΡΑ που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 1/10/2017, δεν διεξήχθη διότι η ομάδα του ΚΟΥΒΑΡΑ δεν κατήλθε να αγωνισθεί, χωρίς να συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας. Ο αγώνας κατακυρώθηκε υπέρ της ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ με τέρματα 3-0 και στο σωματείο Α.Ο. ΚΟΥΒΑΡΑ επεβλήθη πρόστιμο 100 ευρώ. Επίσης, του αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.
- Ο αγώνας του πρωταθλήματος παίδων ΜΑΡΚΟ-ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 1/10/2017, δεν διεξήχθη διότι η ομάδα των ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ δεν κατήλθε να αγωνισθεί, χωρίς να συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας. Ο αγώνας κατακυρώθηκε υπέρ της ΜΑΡΚΟ με τέρματα 3-0 και στο σωματείο Α.Ο. ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ επεβλήθη πρόστιμο 100 ευρώ. Επίσης, της αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.
- Ο αγώνας του πρωταθλήματος παίδων ΣΤΑΜΑΤΑΣ-ΔΟΞΑΣ ΑΝΟΙΞΗΣ που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 1/10/2017, δεν διεξήχθη διότι η ομάδα της ΣΤΑΜΑΤΑΣ δεν κατήλθε να αγωνισθεί, χωρίς να συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας. Ο αγώνας κατακυρώθηκε υπέρ της ΔΟΞΑΣ ΑΝΟΙΞΗΣ με τέρματα 3-0 και στο σωματείο Α.Ο. ΣΤΑΜΑΤΑΣ επεβλήθη πρόστιμο 100 ευρώ. Επίσης, της αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.
- Ο αγώνας του πρωταθλήματος παίδων ΠΡΩΤΕΑ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ-ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 1/10/2017, δεν διεξήχθη διότι η ομάδα του ΠΡΩΤΕΑ Π.Φ. δεν κατήλθε να αγωνισθεί, χωρίς να συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας. Ο αγώνας κατακυρώθηκε υπέρ της ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ με τέρματα 3-0 και στο σωματείο του ΠΡΩΤΕΑ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ επεβλήθη πρόστιμο 100 ευρώ. Επίσης, του αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money