Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 0–0



Παιχνίδι «μέσα απ’ τα χέρια της» έχασε η Μάχη, που έφερε 0-0 στην Βούλα με τον εξίσου μέτριο Άρη. Οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι αλλά εντελώς φλύαροι… Οι φιλοξενούμενοι, χωρίς να εντυπωσιάσουν, είχαν καλή ευκαιρία ν’ ανοίξουν το σκορ στο 30’ σε τετ-α-τετ του Λευτέρη Παπαδόπουλου (πλασέ άουτ) ενώ στο 89’ ο διαιτητής έδωσε πέναλτυ (με υπόδειξη του βοηθού) σε ανατροπή του Παπαδόπουλου από τον Κωστόπουλο (διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι ότι επρόκειτο για λανθασμένη υπόδειξη) αλλά ο Κάρσος απέκρουσε το κτύπημα του Νταή! Στο τελευταίο λεπτό των 6λεπτων καθυστερήσεων, ο Βιδάλης (που είχε περάσει στην επίθεση του Άρη Βούλας) παραλίγο να σκοράρει αλλά γλίστρησε κι έχασε την ευκαιρία.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Χόικας, Ντόστης.
ΑΡΗΣ (Δαγγούλης): Κάρσος, Κολτσίδας (89’ Βελλής), Γιαννόπουλος, Κωστόπουλος, Βιδάλης, Λιόσης, Χούντα, Μήτσιος, Ταμπουράκης, Παπαδημητρόπουλος, Σπυρόπουλος (74’ Μήτρος).
ΜΑΧΗ (Φαράκος): Δ. Παππάς, Κ. Σένε, Καχόπουλος (43’ λ.τρ. Σιδέρης), Βούσουλας, Μακρόπουλος, Καραλής, Σελαμάι (74’ Καλλιακούδας), Νταής, Αναγνωστόπουλος (58’ Παρούσος), Μίχας, Ελ. Παπαδόπουλος (91’ Φλώρος).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money