Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 20/9/2017



* ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 2–1
Στην παράταση απέκλεισε με 2-1 ο Αετός Πικερμίου τον Παθιακάκη, με ανατροπή. Στο α’ μέρος ο Παθιακάκης ήταν ελαφρώς καλύτερος αλλά την καλύτερη ευκαιρία είχε στο 24’ ο Αετός, με σουτ του Πράπα μέσα από την μεγάλη περιοχή στο οριζόντιο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 71’ όταν ο Κατσιγιάννης με κοντινό πλασέ, μετά από σουτ του Ρόμπολα κι απόκρουση του Βοτσίδη (με την βοήθεια και του δοκαριού) έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα (0-1). Το 1-1 διαμορφώθηκε στο 83’ όταν μετά από πίεση του Μάργαρη στον Σπανό, ο τελευταίος έδωσε την μπάλλα στον Τζάο, ο οποίος την έστειλε κατά λάθος στα δίχτυα της ομάδας του! Στο πρώτο λεπτό της παράτασης (91’) ο Τσέλα, με νέο κοντινό πλασέ πέτυχε το τελικό 2-1.
Διαιτητές: Τριγάζης – Πολυχρονιάδης, Χόικας.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Χωριανόπουλος): Βοτσίδης, Δημητρίου, Μπαξεβάνης, Φρίγγης, Άγγ. Κονταρίνης (53’ λ.τρ. Μπαράκος), Ιω. Νικηφοράκης (41’ λ.τρ. Μουλλάκης), Ρακιπλάρι (46’ Μάργαρης), Μαραγκουδάκης, Καραβατάκης (66’ Τσέλα), Μποϊμπέι, Πράπας.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Σπανός, Κατσός (64’ Θεοδώρου), Γερογιάννης (46’ Ρόμπολας), Τζάος, Ξενάκης, Φωτίκας, Κωστένογλου (68’ Κασιόλας), Αγγελίνας, Κατσιγιάννης, Ντάσης (58’ Διαμαντόπουλος), Ανεζύρης.

* ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 1–2
Καλύτερος ο Νικολακάκης αλλά η Θύελλα με την εμπειρία της πήρε την πρόκριση στο τέλος με 2-1! Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο Κρυονερίου, λόγω έργων στο γήπεδο Αγίας Άννας Αχαρνών. Οι θεωρητικά γηπεδούχοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο (Μαβίδης, Κωστόπουλος, Νταγιάντας) αλλά οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν (16’) με σουτ του Σένε έξω από την μεγάλη περιοχή (0-1). Στο 39’ τραυματίσθηκε κι αντικαταστάθηκε ο Χαρακτίδης. Στο 50’ ισοφάρισε ο Μαβίδης με σουτ (1-1) και το ματς έδειχνε ότι θα «πήγαινε» στην παράταση. Όμως, στο 89’ μετά από εκτέλεση φάουλ, ο προωθημένος Σωτηριάδης με κεφαλιά έδωσε την νίκη και την πρόκριση στην ομάδα του.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Καραθανάσης, Γουρνιάς.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Στουραΐτης, Δαμιανίδης, Τσαβουσιάν, Πάσσαρης, Νίκας, Κουμουλίδης (58’ Καλλέρης), Κωστόπουλος, Κίτσιος, Μαβίδης (86’ Βαφειάδης), Πιτσούνης (78’ Νταγιάντας), Γκίτζος.
ΘΥΕΛΛΑ (Ηλιόπουλος): Πάντος, Αράπης (90’ Παπατσαράκης), Ελ. Παπαδόπουλος, Μανουσάκης, Φύτρος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης (39’ λ.τρ. Μπότης), Ντόσκας, Μπουντάκης (57’ Σωτηριάδης), Μαστρογιαννούδης (65’ Μουσαζαντέχ), Ά. Σένε.

* ΑΡΤΕΜΙΣ – ΑΝΟΙΞΗ 2–3


Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Άνοιξη, που προηγήθηκε 2-0 στα Σπάτα επί της γηπεδούχου Αρτέμιδος στο α’ ημίχρονο, αλλά σιγά-σιγά «χαλἀρωσε» κι επέτρεψε στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν στο β’ μέρος (2-2)… Με ελλείψεις τόσο η Άνοιξη όσο και η Άρτεμις, έπαιξαν με πολλή διάθεση και τελικά στο 93’ οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρόκριση (2-3). Το 0-1 πέτυχε ο εξελίξιμος νεαρός Λάζαρος Μίχας στο 16’ και στο 34’ πάλι ο Μίχας με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καραχάλιου, σημείωσε το 0-2. Οι αλλαγές της Αρτέμιδος, της έδωσαν καλύτερη ανάπτυξη και με πρωταγωνιστές τους Ράσα και Τσούκα έφθασαν στο δίλεπτο 71’-73’ στην ισοφάριση! Στο 71’ ο Ράσα κέρδισε πέναλτυ, που μετέτρεψε σε γκολ ο Τσουκαλάς (1-2) και στο 73’ από πάσα του Ράσα, ο Τσούκα με κοντινό πλασέ πέτυχε το 2-2. Οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική  ευκαιρία να προηγηθούν στο 89’ όταν ο τερματοφύλακας Μανουσάκης έκοψε με τα πόδια πλασέ του Παπάζογλου από θέση τετ-α-τετ, ενώ στο 93’ ο Καραχάλιος έκλεψε την μπάλλα από αμυνόμενο, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Κόλλια, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 υπέρ της Άνοιξης. Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν χωρίς τους Τσιούμα και Τρακάκη που υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία, τους τραυματίες Ζαχαρόπουλο και Οσμανάι ενώ οι Κωβαίος και Γιομπάδαλης είχαν άδεια.
Διαιτητές: Φωστέρης – Δ. Τζαφόλιας, Β. Τζαφόλιας.
ΑΡΤΕΜΙΣ (Γεωργουλάς): Κόλλιας, Αϊδώνης, Καζάλας, Καδίτης, Βασιλείου, Γκούτσιας, Μοιρασγεντής, Φυτιλής (62’ Τσουκαλάς), Μητσιώνης (46’ Τσούκα), Ράσα, Μασσαράς (46’ Γ. Παπάζογλου).
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Β. Μανουσάκης, Γεωργούσης, Έ. Άλι, Ιωσήπου, Δρόσος, Κυριάκης, Καραχάλιος, Γκόλιας, Δρακόπουλος (72’ Ξένος), Δαρζέντας (66’ Τόσκα), Μίχας.

* ΝΙΚΗΤΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 0–2
Ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου προκρίθηκε εύκολα στο γήπεδο της Ανθούσας, εις βάρος των Νικητών με 2-0. Όμως οι γηπεδούχοι αγωνίσθηκαν με 10 παίκτες επί 88’ λεπτά, αφού μόλις στο 2’ του αγώνα ο διαιτητής απέβαλε (με αυστηρότητα) τον νεαρό Λέκα και ταυτόχρονα υπέδειξε πέναλτυ. Το πέναλτυ απέκρουσε ο τερματοφύλακας Σαμαράς. Σκόρερς της ομάδας του Αγ. Στεφάνου αναδείχθηκαν οι Ζουρούδης και Παπιδάκης στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου διατήρησε καθολική υπεροχή και δεν απειλήθηκε από τους γηπεδούχους, που ήταν -πάντως- αγωνιστικοί.
Διαιτητές: Πανούτσος – Ρούντος, Ντόστης.
ΝΙΚΗΤΕΣ (Λαθουράς): Σαμαράς, Γεράνης, Παπαπέτρου, Λέκα, Παπανικολόπουλος, Μαγγίνας (36’ λ.τρ. Νταλλαρής), Κοσκολός, Σταυρίδης (59’ Στρατήγης), Κυρλάκης (59' Λιόντος), Σωτηρόπουλος (78' Φασατάκης), Ν. Παππάς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Κόκκινος): Ντογκοτάρι (83’ Διαμαντίδης), Αμανατίδης (63’ Σεβδαλής), Νάκας, Ποστόλλι, Παπαγεωργίου, Μπούμπας, Κατσέρης, Παπαντζίμας (70’ Συριόπουλος), Παπιδάκης, Ζουρούδης (60’ Μπαλόκας), Μπόσιος.

* ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0–1
Η Τριγλία πήρε την πρόκριση (1-0) εις βάρος της γηπεδούχου Βουλιαγμένης, με γκολ του Ντάφλα μόλις στο 3’. Στην συνέχεια ήλεγξε τον ρυθμό του παιχνιδιού, κι έχασε αρκετές ευκαιρίες. Στο β’ μέρος η Βουλιαγμένη προσπάθησε περισσότερο αλλά δεν είχε σημαντικές ευκαιρίες.
Διαιτητές: Μανιώτης – Δουλγεράκης, Βιτσεντζάτος.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Καπίρης, Μπαϊρακτάρι, Πολάτος, Πλάκα, Καρδαμίτσης, Γιαννής, Παπαβασιλείου (81' Οικονομίδης), Παφίτης (85' Τοπάλης), Λ. Μαντακίδης (77' Γκούμας), Αχλαδιώτης (65' Νικολαΐδης).
ΤΡΙΓΛΙΑ (Δήμος): Καλαματιανός, Καμβύσης, Αρβανιτίδης, Μακρής, Πολυχρονάκης, Καραγιάννης (57’ Μητσόπουλος), Λημνιός (58’ Αμπντουραχμάνι), Ντάφλας (85’ Νικολακόπουλος), Κότσι, Βουτσιώτης, Τσάγκαρης (59’ Ζαφειρόπουλος).

* ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 0–2
Η Μάχη ξεπέρασε στο β’ ημίχρονο την αντίσταση του γηπεδούχου Αφιδναϊκού (2-0). Με αρκετούς νεαρούς παίκτες έπαιξε η Μάχη, η οποία ειδικά στο β’ μέρος εμφανίσθηκε πολύ καλή.
Τα τέρματα σημείωσαν οι Παρούσος και Αναγνωστόπουλος ενώ είχαν και 3 δοκάρια οι Παπαδόπουλος 2 και Μίχας.
Διαιτητές: Μπερέτας – Κουτζιακουτζίδης, Κουλοχέρης.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Καραούλης): Θεολόγης, Δήμας, Γκιόλλα (40’ Αλετράς), Μπαρούτι, Κυριλής, Σιαδήμας, Κλίσι, Ράπτης, Σκούρας, Δαφνάς, Ζέγκος-Λακαφώσης.
ΜΑΧΗ (Φαράκος): Ζαγάρης, Κ. Σένε, Καχόπουλος (80’ Ρήγας), Βούσουλας, Σιδέρης (72’ Σελαμάι), Καραλής (46’ Μακρόπουλος), Καρακοζίδης, Παρούσος, Αναγνωστόπουλος, Μίχας, Φλώρος (46’ Ελ. Παπαδόπουλος).

* ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 1–5
Με 4 γκολ του Μακρυδάκη, κι ένα του Ραπτογιάννη, ο Εθνικός Νέας Μάκρης απέκλεισε τον αδύναμο και ανέτοιμο Νικηφόρο με 5-1 (ημίχρονο 3-1), στο ουδέτερο γήπεδο της Άνοιξης λόγω έργων στο γήπεδο της Αγίας Άννας Αχαρνών. Ο Νικηφόρος προηγήθηκε στο σκορ (23’) με τέρμα του Χάψα (1-0). Ο Μακρυδάκης ισοφάρισε 1-1 στο 34’, έκανε το 1-2 στο 38’ και ο Ραπτογιάννης το 1-3 στο 40’. Στο β’ μέρος ο Μακρυδάκης διαμόρφωσε το τελικό 1-5 με γκολ στο 52’ και στο 81’.   
Διαιτητές: Καρράς – Αλεξοπούλου, Μαραγκού.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ (Μεντής): Κόκκινος, Λέτρος, Καναβάκης, Κουτουρίνης (33’ Γεωργακόπουλος), Χάψας (53’ Απ. Μπάκας), Στεφανίδης, Συγκούνας, Γαλιάτσος, Παλαιολόγος, Μανουσόπουλος (46’ Κων. Μπάκας), Ρεβέκης (48’ Ρομποτής).
ΕΘΝΙΚΟΣ (Σκουβαράς): Μεϊντάνης (66’ Σουσούνης), Κίτσι, Χατζηεμμανουήλ (70’ Νάνι), Μασούρας, Ελευθερίου, Χατζόπουλος, Κ. Κουσούλης, Δ. Κουσούλης, Μακρυδάκης, Καραγιάννης, Ραπτογιάννης (46’ Παπαπετρόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money