Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ


Φάση από τον αγώνα Νικητών Μεσογείων-Ραμνούντα Γραμματικού 0-1

ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 2–1
Ο Φοίβος κατάφερε στο 95’ να νικήσει τον Κουβαρά, που παρατάχθηκε με 10 παίκτες λόγω έλλειψης «μικρών» αλλά προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 5’ με γκολ του Κουτλόγλου (0-1).
Το ματς έγινε στο γήπεδο Βούλας και είχε σχετικό ενδιαφέρον, καθώς στο 53’ ο προωθημένος Σώκος ισοφάρισε 1-1.
Μετά έγινε μάχη, με τον Φοίβο να υπερέχει αλλά και τον Κουβαρά να προσπαθεί για το καλύτερο. Τελικά, ο Παπανδρέου στο 95’ έδωσε τη νίκη (2-1) και τους 3 βαθμούς στον Φοίβο!
Διαιτητές: Ν. Κορωνιάς – Βουδούρης, Πολίτης.
ΦΟΙΒΟΣ Β. (Οικονόμου): Νικολάρι, Βολανάκης, Σαραντόπουλος, Βαμβακούλας, Σώκος, Ποσνακίδης, Ούμπιδες, Αποστολάκης, Νικολόπουλος (72’ Διον. Βλάχος), Γ. Παπανδρέου, Βούρβαχης (58’ λ.τρ. Στυλιάτης).
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Δεληγιάννης): Δριχούτης, Λευκάκης, Νικολακόπουλος, Κουτλόγλου, Παν. Λιάπης, Ξεφτεράκης (58’ λ.τρ. Πετρογιώργος), Σύρος, Κουγιουμπουναρλής, Χελιώτης, Τζαφίλκος.

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΑΥΛΩΝΑΣ  0–4
Το τοπικό ντέρμπυ εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο, με τους φιλοξενούμενους να μετατρέπουν σε τυπική διαδικασία την αναμέτρηση από το α’ ημίχρονο, αφού προηγήθηκαν με 3-0.
Ο Αυλώνας έδειξε γρήγορα τις «άγριες διαθέσεις του» και στο 10’ πέτυχε το 0-1 με πλασέ του Στάθη Πάντου. Το 0-2 σημείωσε στο 35’ ο έμπειρος Ντε Ντέους και στο 42’ ο Κώστας Τσεβάς έκανε το 0-3. Στο β’ μέρος ο Αυλώνας «κατέβασε» ταχύτητα, με τον Τσεβά να χρίζεται σκόρερ για δεύτερη φορά στο 57’ και να διαμορφώνει το τελικό 0-4, ύστερα από πάσα του Ντε Ντέους.
Ο Αυλώνας με την εμπειρία και το ταλέντο των παικτών του έδειξε ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει και να πετύχει τον στόχο του, που είναι μονόδρομος, η άνοδος! Το νεανικό σύνολο του Καπανδριτίου δεν κατάφερε να αντιδράσει και προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο να περιορίσει το σκορ.
Διαιτητές: Κ. Κορωνιάς – Γκανέτσος, Μιχαλίτσης.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ (Πάντος): Βάρκας, Πίρρα, Γκιόκα (57’ Φετάχου), Σίνας, Ξεν. Μαντάς, Χρ. Μπουλέκος, Ιω. Βλάχος, Μάρ. Τσαλίδης, Κων. Μαντάς (72’ Γουναρίδης), Θεόδ. Βασιλάκος, Σπ. Τσαλίδης (46’ Κλάψης).
ΑΥΛΩΝΑΣ (Πετρόχειλος): Μορφονιός, Λάππας, Παπαγιαννούλας, Δ. Στεφανής, Ελούνα Αμπέλε (Κόλμπερ), Σκεντούλη, Σίσκος (78’ Μαστρογιάννης), Ντε Ντέους (70’ Μπάρο), Στάθ. Πάντος (72’ Ποταμιάνος), Ντάτις, Κ. Τσεβάς.

ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ – ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ 1–0
Ο Αμφιάραος ήταν πιο ψυχωμένος, υπερείχε σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα (με ομάδα που αποτελείται μόνο από παίκτες του χωριού) και παρά τις ελλείψεις του, επικράτησε καθαρά του ανανεωμένου αλλά μέτριου Συκάμινου. Το ματς στον Κάλαμο ήταν δυνατό αλλά με λίγες φάσεις και το παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι των δύο ομάδων.
Στο 13’ ύστερα από κτύπημα κόρνερ, ο Παναγιώτης Νικολάου σημείωσε το 1-0. Το Συκάμινο προσπάθησε, κυρίως με τον Μπινιάκο, αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι στο τέλος φάνηκαν πιο συγκροτημένοι αμυντικά και «κράτησαν» το αποτέλεσμα.
Διαιτητές: Φωστέρης – Βάλλας, Πολίτης.
ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ (Ντόστης): Ιω. Νικολάου, Γεώργ. Νικολάου, Σούλα, Νικ. Αντωνίου, Θεμ. Μαγγίνας, Παν. Νικολάου, Μπίμπας, Σπ. Κουρούπας, Σπανουδάκης, Μαργιέτας (76’ Κων. Αντωνίου), Φίλ. Αντωνίου (92’ Μπαλής).
ΣΥΚΑΜΙΝΟ (Κουμπής): Θωμά (60’ Χόνδρος), Αναστ. Κανατάς, Ρέθι, Νονάι, Φλώτσιος, Λασκαρίδης, Καρύδας, Μακρής, Μπινιάκος, Ιω. Κανάρης (89’ Φερχάτι), Μανούσιος (33’ λ.τρ. Ανυφαντής).

ΝΙΚΗΤΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ – ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 0–1
Εκπληκτική νίκη του Ραμνούντα μέσα στην Ανθούσα επί των ισχυρών Νικητών! Έγινε μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να υπερέχουν σε μεγάλα διαστήματα αλλά τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται καλύτερα τις ευκαιρίες τους, κυρίως στα «στημένα».
Το μοναδικό γκολ της συνάντησης που έδωσε την νίκη στον Ραμνούντα πέτυχε στο 37’ ο Άκης Μερκούρης με απευθείας κτύπημα φάουλ.
Οι Νικητές έχασαν κλασσικές ευκαιρίες (15 τελικές προσπάθειες) και διατήρησαν την κατοχή της μπάλλας σε ποσοστό γύρω στο 70%. Ο Ραμνούς αρκέσθηκε να
Διαιτητές: Κακάνης – Μαραγκού, Οικονόμου.
ΝΙΚΗΤΕΣ (Λαθουράς): Σαμαράς, Παπαπέτρου (82’ Θεοχαρίδης), Σέχου (14’ λ.τρ. Μπρέγκου), Παπανικολόπουλος, Κοκκινάκης, Μαγγίνας (68’ Σταυρίδης), Κοσκολός, Γεράνης (85’ Τσόκος), Φασατάκης, Σωτηρόπουλος, Νικ. Παππάς.
ΡΑΜΝΟΥΣ (Σιδέρης): Περ. Κοροβέσης, Βαγγ. Ρούσσης (46’ Γρίβας), Παιδής, Μπέκας, Κατούντας, Κληρονόμος, Μεταξάς (68’ Γεωργίου), Ηλ. Κωνσταντόπουλος (84’ Ζέρβας), Σαμανίδης (88’ Κούκης), Μερκούρης, Βεντούρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 0–4
Μέτριο παιχνίδι, κι εύκολη επικράτηση του πιο έτοιμου Διονύσου, που στηρίχθηκε στην περυσινή του «ραχοκοκαλιά» παικτών. Αντίθετα, αγνώριστος ο Ολυμπιακός Λαυρίου, με δυσκολία ανταποκρίθηκε στις ανάγκες του αγώνα…
Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου (44’) ο Χρήστος Ραυτακόπουλος άνοιξε το σκορ (0-1). Ο νεοεισελθών Κουκάι έκανε το 0-2 στο 61’ και ο Σκαφίδας στο 68’ το 0-3. Το τελικό σκορ (0-4) διαμόρφωσε στο 85’ πάλι ο Κουκάι. Στο 90’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Δαμάσκος των γηπεδούχων.
Διαιτητές: Δήμας – Χούντας, Αρφάνης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Πασιάκος): Σκούρτης, Κοντορούχας, Ρόσι, Τσιρίτας, Σαμπατάκης, Καρέλης (46’ Γ. Μακροδημήτρης), Φλεβάρης, Παπαδοχατζάκης, Ζουμάς (65’ Πολύζος), Μεντής, Δαμάσκος.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Γιάννου): Αμάραντος, Παλιούρας (88’ Γεωργοκίτσος), Βαϊόπουλος (83’ Χάχαλης), Αρκατίνης, Μίσιος, Σπ. Παπαγεωργίου (59’ Κουκάι), Χρ. Ραυτακόπουλος, Ευαγγελάτος, Ντόφης (70’ Αυγέρης), Αλεξανδρόπουλος, Σκαφίδας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ – ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ 2–0
Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο που σημείωσε ο Λάζαρος Βλαχιώτης, ο Αστέρας Γλυκών Νερών νίκησε γηπεδούχος τον Πανσταυραϊκό. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 1-0 στο 43’ και το 2-0  στο 79’.    
Διαιτητές: Γκούγκαρης – Σταμάτης, Λιόλιος.
ΑΣΤΕΡΑΣ (Κοντιπάνος): Μέξι, Γεωργάκης (84’ Παπουτσής), Χριστόφ. Παππάς, Αβραμόπουλος, Λουλάκης, Σκανδάλης, Μιχαηλίδης, Λεντζάκης, Καταΐδής, Λάζ. Βλαχιώτης, Δαδάς.
ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ (Λατσούνας): Ζάβρας, Γεωργακόπουλος, Τσολαρίδης (60’ Ντζουμάνης), Λατσούνας, Καράς, Κάτσαρης, Σάκκας, Στυλ. Μήτρου (72’ Γκούντας), Χρ. Μήτρου, Παργιανός (52’ Λέκας), Δημ. Μήτρου (61’ Ανδριώτης).

* ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 3-0 α.α.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money