Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 0–2
Ο Παλλαυρεωτικός συνεχίζει το νικηφόρο σερί του, που του δίνει και την πρωτοπορία στην βαθμολογία… Με υπομονή και πλάνο, νίκησε τον Πρωτέα στην Παλαιά Φώκαια με 2-0. Στο γήπεδο της Παλαιάς Φώκαιας βρέθηκαν περίπου 150 θεατές, οι μισοί εκ των οποίων ήταν φίλοι του Παλλαυρεωτικού...
Οι γηπεδούχοι έπαιξαν ανόρεχτα, υποτονικά και χωρίς το γνωστό πάθος που τους διακρίνει (οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών, με την δήλωση αποχώρησης του χορηγού κ. Ντζαβίδα, προφανώς τους χάλασε το κέφι). Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με πάθος για την νίκη και δικαιώθηκαν.
Όλα έγιναν στο β’ ημίχρονο. Οι Λαυρεώτες παρουσιάσθηκαν πιο αποφασιστικοί, προσέχοντας πρώτα την άμυνά τους κι έπειτα κοιτάζοντας την κόντρα επίθεση. Πέτυχαν το 0-1 στο 53’ με τον Ασλάνι. Προηγήθηκε φοβερό σουτ του Γιαχάεβ στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά της μπάλλας, ο σκόρερ σούταρε απευθείας για το 0-1. Στο 72’ ο Μπεζέρρα έχασε τεράστια ευκαιρία, όταν βρέθηκε μόνος προ του Παππά αλλά πλάσαρε άουτ.
Οι Φωκαείς έμειναν με 10 παίκτες στο 75’ λόγω αποβολής του Βίλα (2η κίτρινη κάρτα), που είχε μπει ως αλλαγή στο 56’! Στο 86’ -σε φάση καρμπόν με εκείνη του 72’- ο Μπεζέρρα με ψύχραιμο πλασέ έκανε εύκολα το 0-2.
Διαιτητές: Μανιώτης – Δ. Τζαφόλιας, Γουρνιάς. Στο 27’ ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτυ σε χέρι αμυντικού του Πρωτέα. Επίσης, έπρεπε να αποβάλλει κάποιους παίκτες που παρεκτράπησαν…
ΠΡΩΤΕΑΣ (Λάζαρης): Δ. Παππάς, Τσιαγκάνης (72’ Χύκα), Χάλαρης, Τσαλικίδης (46’ Διακορώνιας), Αναγνώστου, Τσιάτσιος, Ζατσελλάρι (66’ Πλάκα), Καλαβρός, Παπαγεωργίου, Θάνος (56’ Βίλα), Μπαλογιάννης.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Κάπα, Νικολαΐδης, Καυκιάς (70’ Σπυρόπουλος), Πώχος, Θεοφανίδης (78’ Μπεργιάννης), Πάνου, Μωραΐτης (75’ Δημητρόπουλος), Μπεζέρρα, Ασλάνι (73’ Κ. Παπαδόπουλος), Παπαγεωργίου, Β. Γιαχάεβ.

ΩΡΩΠΟΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 1–1
Στον Ωρωπό, ο Παμπαιανικός πήρε ισοπαλία από την γηπεδούχο ομώνυμη ομάδα αλλά μπορούσε και την νίκη… Ο Ωρωπός ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 1’ με γκολ από κεφαλιά του Σκαρμούτσου (1-0). Όμως, ο Παμπαιανικός πήρε σιγά-σιγά τα ηνία του παιχνιδιού και ο Οσμάν αναδείχθηκε σε σωτήρα της ομάδας του! Οι γηπεδούχοι ήταν νευρικοί και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο δεύτερο ημίχρονο (50’) με τον Γκόμπλια (1-1). Ο Παμπαιανικός είχε κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρει ενώ ο Ωρωπός έχασε ευκαιρία στο 75’ με τον Σκαρμούτσο (κεφαλιά μόλις άουτ).
Διαιτητές: Αντωνίου – Κάλλης, Παπαδιώτης.
ΩΡΩΠΟΣ (Σκαρμούτσος): Οσμάν, Μανιώτης, Στ. Μήτρου (75’ Κ. Φιλλής), Αλιάι, Μπραχιμάι (90’ Τσαγκαράκης), Σκαρμούτσος, Τσέλια, Ζουβερέλης, Ευφραιμίδης, Κανάρης (87’ Θεοδώρου), Κανατάς.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τσέρτος): Καραογλάνης, Νικολογιάννης, Λαλαούνης (10’ λ.τρ. Κατσάι), Χατζής, Παπασωτηρίου, Λάβδας, Σέλβια (92’ Αντ. Φράγκου), Γκόμπλιας, Λαγός (82’ Κατσικώστας), Τσιγάρας (33’ λ.τρ. Κοτροζίνης), Δημήτρουλας.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 1–1
Σε παιχνίδι με λίγες φάσεις, οι δύο ομάδες μοιράσθηκαν τους βαθμούς. Ελαφρώς καλύτερος ο Αχιλλέας, προηγήθηκε στο 53’ όταν ο Φουκαράς εκτέλεσε πέναλτυ, απέκρουσε προσωρινά ο διακριθείς τερματοφύλακας Τσάιμος, αλλά στην επιστροφή της μπάλλας ο Φέκας πέτυχε το 0-1. Ο Σαρωνικός ισοφάρισε (1-1) στο 79’ με απευθείας κτύπημα φάουλ του Παπακωνσταντίνου από τριανταπέντε μέτρα...
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Κουλοχέρης, Χριστόπουλος.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Τσομπανάκης): Τσάιμος, Θεοδωρίδης, Μαλατάνος, Μεγαγιάννης, Στουραΐτης (69’ Κρυεμάντι), Παπαγιάνι, Πούλος, Ευθ. Τσομπανάκης, Χαρίτος (86’ Στ. Αθανασόπουλος), Παπακωνσταντίνου, Κουφαλιάς (65’ Χάσκα).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Τσιμιλιώτης): Λιώνης, Μπούλιας, Λάνι, Θανόπουλος, Καρακάσης, Γιουλάτος, Ιω. Καλογερόπουλος, Φουκαράς, Καραγιαννίδης (67’ Φούντας), Γιώργ. Καλογερόπουλος (71’ Σταματόπουλος), Φέκας.
* Το γκολ της ισοφάρισης του Σαρωνικού, στην διεύθυνση: https://www.facebook.com/saronikos.anavyssou/videos/2086227224996123/

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ 1–0
Η υπεροχή του Κρυονερίου απέδωσε καρπό μόνο στο 60’ με γκολ του έμπειρου Τουμάση (1-0)… Μέχρι τότε ο Μαύρος Αετός αμυνόταν με επιτυχία, κι επιζητούσε με άσφαιρες αντεπιθέσεις να πετύχει ένα τέρμα. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι αλλά η αποτελεσματικότητά τους χρειάζεται βελτίωση!
Διαιτητές: Κακάνης – Μπαλάγκα, Περδίκης.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Σκούρας): Τσούνης, Βαμβάτσικος, Κουτρώνας, Τουμπανάκης, Κανταρέλης (80’ Κ. Καστρινός), Μοσεσβίλι, Καμαρίτης (89’ Πατσαχάκης), Καλογήρου, Τουμάσης (74’ Βασ. Κολώτας), Σιατραβάνης, Σαχίνης (61’ Άννινος).
ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (Διαμαντόπουλος): Σεΐντής, Ουλής, Τοτόμης, Καμάρας, Δ. Βασιλάκος, Σαρκίρης, Γκ. Γκιάτα (85’ Μαγγανιάρης), Λόης, Σωτήρχος, Τζίκα, Τριαντ. Σδράλιας (65’ Παπαθανασίου).

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΑΡΤΕΜΙΣ 0–0
Αμφίρροπο παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις εστίες. Στο 13’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτυ σε ανατροπή του Παντελή Μαντακίδη από τον τερματοφύλακα Στέφανο Κόλλια ενώ είχαν και δύο καλές ευκαιρίες να σκοράρουν στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με τον Αχλαδιώτη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στα μέσα του β’ ημιχρόνου με τον Ράσα.
Διαιτητές: Τριγάζης – Ρούντος, Χόικας.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Καπίρης, Σωτ. Κόλλιας (70’ Μπαϊρακτάρι), Πλάκα, Αντωνόπουλος, Καρδαμίτσης, Χαντάντ (87’ Γκούμας), Παπαβασιλείου, Παφίτης, Λάμπρ. Μαντακίδης, Παντ. Μαντακίδης (13’ λ.τρ. Αχλαδιώτης).
ΑΡΤΕΜΙΣ (Γεωργουλάς): Στέφ. Κόλλιας, Μπουλούμπασης, Καζάλας, Βασιλείου, Διαμάντης, Τογιάλλι, Τσούκα (60’ Γ. Παπάζογλου), Μητσώνης (54’ Κολάγκι), Ράσα, Τσουκαλάς (77’ Μπουσδέκης), Μοιρασγεντής (87’ Αϊδώνης).

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 4–2
Δεύτερη συνεχής νίκη του Αετού, αυτή την φορά επί του Αφιδναϊκού με 4-2. Τα πέντε από τα έξι τέρματα της συνάντησης σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Ο Αετός άνοιξε το σκορ στο 6’ με τον Τσέλα, ο οποίος πλάσαρε τον Θεολόγη (1-0). Ο Αφιδναϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει στο 17’ με τον Σκούρα, που εκμεταλλεύθηκε λάθη της άμυνας και πέτυχε το 1-1.
Οι Πικερμιώτες πήραν ξανά το προβάρισμα στο 32’, με δεύτερο γκολ του Τσέλα (2-1). Αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν (2-2) και πάλι με τον Σκούρα στο 43’. Παρότι όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πήγαιναν ισόπαλες στα αποδυτήρια, το νέο απόκτημα του Αετού, ο Άμερ, στην εκπνοή του πρώτου 45λέπτου πρόλαβε κι έκανε το 3-2!
Στο β’ μέρος ο Αφιδναϊκός προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά δεν τα κατάφερε παρά την αριθμητική υπεροχή του από το 66’ που ο Αετός έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Σπηλιωτάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ρακιπλάρι βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Θεολόγη, μετά από σέντρα του Πράπα και διαμόρφωσε το τελικό 4-2.
Διαιτητές: Κουτρομάνος – Πολυχρονιάδης, Γκούβας.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Χωριανόπουλος): Βοτσίδης, Δημητρίου, Μπαξεβάνης, Μπαράκος (51’ Πράπας), Ιω. Νικηφοράκης, Άμερ, Μάργαρης (75’ Καραβατάκης), Μαραγκουδάκης, Τσέλα (70’ Γκιντίδης), Μουλλάκης (76’ Ρακιπλάρι), Σπηλιωτάκης.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Αρμυριώτης): Θεολόγης, Ζέγκος-Λακαφώσης, Κρ. Γκιόλλα (46’ Ράπτης), Κυριλής, Δήμας, Δαφνάς, Μαρ. Γκιόλλα, Σιαδήμας, Σκούρας (85’ Αλετράς), Κλίσι (64’ Μαυροκεφαλίδης), Μανουσογεωργάκης.

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΓΕΡΑΚΑΣ 1–4
Ήταν αποτελεσματικός ο Γέρακας και πήρε την νίκη στο Μενίδι... Σε μεγάλα χρονικά διαστήματα είχε σωστή ανταπόκριση στις απαιτήσεις του αγώνα. Οι γηπεδούχοι πήγαν το παιχνίδι στην δύναμη.
Η Δόξα μπήκε πιο δυνατά και στο 6' κέρδισε πέναλτυ με τον Γκίνι, σε υποδειγματική αντεπίθεση... Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κωτσαδάμ, όμως ο Φελέσκουρας απέκρουσε σε πρώτο χρόνο και ο επερχόμενος Θεοδώρου σούταρε άουτ στην επαναφορά. Ο Γέρακας κέρδισε πέναλτυ στο 16' σε χέρι εντός περιοχής. Ο Κουτρομάνος εκτέλεσε εύστοχα (0-1).
Πριν ξεπεράσουν το σοκ οι γηπεδούχοι (18'), ο Πίτσιος έφυγε από το κέντρο του γηπέδου στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε τον Μπακανδρίτσο (0-2).
Το 0-3 πέτυχε στο 33’ ο Πατρινός, με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση (οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα).
Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πρόσεξαν την άμυνά τους ενώ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο κάποια αξιόλογη φάση. Πάντως, κατάφεραν να μειώσουν (1-3) στο 83' με πλασέ του Γουργιώτη μέσα από την περιοχή. Στο 90' μετά από βολέ του Φελέσκουρα, ο Βλάμης στην προσπάθειά του να προστατεύσει την μπάλλα για να την πιάσει ο Μπακανδρίτσος, την πέτυχε με το γόνατο, στέλνοντάς την στον τερματοφύλακά του και στα δίχτυα της ομάδας του (1-4)!
Διαιτητές: Δραγάτης – Σοφιάς, Πειρασμάκης.
ΔΟΞΑ Α.Α. (Γουργιώτης): Μπακανδρίτσος, Γκιοϊντέσι, Κορμπάκης, Διονυσάτος (46’ Στρατής), Βλάμης, Καλλιανέζος, Νταλάνι (75’ Γουριώτης), Θεοδώρου, Μιχαλόπουλος (46’ Μαρτζέλος), Κωτσαδάμ (67' Σάββας), Γκίνι.
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Φελέσκουρας, Βιγκάνι (70’ Στεμιτσιώτης), Πατρινός, Ιω. Βλαχιώτης, Αλ. Καλούδης, Δημητριάδης, Δριλάκης (79’ Χριστοφυλόπουλος), Νικ. Καλούδης, Μουτζακάς (87’ Λούκαρης), Κουτρομάνος (32’ λ.τρ. Μπερέτης), Πίτσιος.

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 0–0
Αν εξαιρέσουμε την φάση του 32’, που ο Κοσμάς Πέππας ανέτρεψε τον Δρόσο εντός περιοχής και ο διαιτητής δεν έδωσε το πέναλτυ, το ματς δεν προσέφερε σπουδαίες συγκινήσεις… Η Νίκη Δροσιάς ήταν ελαφρώς καλύτερη αλλά και η Σταμάτα είχε τις μικρές ευκαιρίες της.
Διαιτητές: Πανούτσος – Παπαδιώτης, Γουργιώτης.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Κουτσογιάννης): Μαμάης, Τσατσαράγκος, Κολώτας, Μπόρας, Χαμπέρης, Σ. Δεσύλλας, Χαρ. Μανουσάκης (76’ Παπάζης), Κ. Πέππας, Δημητρίου, Μπερμπάντης (90’ Μαρ. Οσμανάι), Σμυρναίος (70’ Ντούρας).
ΝΙΚΗ ΔΡ. (Ζορμπάς): Πρωτόπαπας, Κούζας, Μπαμπιάν, Καρατσίκος, Χρ. Γκέσουρας, Γιαβρής (83’ Μητρόπουλος), Μαρώλιας (65’ Αγγελόπουλος), Νταγκούλης, Δρόσος (76’ Πολύζος), Απ. Γκέσουρας (58’ Μηλιώτης), Ελευθερίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money