Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

«ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ»



Σε ειδική συνέντευξη Τύπου που οργάνωσε χθες Τρίτη 12/9/2017 η διοίκηση του Α.Ο. Γλυκών Νερών, ο πρόεδρος Γιώργος Δρούγκας, η αντιπρόεδρος Αιμιλία Μπέλμπα και ο γενικός αρχηγός και ταμίας Κώστας Χριστοδούλου, έδωσαν πληροφορίες για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα του γηπέδου αλλά προσπάθησαν να απαντήσουν και στην προτροπή κάποιων παραγόντων της ΕΠΣΑΝΑ για «να σταματήσουν οι αντιπαλότητες, κι όλοι μαζί να βοηθήσουμε να γίνει ακόμα καλύτερη η Ένωση»!
«Τα Γλυκά Νερά αξίζουν μεγαλύτερου σεβασμού από την ΕΠΣΑΝΑ», ήταν η κεντρική τοποθέτηση του κ. Δρούγκα, ο οποίος διεκτραγώδησε την κακή συμπεριφορά των παραγόντων της ΕΠΣΑΝΑ στα λογικά αιτήματα του συλλόγου, για αυτονόητη εξυπηρέτηση των συμφερόντων του.
Σε σχετικές ερωτήσεις, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ των Γλυκών Νερών εξήγησαν τις θέσεις της διοίκησης του συλλόγου έναντι των «προσωπικών» ουσιαστικά θέσεων του προέδρου και των μελών της διοίκησης της ΕΠΣΑΝΑ. Ειπώθηκε ότι το σωματείο των Γλυκών Νερών είναι μέλος της ΕΠΣΑΝΑ και ότι πρόκειται για δύο οργανισμούς που πρέπει να διοικούνται βάσει της θεσμικής τους λειτουργίας, υπηρετώντας το καθένα τα συμφέροντά του. Δεν νοείται καμία προσωπική διαχείριση καταστάσεων, ούτε συμπεριφορές που αποπνέουν εκμετάλλευση ή άλλες προσωπικές βλέψεις και απόψεις.
Αναφέρθηκαν χαρακτηριστικά, η κώφευση της ΕΠΣΑΝΑ στο προφορικό αίτημα του συλλόγου να προβλεφθεί στην κλήρωση ώστε ο πρώτος (τουλάχιστον) αγώνας του νέου πρωταθλήματος ανδρών να διεξαχθεί εκτός έδρας (λόγω αδυναμίας χρήσης του γηπέδου) αλλά και η πλήρης αδιαφορία (απαξία ενασχόλησης) στο γραπτό αίτημα του συλλόγου για τον ορισμό του εντός έδρας αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στο γήπεδο Παιανίας. Αντίθετα, λειτουργώντας μονοδιάστατα και χωρίς καμία ενημέρωση ή άλλη συζήτηση, ορίσθηκε ο αγώνας Γλυκών Νερών – Θησέα Ν. Μάκρης, στο γήπεδο Ανθούσας!
Πάντως, απ’ όλα τα στελέχη των Γλυκών Νερών δηλώθηκε ότι υπάρχει η διάθεση σωστής λειτουργίας του συλλόγου ώστε να αναδειχθούν από τις τάξεις του καλοί άνθρωποι και ποδοσφαιριστές, τόσο σε επίπεδο ανδρών όσο και σε επίπεδο υποδομών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money