Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 5ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 3–2
Απίστευτη εξέλιξη είχε το ματς αυτό. Ο Πρωτέας προηγήθηκε 2-0 αλλά στο τέλος ο Παμπαιανικός έκανε την τεράστια ανατροπή κι επεβλήθη με 3-2! Ήταν μια παλικαρίσια νίκη του Παμπαιανικού, μετά από σπουδαία αναμέτρηση και αφού σχεδόν όλοι οι θεατές είχαν πιστέψει στο 60’ ότι ο Πρωτέας ήταν …νικητής. Η καρδιά των παικτών των γηπεδούχων ήταν πολύ μεγάλη. Κατάφεραν να πάρουν ένα παιχνίδι που φαινόταν χαμένο γι’ αυτούς. Από την άλλη, ο Πρωτέας στάθηκε εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο και για λίγο στο β’ μέρος αλλά στο τέλος κατέρρευσε κι έχασε.
Μόλις στο 1’ ο Μπαλογιάννης -πρωταγωνιστής του αγώνα- είχε δοκάρι και στο 21’ ο ίδιος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά «ψαράκι» (0-1). Χάθηκαν ευκαιρίες κι από τις δύο ομάδες στο υπόλοιπο του α’ ημιχρόνου. Στο β’ 45λεπτο η εικόνα του παιχνιδιού άργησε ν’ αλλάξει… Στο 58’ ο Μπαλογιάννης πέτυχε το 0-2 και διεφάνη νίκη της ομάδας του… Όμως, σιγά-σιγά ο Παμπαιανικός πήρε πρωτοβουλίες και πίεσε περισσότερο, με αποτέλεσμα στο 67’ ο Λαγός να μειώσει 1-2.  Χρόνος περνούσε με τους γηπεδούχους να προσπαθούν για την ισοφάριση, που ήλθε στο 85’ με σουτ του Νικολογιάννη (2-2). Στις καθυστερήσεις του αγώνα έγινε η απίστευτη ανατροπή, όταν μετά από σουτ του Λαγού και κόντρα του Τσιαγκάνη, η μπάλλα κατέληξε στα δίχτυα του Παππά (3-2).
Διαιτητές: Κάντζος – Χόικας, Περδίκης.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τσέρτος): Τσουνάκης, Νικολογιάννης, Κατσάι, Χατζής, Παπασωτηρίου, Λάβδας, Σέλβια (86’ Κοτροζίνης), Γκόμπλιας, Κατσικώστας (70’ Παρθένης), Τσιγάρας, Δημήτρουλας (46’ Λαγός).
ΠΡΩΤΕΑΣ (Λάζαρης): Γ. Παππάς, Τσιαγκάνης, Χάλαρης, Νίνα (55’ Καλαβρός), Αναγνώστου, Τσιάτσιος, Διακορώνας (76’ Μπαλαμπάνι), Τσαλικίδης (73’ Στάθ. Παπαγεωργίου),
Χύκα, Θάνος (86’ Πλάκα), Μπαλογιάννης.

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 2–0
Εντυπωσιακός ο γηπεδούχος Παλλαυρεωτικός, πέτυχε την 5η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, και ξέφυγε 5 βαθμούς μπροστά από τους δεύτερους στην βαθμολογία της Β’ κατηγορίας, με 15-1 τἐρματα!
Στο πρώτο ημίχρονο ο Αετός κράτησε το 0-0 αλλά υπέκυψε στην πίεση του β’ μέρους. Στο 47’ ο Παπαγεωργίου σημείωσε το 1-0 και στο 75’ ο Κ. Παπαδόπουλος πέτυχε το 2-0. Επίσης, ακυρώθηκε εντυπωσιακό γκολ με ψαλιδάκι του Παπαγεωργίου, ως οφ-σάιντ.
Διαιτητές: Τριγάζης – Β. Τζαφόλιας, Ντόστης.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Κάπα, Νικολαΐδης, Καυκιάς (82’ Σπυρόπουλος), Θεοφανίδης, Μπεζέρα (60’ Αδάμης), Πάνου, Μωραΐτης, Ασλάνι (66’ Μπεργιάννης), Κ. Παπαδόπουλος (89’ Κωνσταντινίδης), Παπαγεωργίου, Β. Γιαχάεβ.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Χωριανόπουλος): Βοτσίδης, Δημητρίου, Μπαξεβάνης, Φρίγγης, Μπαράκος, Άμερ, Μαραγκουδάκης (86’ Άγγ. Κονταρίνης), Ρακιπλάρι (73’ Φυτιλής), Τσέλα (63’ Μάργαρης), Μουλλάκης, Σπηλιωτάκης (66’ Μποϊμπέι).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 1–2


Στα Κιούρκα, το Κρυονέρι νίκησε τον Αφιδναϊκό, που προσπάθησε πολύ για καλύτερο αποτέλεσμα αλλά στο τέλος οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν την ανωτερότητά τους. Το Κρυονέρι άνοιξε το σκορ στο 17’ με αυτογκόλ (λάθος) του νεαρού τερματοφύλακα Πέτρο (0-1). Στην συνέχεια το παιχνίδι έγινε αμφίρροπο. Οι γηπεδούχοι γύρω στο 30’ πέτυχαν γκολ που ακυρὠθηκε ως οριακό οφ-σάιντ και δεν ισοφάρισαν ενώ το άξιζαν. Αργά στο β’ ημίχρονο (80’) το Κρυονέρι ευτύχησε να διπλασιάσει τα τέρματά του με τον Καμαρίτη (0-2). Στο 82’ ο Κυριλής μείωσε για το τελικό 1-2 καθώς μέχρι το τέλος λίγο έλειψε να ισοφαρίσει ο Αφιδναϊκός… Ήταν μια αγχωτική νίκη του Κρυονερίου!
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Δουλγεράκης, Χριστόπουλος.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Αρμυριώτης): Πέτρο, Ράπτης (88’ Κρ. Γκιόλλα), Δήμας, Μπαρούτι, Κυριλής, Δαφνάς, Μανουσογεωργάκης (46’ Λαγαστής), Σιαδήμας, Σκούρας, Κλίσι, Μαυροκεφαλίδης.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Σκούρας): Τσούνης, Βαμβάτσικος (46’ Βασ. Κολώτας), Κουτρώνας, Τουμπανάκης, Κανταρέλης (69’ Κ. Καστρινός), Μοσεσβίλι, Καμαρίτης (82’ Δερβένης), Καλογήρου, Τουμάσης, Σιατραβάνης, Θανασούλης (66’ Σαχίνης).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΩΡΩΠΟΣ 3–1
Ρωμαλέος ο Αχιλλέας Κόκκινου Μύλου, νίκησε γηπεδούχος με ανατροπή 3-1 τον αρκετά καλό Ωρωπό, που διαμαρτύρεται για την διαιτησία. Ο αγώνας πήγε στην δύναμη από το α’ μέρος, με τον Ωρωπό ελαφρώς καλύτερο. Στο β’ ημίχρονο (51’) ο Τσέλια έδωσε προβάδισμα στον Ωρωπό (0-1). Στο 65’ δόθηκε τραβηγμένο πέναλτυ υπέρ του Αχιλλέα και ο Καρακάσης ισοφάρισε 1-1. Είχε προηγηθεί κι άλλη φάση για πέναλτυ υπέρ των γηπεδούχων 1’ λεπτό νωρίτερα…
Μετά την ισοφάριση, οι φιλοξενούμενοι «έπεσαν» ψυχολογικά και η πίεση των γηπεδούχων έφερε καρπό στο 82’ με γκολ του Γιώργου Καλογερόπουλου (2-1). Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 93’ από τον Καπούλα (3-1).
Διαιτητές: Πανούτσος – Λάμπρου, Γκούβας.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Τσιμιλιώτης): Λιώνης, Μπούλιας, Λάνι, Θανόπουλος, Καρακάσης, Γιουλάτος (65’ Καπούλας), Καραγιαννίδης (53’ Γιώργ. Καλογερόπουλος), Ιω. Καλογερόπουλος, Σταματόπουλος (84’ Ζούνα), Φουκαράς (80’ Φούντας), Φέκας.
ΩΡΩΠΟΣ (Σκαρμούτσος): Οσμάν, Μανιώτης, Κανατάς (32’ Στ. Μήτρου), Αλιάι, Μπραχιμάι, Σκαρμούτσος (74’ Βαγγ. Θεοδώρου), Τσέλια, Ζουβερέλης, Κων. Φιλλής, Κανάρης (82’ Γραβάνης), Ευφραιμίδης (89’ Κρομμύδας).
* «Ο Ωρωπός νιώθει έξω φρενών», σημείωσε ο πρόεδρος του Ωρωπού Τάσος Ντούρμας, σε ανάρτησή του και πρόσθεσε: ΠΑΝΟΥΤΣΟΣ (διαιτητής), ΛΑΜΠΡΟΥ-ΓΚΟΥΒΑΣ (βοηθοί): Να τους χαίρεστε... Αχιλλέας-Ωρωπός 0-1 στο 53’ με γκολάρα του Τσελίνιο. 3-1 στο 94’ με αποφάσεις των παραπάνω «κυρίων»... «Ο ΠΑΣ Ωρωπός μαθημένος στα δύσκολα και τιμώντας τα ιδανικά των ιδρυτών του, ουδέποτε επιδίωξε να σκύψει το κεφάλι σε εύκολες ή δύσκολες στιγμές στα τόσα χρόνια ιστορίας και παράδοσής του στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Και αυτό τηρεί κι εφέτος, σε μια δύσκολη περίοδο της ύπαρξής του. Να καταστήσουμε σαφές προς τον κύριο Κόνιαρη, πως το ποτήρι ξεχείλισε με την τελευταία προκλητική διαιτησία στο Μενίδι, με αντίπαλο τον Αχιλλέα και η οργή από μεριάς οπαδών μας είναι μεγάλη. Είμαστε μια γροθιά, υπερασπιζόμενοι την οικογένεια του ΠΑΣ Ωρωπού, με το μέλλον να μας ανήκει καθώς 220 νέα παιδιά, που στελεχώνουν τα τμήματα υποδομής σε όλες τις κατηγορίες, μας δίνουν το καταλληλότερο κίνητρο για το στοίχημα που έχουμε βάλει, για νέα μεγαλεία στα επόμενα χρόνια... Ως ήπια διαμαρτυρία, ο πρόεδρος του συλλόγου ΠΑΣ Ωρωπός ανακοινώνει την αποχώρησή του από μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΕΠΣΑΝΑ».

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 4–1
Σαφώς καλύτερη η Άρτεμις, επικράτησε εύκολα της Δόξας Αγ. Άννας με 4-1 αφού προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο. Στο 34’ ο Τσούκα άνοιξε το σκορ (1-0) και στο 43’ ο Ράσα σημείωσε το 2-0. Με δύο τέρματα του Τσουκαλά στο 79’ και στο 81’ έγινε το 4-0. Στην εκπνοή του αγώνα (90’) ο Μαρτζέλος μείωσε για το τελικό 4-1. Η Άρτεμις έκανε αρκετά καλή εμφάνιση ενώ η Δόξα δεν απείλησε σοβαρά την εστία του Κόλλια.
Διαιτητές: Κακάνης – Χριστόπουλος, Μπαλάγκα. Ο διαιτητής δεν ανταποκρίθηκε επαρκώς στις ανάγκες του παιχνιδιού.
ΑΡΤΕΜΙΣ (Γεωργουλάς): Στέφ. Κόλλιας, Μπουλούμπασης (79’ Κουτρούτσος), Καζάλας, Βασιλείου, Διαμάντης (81’ Γ. Γκούτσιας), Τογιάλλι (64’ Μπουσδέκης), Τσούκα, Κολάγκι, Τσουκαλάς, Ράσα (46’ Μοιρασγεντής), Γ. Παπάζογλου.
ΔΟΞΑ Α.Α. (Γουργιώτης): Μπακανδρίτσος, Μπίστας (75’ Χρ. Μπαντής), Κορμπάκης, Γκιοϊντέσι, Διονυσάτος (46’ Σενέγια), Βλάμης, Παϊτέρης (54’ Μιχαλόπουλος), Γιώργ. Θεοδώρου, Γκίνι, Καλλιανέζος (61’ Μαρτζέλος), Σάββας.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 0–0
Δυνατό παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις και δίκαιο το αποτέλεσμα. Στο 25’ ο Αχλαδιώτης έχασε την καλύτερη ευκαιρία της Βουλιαγμένης και στο 80’ ο Ελευθερίου την ευκαιρία να σκοράρει από πλευράς Νίκης.
Διαιτητές: Μανιώτης – Κουτζιακουτζίδης, Β. Τζαφόλιας. Οι ομάδες διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή για αδιαφορία στα καθήκοντά του!
ΝΙΚΗ ΔΡ. (Ζορμπάς): Πρωτοπαπάς, Κούζας, Μπαμπιάν, Κλ. Μπέτσης, Χρ. Γκέσουρας, Γιαβρής (85’ Νταγκούλης), Μαρώλιας (63’ Κων. Μίχας), Καρατσίκος, Πολύζος (77’ Μηλιώτης), Ελευθερίου (89’ Καλαμάρας), Δρόσος.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Καπίρης, Μπαϊρακτάρι (73’ Παντ. Μαντακίδης), Πλάκα, Αντωνόπουλος, Καρδαμίτσης, Αχλαδιώτης, Παπαβασιλείου (57’ Πρέλα), Παφίτης, Λάμπρ. Μαντακίδης, Κουφογιάννης.

Το πέναλτυ άουτ του Κουτρομάνου
ΓΕΡΑΚΑΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 2–1
Ντέρμπυ με νικητή τον καλύτερο Γέρακα και πολλές (δικαιολογημένες) διαμαρτυρίες για την διαιτησία από πλευράς Σαρωνικού… Στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα ο Μουτζακάς (που πέτυχε και τα δύο γκολ του Γέρακα αλλά έχασε κι άλλες ευκαιρίες) είχε δοκάρι και στο 21’ ο ίδιος παίκτης εκμεταλλεύθηκε μπέρδεμα μεταξύ Μεγαγιάννη και Στουραΐτη για να πλασάρει τον Χαντζάρα (1-0). Λίγο αργότερα (28’) σε σέντρα του Κρυεμάντι, ο Παπακωνσταντίνου με κοντινό πλασέ ισοφάρισε 1-1.
Στο β’ μέρος ο Γέρακας πήρε πρωτοβουλίες και πίεσε χάνοντας 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες (έσωσε την εστία του ο Χαντζάρας). Στο 60’ ο Μουτζακάς κέρδισε πέναλτυ που καταλόγισε με διαφορά φάσης ο διαιτητής, χωρίς να υπάρχει παράβαση στην φάση! Το κτύπησε ο Κουτρομάνος άουτ! Όμως, στο 69’ πάλι ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού Γρηγόρης Μουτζακάς πέτυχε εύκολο γκολ, με κοντινό πλασέ σε πάσα από πλάγια του Αποστολίδη (2-1). Ο Σαρωνικός που μέχρι τότε ακολουθούσε την …μοίρα του, σιγά-σιγά πήρε το κέντρο και έγινε επικίνδυνος αλλά στις 2-3 καλές ευκαιρίες που δημιούργησε (ακόμη και σε κανονικό γκολ που σημείωσε ο Παπακωνσταντίνου), βρήκε «αντίπαλο» την βοηθό, που υποδείκνυε συνεχώς ανύπαρκτα οφ-σάιντ!
Διαιτητές: Κ. Κορωνιάς – Παπαδιώτης, Αλεξοπούλου. Πολύ αδύναμο αποδείχθηκε το τρίο (παρά την παρουσία του έμπειρου και σωστού Παπαδιώτη) για το δύσκολο παιχνίδι…
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Φελέσκουρας, Πάτσης, Πατρινός, Στέφ. Παπαδόπουλος, Αλ. Καλούδης, Δημητριάδης, Δριλάκης (55’ Αποστολίδης), Νικ. Καλούδης (93’ Καγιάς), Μουτζακάς, Κουτρομάνος (76’ Ιω. Βλαχιώτης), Πίτσιος (91’ Στεμιτσιώτης).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Τσομπανάκης): Χαντζάρας, Θεοδωρίδης, Κουφαλιάς, Μεγαγιάννης, Στουραΐτης (80’ Στ. Αθανασόπουλος), Ιω. Πρίφτης (46’ Παπαγιάνι), Μαλατάνος, Φάν. Τσομπανάκης (85’ Ρόθος), Χαρίτος, Παπακωνσταντίνου, Κρυεμάντι.
* Από το Δ.Σ. του Α.Ο. Σαρωνικού Αναβύσσου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση διαμαρτυρίας: «Μία από τις προτεραιότητες της νέας διοίκησης του Σαρωνικού, από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου, ήταν να παρουσιάσουμε ένα νέο, διαφορετικό πρόσωπο, με ήθος και αξιοπρέπεια στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΑΝΑ, κάτι που άλλωστε αναγνώρισαν όλες οι ομάδες που φιλοξενήσαμε στο γήπεδό μας, οι οποίες έμειναν ενθουσιασμένες από τη φιλοξενία που τους παρείχαμε.
Κάθε Κυριακή βράδυ, 100 ομάδες διαμαρτύρονται για τη διαιτησία και το τελευταίο που θα θέλαμε ήταν ο Σαρωνικός να γίνει η 101η. Δυστυχώς, όμως, φαίνεται πως τη στάση μας κάποιοι την εξέλαβαν ως αδυναμία, κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα στις 5 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος η ομάδα μας να έχει τον τραγικό απολογισμό των 4 πέναλτυ και των 3 αποβολών σε βάρος της (ας μην αναφερθούμε στις κίτρινες κάρτες)!
Για την επιλογή του ρόστερ μας το καλοκαίρι, εκτός της αγωνιστικής αξίας των παικτών που επιλέξαμε, ως ισοδύναμο κριτήριο θέσαμε το ήθος και το χαρακτήρα τους.
Από τον παραπάνω απολογισμό φαίνεται πως μάλλον αποτύχαμε παταγωδώς στις επιλογές μας στον συγκεκριμένο τομέα και πως η ομάδα μας αποτελείται από κακοποιούς και δολοφόνους, καθώς μόνο με αναλόγου ήθους ποδοσφαιριστές δικαιολογείται ένας τόσο αρνητικός απολογισμός σε μόλις 5 αγωνιστικές.
Κρατήσαμε χαμηλούς τόνους στην σφαγιαστική διαιτησία των κυρίων Μαλαμά και Παπαδιώτη στην πρεμιέρα με τον Πρωτέα. Το ίδιο πράξαμε στην άδικη τιμωρία από την Πειθαρχική Επιτροπή για τον Τίμο Τσομπανάκη με 3 (!) αγωνιστικές. Δεν αντιδράσαμε στην αποβολή -για ασήμαντο λόγο- του Θωμά Χαντζάρα στην Παιανία, όταν αναγκασθήκαμε να αγωνιστούμε για 10’ λεπτά με τερματοφύλακα έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο κέντρο.
Ο σημερινός αγώνας μας με το Γέρακα όμως, και το νέο χειρουργείο από τους Κορωνιά, Παπαδιώτη (πάλι;;;) και Αλεξοπούλου, οι οποίοι καταδίκασαν την ομάδα μας σε ήττα, δίνοντας ανύπαρκτο πέναλτυ και ακυρώνοντας κανονικό γκολ μας στα τελευταία λεπτά, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Αν ο Σαρωνικός είναι στόχος του παρασκηνίου ώστε να βγει εκτός στόχων, από την αρχή κιόλας του πρωταθλήματος (όπως ακούμε συνεχώς και μάλιστα από διαφορετικές πηγές) να μας το πείτε να το ξέρουμε κύριοι! Δεν υπάρχει λόγος να κοπιάζουμε ούτε εμείς ούτε και οι ποδοσφαιριστές μας, αν ο ιδρώτας τους δεν ανταμείβεται.
Να ξέρετε πως η προσπάθειά μας για ένα καλύτερο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο χαρακτηρίζεται από υγεία και ανιδιοτέλεια. Είναι πολύ δύσκολο, λοιπόν, όσο κι αν προσπαθήσετε να μας κάνετε να απογοητευθούμε.
Δεν ζητήσαμε εύνοια από κανέναν, αλλά το 50-50 ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ. Ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά που βγάζουμε ανακοίνωση με τέτοιο περιεχόμενο. Ειλικρινά το ελπίζουμε γιατί την επόμενη φορά η αντίδρασή μας δεν θα περιοριστεί σε μια ανακοίνωση».
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ – ΣΤΑΜΑΤΑ 0–1
Ένα ημίχρονο κάθε ομάδα είχε την υπεροχή. Στα α’ 45λεπτο ο Αετός ήταν καλύτερος και στο β’ μέρος υπερίσχυσε η Σταμάτα. Στο 46’ απεβλήθησαν γιατί συνεπλάκησαν οι Γκάμπριελ Γκιάτα και Χάρης Τσατσαράγκος. Τοπαιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις.
Στην καλή ευκαιρία που είχε ο Μαύρος Αετός να σκοράρει, ο Τζίκα ατύχησε ενώ ο Σάββας Δεσύλλας πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης στο 76’ κι έδωσε την νίκη στην ομάδα του.
Διαιτητές: Φωστέρης – Βουδούρης, Μαραγκού.
ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (Διαμαντόπουλος): Σεΐντής, Ουλής, Τοτόμης (88’ Σδράλιας), Καμάρας, Δ. Βασιλάκος, Γκ. Γκιάτα, Σαρκίρης (78’ Βρέτος), Λόης, Κατσαντώνης (59’ Παπαθανασίου), Τζίκα (49’ Σπ. Τσεβάς), Ελ. Γκιάτα.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Κουτσογιάννης): Μαμάης, Τσατσαράγκος, Σμυρναίος, Δ. Δεσύλλας (46’ Χαμπέρης), Σ. Δεσύλλας, Χαρ. Μανουσάκης (55’ Παπάζης), Κ. Πέππας, Ρίζος (62’ Φαραντάκης), Ιω. Μπερμπάντης (78’ Στάθ. Κολώτας), Δημητρίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money