Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

ΘΥΕΛΛΑ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΛΟΥΚΑΤΟΥ – ΜΗΤΣΗ



Το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη των αγαπημένων φίλων Γιώργου Λουκάτου και Βαγγέλη Μήτση είναι γεγονός. Την Δευτέρα 18/9/2017 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Θύελλας Ραφήνας συνέντευξη Τύπου για ενημέρωση επί της οργάνωσης του ετήσιου τουρνουά που καθιερώνει ο δημοφιλής σύλλογος της Θύελλας Διασταύρωσης Ραφήνας προς τιμήν των αειμνήστων παραγόντων του Γιώργου Λουκάτου (επίτιμου προέδρου και μεγάλου χορηγού) και Βαγγέλη Μήτση (αντιπροέδρου και χορηγού).
Οι αγώνες του τουρνουά θα διεξαχθούν το Σάββατο 23/9/2017, ώρα 5 μ.μ. στο γήπεδο Ραφήνας «Παναγιώτης Σκούφος». Την συμμετοχή στο τουρνουά αποδέχθηκαν τιμητικά η Τριγλία Ραφήνας και ο Αήττητος Σπάτων, που θα είναι -μαζί με την Θύελλα- οι εκπρόσωποι του ποδοσφαίρου της Ανατολικής Αττικής στο εφετινό πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Στην συνέντευξη Τύπου, πρώτος μίλησε ο πρόεδρος της Θύελλας Χρήστος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους παρευρεθέντες και τα σωματεία που συμμετέχουν στο τουρνουά, αναφέρθηκε στην ιστορία της Θύελλας, κι έκανε αναδρομή στην πολύτιμη και σημαντική παρουσία του Γιώργου Λουκάτου και του Βαγγέλη Μήτση στις επιτυχίες των «λιγνιτωρύχων», ειδικά τα τελευταία χρόνια που η ομάδα κατέκτησε τίτλους και μεγάλες διακρίσεις. Τόνισε ότι και οι δύο ήταν σημαντικοί επιχειρηματίες, που συνέβαλαν τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική, κι επισήμανε ότι ο Γ. Λουκάτος πριν «φύγει» από την ζωή, τουλάχιστον πρόλαβε και είδε πρόεδρο του συλλόγου τον γιο του Σπύρο. Κλείνοντας την ομιλία του είπε: «Ως ελάχιστο φόρο τιμής, διοργανώνουμε αυτό το τουρνουά, με σκοπό να γίνεται κάθε χρόνο».
Στην συνέχεια τον λόγο πήραν ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς και ο πρόεδρος της Τριγλίας και αντιδήμαρχος Γιώργος Χαχολάκης. Ο κ. Μπουρνούς μεταξύ άλλων τόνισε: «Βρίσκομαι εδώ πρώτα σαν φίλος και μετά σαν δήμαρχος αυτής της πόλης. Σαν φίλος τους θα τους αναπολώ πάντα. Ήταν δύο άνθρωποι με τεράστια προσφορά στον ευρύτερο χώρο. Ο Γ. Λουκάτος στην Θύελλα και ο Βαγγ. Μήτσης χορηγός του Αετού Πικερμίου. Σαν δημοτική αρχή θα είμαστε πάντα δίπλα σ’ αυτό το τουρνουά, κάθε χρόνο». Και ο κ. Χαχολάκης πρόσθεσε: «Συνεργάστηκα μαζί του την δεκαετία του ‘80, όταν ο Γ. Λουκάτος ήταν στην διοίκηση της Τριγλίας και οι σχέσεις μας ήταν άριστες. Ήταν ευγενής, αγαπούσε την οικογένεια, με βοήθησε στην καριέρα μου, ήταν πάντα δίπλα μου και τα αισθήματα που είχαμε ο ένας για τον άλλον ήταν αμοιβαία. Το τουρνουά είναι αναμφίβολα μια θετική κίνηση. Είναι πολύ σημαντικό να τιμάμε ανθρώπους που άφησαν την δική τους παρακαταθήκη στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στον τόπο. Θεωρώ πως ήταν υποχρέωσή μας να είμαστε παρόντες σ’ αυτό το τουρνουά».
Επίσης, ο γενικός γραμματέας του Αήττητου Δημήτρης Μητρογιάννης δήλωσε: «Για εμάς αποτελεί μεγάλη τιμή η συμμετοχή σ’ αυτό το τουρνουά. Αν λάβετε υπόψη σας ότι ανατρέψαμε τον προγραμματισμό μας, για να είμαστε παρόντες το Σάββατο στο γήπεδο Ραφήνας, καταλαβαίνετε πόσο πολύ θέλαμε να είμαστε σ’ αυτούς τους αγώνες. Είναι καλό να λαμβάνονται τέτοιες πρωτοβουλίες για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί».
Το διοικητικό στέλεχος Χρήστος Μυτιληναίος, ανέλυσε τον τρόπο διεξαγωγής του τουρνουά (αγώνες διάρκειας 30 λεπτών), επισήμανε ότι στόχος αυτού του τουρνουά είναι να μείνει «μια ζωή» και ξεκαθάρισε ότι από εδώ και στο εξής το χρώμα που θα κυριαρχεί περισσότερο στις εμφανίσεις των ομάδων του συλλόγου θα είναι το μαύρο, θυμίζοντας με αυτόν τον τρόπο σε όλους, το πένθος της Θύελλας γι’ αυτούς τους δύο σημαντικούς παράγοντες.
Στην συνέντευξη Τύπου το «παρόν» έδωσαν από την Θύελλα ο Μπάμπης Μπήλιος, από την Τριγλία ο Κώστας Κοζής και ο Βαγγέλης Σολδάτος στην πρώτη του επανεμφάνιση ως διοικητικός παράγοντας της Τριγλίας, στην θέση του αντιπροέδρου ενώ σύντομο πέρασμα έκανε και ο Σπύρος Λιβαθηνός.

* Το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:
(Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου)
17.00 – 17.45’: Θύελλα – Αήττητος
17.45’ – 18.30’: Τριγλία – Αήττητος
18.30’ – 18.45’: Τελετουργικό, απονομές
19.00 – 19.45’: Θύελλα – Τριγλία




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money