Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


Φάση από το ντέρμπυ Γέρακα-Βουλιαγμένης 0-2


ΩΡΩΠΟΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 3–1
Ο Ωρωπός ήταν καλύτερος και νίκησε γηπεδούχος τον Πρωτέα με 3-1. Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, έπαιξαν δυνατά τόσο ανασταλτικά όσο και στο κέντρο και την επίθεση. Οι φιλοξενούμενοι πάλαιψαν κι αυτοί δυνατά. Έδειξαν στοιχεία καλής ομάδας αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν έγκαιρα…
Στο 3’ ο Κανάρης έκανε σέντρα και ο Ευφραιμίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι. Στο 12’ οι ίδιοι παίκτες συνεργάσθηκαν και ο Ευφραιμίδης με εναέριο κοντρόλ και πλασέ πέτυχε το 1-0.
Στην αρχή του β’ μέρους (49’) ο Κανάρης μοίρασε κι άλλη ασσίστ, αυτή την φορά στον Τσέλια, ο οποίος με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα (2-0). Ο νεοεισελθών Μπαλογιάννης (πρώην παίκτης του Ωρωπού) στο 70’ με απευθείας κτύπημα φάουλ μείωσε σε 2-1 και ο Πρωτέας στην συνέχεια προσπάθησε να ισοφαρίσει…
Όμως, το μυαλωμένο παιχνίδι του Ωρωπού έφερε τρίτο γκολ (85’), όταν ο Ευφραιμίδης μπήκε από πλάγια στην περιοχή κι έδωσε στον επερχόμενο (και νιόπαντρο) Κώστα Φιλλή, ο οποίος με πλασεδάκι διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Γουργιώτης, Γκούβας.
ΩΡΩΠΟΣ (Σκαρμούτσος): Οσμάν, Μανιώτης (90’ Αλεξόπουλος), Στ. Μήτρου, Αλιάι, Μπραχιμάι (90’ Θεοδώρου), Σκαρμούτσος, Τσέλια, Ζουβερέλης, Ευφραιμίδης (80’ Γραβάνης), Κανάρης (52’ Κ. Φιλλής), Κανατάς.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Λάζαρης): Γ. Παππάς, Τσιαγκάνης (60’ Μπαλογιάννης), Χάλαρης, Νίνα, Αναγνώστου, Τσιάτσιος, Ζατσελλάρι, Καλαβρός, Πλάκα, Βἰλα (73’ Θάνος), Διακορώνιας (46’ Παπαγεωργίου).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 0–3
Πέρασε χωρίς απώλειες από τα Κιούρκα ο Παλλαυρεωτικός κι έμεινε μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας. Το 0-3 επιτεύχθηκε μάλλον εύκολα αφού υπήρχε εμφανής διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των αντιπάλων.
Το νεανικό σύνολο του Αφιδναϊκού προσπάθησε απέναντι σε ένα από τα φαβορί της κατηγορίας. Ο Παλλαυρεωτικός επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του, έχοντας και την βοήθεια 50 οπαδών του! Ο Μήτσος Παπαγεωργίου πέτυχε δύο τέρματα στο 12’ το 0-1 και στο 52’ το 0-3. Ενδιάμεσα, στο 26’ ο Μπεζέρα σημείωσε το 0-2. Μετά το 55’ το ματς κύλησε χαλαρά…
Διαιτητές: Κάντζος – Βλαχόπουλος, Χουλιάρας.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Αρμυριώτης): Πέτρο, Κυριλής, Νυχάς (46’ Μαυροκεφαλίδης), Δήμας, Ράπτης, Σιαδήμας (70’ Λαγαστής), Ραΐσης, Κλίσι, Σκούρας (78’ Κούβαρης), Δαφνάς (89’ Μπιτζηλαίος), Ζέγκος-Λακαφώσης.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Κάπα, Νικολαΐδης, Καυκιάς (83’ Κωνσταντινίδης), Πώχος, Θεοφανίδης (83’ Σπυρόπουλος), Πάνου, Μωραΐτης (73’ Δημητρόπουλος), Μπεζέρα, Ασλάνι (67’ Μπεργιάννης), Δ. Παπαγεωργίου, Β. Γιαχάεβ.

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ 3–1
Ύστερα από ένα άγονο ημίχρονο, η γηπεδούχος Άρτεμις κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν η φιλοξενούμενη Σταμάτα έμεινε με 10 παίκτες στο 65’ και τελικά επικράτησε με 3-1. Ήταν η πρώτη νίκη της Αρτέμιδος στο εφετινό πρωτάθλημα.
Ο αγώνας άρχισε με την Σταμάτα να μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι αλλά χωρίς σπουδαία ευκαιρία. Στο 28’ υπήρξε ένταση όταν τραυματίσθηκε ο Γκούτσιας κι απεχώρησε. Ο προπονητής των γηπεδούχων μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να προστατεύσει τους παίκτες του από πιθανό επεισόδιο και ο διαιτητής τον απέβαλε νομίζοντας ότι πήγε εκεί για διαμαρτυρία…      
Στο β’ μέρος η Άρτεμις ήταν καλύτερη και στο 65’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Δημ. Δεσύλλας, οπότε η Σταμάτα συνέχισε με 10 παίκτες. Αμέσως μετά (66’) ο Τσουκαλάς με απευθείας κτύπημα φάουλ σημείωσε το 1-0.
Η συνέχεια εξελίχθηκε θετικά για την Αρτέμιδα. Στο 72’ ο Τσούκα με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0 και στο 75’ ο Ράσα είχε δοκάρι. Η Σταμάτα κατάφερε και μείωσε στο 78’ με τον Μπερμπάντη (2-1), όμως στο 82’ ο δαιμόνιος Ράσα (με πλασέ από πάσα του Μητσώνη) πέτυχε το 3-1 και «κλείδωσε» την νίκη της ομάδας του.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Καραθανάσης, Γουρνιάς.
ΑΡΤΕΜΙΣ (Γεωργουλάς): Στέφ. Κόλλιας, Μπουλούμπασης, Καζάλας, Βασιλείου, Διαμάντης, Τογιάλλι, Τσούκα (87’ Μπουσδέκης), Γκούτσιας (28’ λ.τρ. Μητσώνης), Ράσα, Τσουκαλάς (89’ Ιω. Αθανασόπουλος), Μοιρασγεντής (77’ Μασσαράς).
ΣΤΑΜΑΤΑ (Κουτσογιάννης): Μαμάης, Τσατσαράγκος, Κολώτας, Μπόρας, Δ. Δεσύλλας, Σ. Δεσύλλας (73’ Χαμπέρης), Χαρ. Μανουσάκης (73’ Παπάζης), Κ. Πέππας, Δημητρίου (64’ Φαραντάκης), Μπερμπάντης (85’ Ν. Μανουσάκης), Σμυρναίος.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 1–2
Την πρώτη του νίκη πέτυχε ο Σαρωνικός στην Παιανία, με ανατροπή επί του άτυχου Παμπαιανικού. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν καλά στο πρώτο 45λεπτο, είχαν αρκετές αναξιοποίητες ευκαιρίες αλλά στην εκπνοή του ημιχρόνου (45’) με γκολ του Τσιγάρα πέτυχαν το 1-0.
Το β’ μέρος είχε άλλη εικόνα. Ο Σαρωνικός βελτιώθηκε σιγά-σιγά, οι παίκτες του Παμπαιανικού φάνηκε να υποτίμησαν τους αντιπάλους τους και στο 69’ ο Παπαγιάνι ισοφάρισε 1-1. Τελικά η «μπάλλα τιμώρησε» τους γηπεδούχους, αφού οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο 80’ να «γυρίσουν» το παιχνίδι με πέναλτυ που εκτέλεσε εύστοχα ο Παπακωνσταντίνου, κι έτσι πήραν εκπληκτική νίκη (1-2). Στο 92’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο τερματοφύλακας Χαντζάρας του Σαρωνικού και χρέη γκολκήπερ ανέλαβε ο νεαρός Παπαγιάνι!
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Σπίθας, Σοφιάς.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τσέρτος): Καραογλάνης, Νικολογιάννης (69’ Κατσάι), Λαλαούνης, Χατζής, Παπασωτηρίου, Λάβδας, Σέλβια, Γκιόκας, Λαγός (71’ Κατσικώστας), Τσιγάρας, Παρθένης (82’ Δημήτρουλας).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Τσομπανάκης): Χαντζάρας, Θεοδωρίδης, Μαλατάνος, Μεγαγιάννης, Ναυπλιώτης (65’ Κρυεμάντι), Ιω. Πρίφτης (46’ Παπαγιάνι), Μπουκουβάλας, Πούλος (86’ Ευθ. Τσομπανάκης), Χαρίτος, Παπακωνσταντίνου (80’ Στ. Αθανασόπουλος), Χάσκα.

ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 0–2
Με καλή εμφάνιση και δύο τέρματα στο α’ ημίχρονο, ο Αετός Πικερμίου εξασφάλισε την νίκη στο Πολυδένδρι επί του τοπικού Μαύρου Αετού (2-0). Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ πιεστικοί από την αρχή του αγώνα και πέτυχαν το 0-1 στο 36’ με τον Μουλλάκη και το 0-2 στο 45’ με τον Μαραγκουδάκη.
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, πήραν κάποιες πρωτοβουλίες και στο 65’ κέρδισαν πέναλτυ που εκτέλεσε ο Ελ. Γκιάτα, κι απέκρουσε ο Βοτσίδης, σώζοντας την ομάδα του από άλλες περιπέτειες!
Διαιτητές: Καρράς – Ντόστης, Μπέκας.
ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (Διαμαντόπουλος): Σεΐντής, Γκ. Γκιάτα, Τοτόμης, Καμάρας, Δ. Βασιλάκος (70’ Τζίκα), Θεοδωρής (82’ Βρέτος), Παπαθανασίου (53’ Ουλής), Λόης, Τσεβάς, Σωτήρχος, Ε. Γκιάτα (63’ Σαρκίρης).
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Χωριανόπουλος): Βοτσίδης, Δημητρίου, Μπαξεβάνης, Μπαράκος, Αλ. Κονταρίνης (88’ Γκιντίδης), Μαραγκουδάκης, Ρακιπλάρι (79’ Μάργαρης), Μποϊμπέι, Καραβατάκης (75’ Ραπολάρι), Μουλλάκης, Τσέλα (83’ Πράπας).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 4–0
Στο τοπικό ντέρμπυ, ο γηπεδούχος Αχιλλέας Κόκκινου Μύλου επικράτησε στο τέλος της μαχητικής Δόξας Αγίας Άννας με 4-0, πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ. Το ματς δεν είχε σπουδαίες συγκινήσεις και κρίθηκε στο τελευταίο 10άλεπτο. Μέχρι τότε (79’) οι γηπεδούχοι ήταν γενικά καλύτεροι αλλά και οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν για κάτι καλύτερο.
Ο Αχιλλέας απείλησε στο 5’ με τον Γιώργο Καλογερόπουλο, όμως ο Μπακανδρίτσος τον έκοψε σε τετ-α-τετ... Το 1-0 έγινε στο 28' μετά από λάθος του Θεοδώρου. Η μπάλλα πήγε στον αμαρκάριστο Σταματόπουλο, ο οποίος πλάσαρε σε κενό τέρμα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία στο 40' με εκτέλεση φάουλ του Νταλάνι και κεφαλιά του Γκίνι, που έστειλε την μπάλλα ελάχιστα άουτ. Ο Αχιλλέας συνέχισε να πιέζει, όμως η Δόξα ήταν «στημένη» πολύ καλά αμυντικά.
Στο 79' ο Γ. Καλογερόπουλος έφυγε σε αντεπίθεση και πάσαρε στον επερχόμενο Φέκα (παλαιό παίκτη της Δόξας), που έκανε το 2-0. Στο 83' πάλι ο Γ. Καλογερόπουλος εκμεταλλεύθηκε ολιγωρία της άμυνας της Δόξας και λάθος έξοδο του Μπακανδρίτσου και πέτυχε το 3-0 με πλασέ (μετά από βαθιά μπαλλιά του Γιουλάτου). Στο 90' από λάθος διώξιμο του Διονυσάτου, ο Φέκας βγήκε τετ-α-τετ, με τον Μπακανδρίτσο να αποκρούει. Όμως στην επαναφορά, ο Καραγιαννίδης πλάσαρε για το τελικό 4-0.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Στρατή (70') αφού η μπάλλα κόντραρε και σε αμυντικό.
Διαιτητές: Τριγάζης – Στάσης, Μετακίδης.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Τσιμιλιώτης): Λιώνης, Μπούλιας (87’ Λέσι), Λάνη, Θανόπουλος, Καρακάσης, Γιουλάτος, Ιω. Καλογερόπουλος, Φουκαράς (85’ Καπούλας), Σταματόπουλος (74’ Καραγιαννίδης), Γ. Καλογερόπουλος,  Φούντας (65’Φέκας).
ΔΟΞΑ Α.Α. (Γουργιώτης): Μπακανδρίτσος, Μπίστας, Κορμπάκης (86’ Σάββας), Διονυσάτος, Βλάμης, Καλλιανέζος, Νταλάνι, Θεοδώρου (85’ Πατσός), Μιχαλόπουλος (65’ Στρατής), Γκίνι, Ντέτσκας (70’ Παϊτέρης).

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 0–2
Αμφίρροπο παιχνίδι με εναλλασσόμενη την υπεροχή. Η Βουλιαγμένη έδειξε πιο οργανωμένη τόσο επιθετικά (δεδομένου ότι πέτυχε τα γκολ όταν της δόθηκαν οι ευκαιρίες) και αμυντικά. Ο Γέρακας διατήρησε σαφή υπεροχή ειδικά στο β’ μέρος αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις πολλές ευκαιρίες του (κυρίως με τον Μουτζακά).
Στο 0-0 δεν δόθηκε πέναλτυ υπέρ των γηπεδούχων, σε καθαρή ανατροπή εντός περιοχής του Δριλάκη. Στο 12’ ο Χαντάντ πέτυχε το 0-1 με ωραία προσπάθεια και γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή. Πριν λήξει το ημίχρονο, ο Δημητριάδης ισοφάρισε με κεφαλιά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε αδίκως από τον β’ βοηθό ως οφ-σάιντ (ο σκόρερ ήταν καλυμμένος ενώ ακάλυπτος βρισκόταν ο Μουτζακάς που δεν επηρέαζε την φάση). Στο τέλος (89’) ο Αχλαδιώτης με κοντινό πλασέ αξιοποίησε την σέντρα του Χαντάντ και διαμόρφωσε το τελικό 0-2.
Διαιτητές: Κουτρομάνος – Κουλοχέρης, Χριστόπουλος.
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Φελέσκουρας, Δημητριάδης (78’ Αποστολίδης), Μίαρης, Στέφ. Παπαδόπουλος, Ιω. Βλαχιώτης, Νικ. Καλούδης, Πατρινός (70’ Χριστοφυλόπουλος), Δριλάκης, Μουτζακάς, Κουτρομάνος, Πίτσιος (79’ Στεμιτσιώτης.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Καπίρης, Σωτ. Κόλλιας, Πλάκα, Αντωνόπουλος, Παπαβασιλείου (76’ Πρέλα), Γιάννης, Παντ. Μαντακίδης (60’ Αχλαδιώτης), Παφίτης (90’ Γκούμας), Λαμπρ. Μαντακίδης (90’ Μυλωνάς), Χαντάντ.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 0–4
Το Κρυονέρι αφού προηγήθηκε 1-0 στο ημίχρονο, επικράτησε τελικά της τοπικής Νίκης στην Δροσιά με 4-0! Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποτελεσματικοί, αντίθετα με τους γηπεδούχους που δεν «τους πήγε τίποτε»... Το 0-1 έγινε με αυτογκόλ του Αγγελόπουλου στο 40’ και με την έναρξη του β’ ημιχρόνου (48’) ο Σιατραβάνης πέτυχε το 0-2. Στο τέλος (87’ και 93’) με τέρματα των Καμαρίτη και Σαχίνη (στα αντίστοιχα λεπτά) διαμορφώθηκε το βαρύ για τους γηπεδούχους 0-4.
Διαιτητές: Φωστέρης – Περδίκης, Τσέλιος.
ΝΙΚΗ ΔΡ. (Ζορμπάς): Γκιόκας, Μητρόπουλος, Παναγιωτίδης (69′ Ελευθερίου), Καρατσίκος, Χρ. Γκέσουρας, Γιαβρής, Αγγελόπουλος (56’ Πολύζος), Νταγκούλης, Μίχας (60′ Μηλιώτης), Απ. Γκέσουρας (73′ Μαρώλιας), Δρόσος.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Σκούρας): Τσούνης, Βαμβάτσικος, Κουτρώνας, Τουμπανάκης, Κανταρέλης, Μοσεσβίλι, Καμαρίτης (89’ Σαχίνης), Καλογήρου, Θανασούλης (60’ Δερβένης), Σιατραβάνης (70’ Βασ. Κολώτας), Τουμάσης (85’ Άννινος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money